• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

markafonide öyle güzel şeyler varki:16: ooffffffffffff aşkıma çok güzel sofralar kurmak istiyorum kalpli kalpli rekli renkli

markafonide öyle güzel şeyler varki:16: ooffffffffffff aşkıma çok güzel sofralar kurmak istiyorum kalpli kalpli rekli renkli

.heh kıyamam :16: ben de boyle misafir filan agirlayacagim zaman cok oZenli sofralar hazirlamak istiyorum yaa :16:

Bak pembegonlumsende ne guzel yapmis :16:

$image.jpg

Burada da peceteleri kalpli kalpli koymus ya :16:

$image.jpg

Hele şuna bayildimm :16:

$image.jpg

Son düzenleme:
işte ben hergünümü böyle hazırlamak istyorum aşkıma ki hazırlicamda:34::32: bir evimize çıkalım hatta bu evdede hazırlarım nolcakki gider alırız tabak mabak:26::46:

bu evde de hazirlarsin tabi canim her gununu ozel olsun :16:
Buralarda misin pc ye geciyim mi sohbet icin?

geldim canım :16:

ben de müzeyyen senar dinliyordum :16:

en iyi topik sahibi sensin tatlım ya sahip çıkıon topine :46::46::46:hep böyle devam bura bizim sıcak topimiz egoları olanlar gelmesinnn :20: dimiiiiiiiiiii

dinle valla ay canım aslıhan güner instagama bak ne fotoğraflar vR kız öyle güzel gelin olmuşkii ayrıca
çok cici sofra resimleri varrrrrrr:16:

en iyi topik sahibi sensin tatlım ya sahip çıkıon topine :46::46::46:hep böyle devam bura bizim sıcak topimiz egoları olanlar gelmesinnn :20: dimiiiiiiiiiii

dinle valla ay canım aslıhan güner instagama bak ne fotoğraflar vR kız öyle güzel gelin olmuşkii ayrıca
çok cici sofra resimleri varrrrrrr:16:

ayy iltifatı kaptımmmm :17::17: sağol tatlım hep böyle devam ederiz inşaAllah :70:

aslıhan güner mi hmmm hiç görmedim daha önce hemen bakayım :10:

sen şarkıya bakk yaa

akşam oldu hüzünlendim ben yine
hasret kaldım gözlerinin rengine

oy oy oy

ayy iltifatı kaptımmmm :17::17: sağol tatlım hep böyle devam ederiz inşaAllah :70:

aslıhan güner mi hmmm hiç görmedim daha önce hemen bakayım :10:

sen şarkıya bakk yaa

akşam oldu hüzünlendim ben yine
hasret kaldım gözlerinin rengine

oy oy oy

bak bak canım:16: vay vy sözlre gel
güzellllmişşşşşşş ahhhhh çok özledim ben aşkıımı yaa:24:

:1:nekadar güzel bi topik ismi olmus öyle :16:
Hayirli olsun:nazar:
Hani nerde Lokum :56:
Selamlarrr :17::17::17:

Son düzenleme:
hüzünlendirmeyim şimdi seni :9::9:

bencede :9: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa önceden kıyafete hastaydım çeyiz alma işinden sona kap kacak bardak bakıyorum artık bunlara odaklandım ooffffffffffff:1::1::1::1:

bencede :9: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa önceden kıyafete hastaydım çeyiz alma işinden sona kap kacak bardak bakıyorum artık bunlara odaklandım ooffffffffffff:1::1::1::1:

kap kacak ne bakıyosun bana da göster :9:
ben de malum sabunlara taktım kafayı bu aralar :9:

Back