- Konu Sahibi PembeLokum
markafonide öyle güzel şeyler varki ooffffffffffff aşkıma çok güzel sofralar kurmak istiyorum kalpli kalpli rekli renkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
markafonide öyle güzel şeyler varki ooffffffffffff aşkıma çok güzel sofralar kurmak istiyorum kalpli kalpli rekli renkli
işte ben hergünümü böyle hazırlamak istyorum aşkıma ki hazırlicamda bir evimize çıkalım hatta bu evdede hazırlarım nolcakki gider alırız tabak mabak:26:.heh kıyamam ben de boyle misafir filan agirlayacagim zaman cok oZenli sofralar hazirlamak istiyorum yaa
Bak pembegonlumsende ne guzel yapmis
Eki Görüntüle 956467
Burada da peceteleri kalpli kalpli koymus ya
Eki Görüntüle 956469
Hele şuna bayildimm
Eki Görüntüle 956470
işte ben hergünümü böyle hazırlamak istyorum aşkıma ki hazırlicamda bir evimize çıkalım hatta bu evdede hazırlarım nolcakki gider alırız tabak mabak:26:
bu evde de hazirlarsin tabi canim her gununu ozel olsun
Buralarda misin pc ye geciyim mi sohbet icin?
burdayımm bitanem gel gel konuşalımmmmmmmmmmmmmmm
geldim canım
ben de müzeyyen senar dinliyordum
en iyi topik sahibi sensin tatlım ya sahip çıkıon topine hep böyle devam bura bizim sıcak topimiz egoları olanlar gelmesinnn dimiiiiiiiiiii
dinle valla ay canım aslıhan güner instagama bak ne fotoğraflar vR kız öyle güzel gelin olmuşkii ayrıca
çok cici sofra resimleri varrrrrrr
ayy iltifatı kaptımmmm sağol tatlım hep böyle devam ederiz inşaAllah
aslıhan güner mi hmmm hiç görmedim daha önce hemen bakayım
sen şarkıya bakk yaa
akşam oldu hüzünlendim ben yine
hasret kaldım gözlerinin rengine
oy oy oy
bak bak canım vay vy sözlre gel
güzellllmişşşşşşş ahhhhh çok özledim ben aşkıımı yaa
nekadar güzel bi topik ismi olmus öyle
Hayirli olsun
Hani nerde Lokum
Selamlarrr
hemen lokumm tutalımmm buyrunnnnn
hoşgeldinnnnnnnnnnnn:80::13:
hemen lokumm tutalımmm buyrunnnnn
hoşgeldinnnnnnnnnnnn:80::13:
deryacım ikram etmiş ben de edeyim
Eki Görüntüle 956640
Ohhhh mmmhhhh gelsin kalorilerrr
hüzünlendirmeyim şimdi seni
bencede yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa önceden kıyafete hastaydım çeyiz alma işinden sona kap kacak bardak bakıyorum artık bunlara odaklandım ooffffffffffff
Ohhhh mmmhhhh gelsin kalorilerrr