- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #2.501
HahahhBen bakım delisiyim ya resmen Aslında kendini bu kadar kasmamak lazım. Hani eşofmanla da yürüyüşe falan çıkabilmeli insan ama mümkünatı yok çıkamıyorum İlla kotumu , topuklumu giyicem
burdayımmmm
nostaljik parcalar sever misin
topiğimizi kültürlü bir şey yapmaya çalışıyorum:
anladim canim yekta ismini çk beğeniyorum yaa erkek ismi diye biliyorum
arrow canım
iyiyim canım ne olsun yeni bir diziye basladım adı arrow
/////
bu aksam nostalji yapasım var kızlar eskii müziklere bakıyorum youtubeden yerli/yabancı
nostaljik derken? :44: meselaaaaa :44:
masallahın var kuzumsana esofman da yakısır
Yekta hem kiz hem erkek ismi olarak kullanilabiliniyo
Teşekkür ederim balım seninde maşallahın varYakışır belki ama işte giyemiyorum ya çok özeniyorum rahat insanlara :))
Fatih .Yigit (Serkan ( askimin adi :))) burak ?,yagiz ,eren
Anladım canım.. kuzenimin erkek bebeği var da isim düşünüyoruz onu
aklınıza türkçe kökenli isim gelirse söyleyin
Fatih .Yigit (Serkan ( askimin adi :))) burak ?,yagiz ,eren
sağol tatlımm yaa fıtrat meselesi bunlar aslında sen böyle ğelmişsin böyle gedir
ben de böyle gelmişim böyle gider
Doğru tatlımBu arada erkek isim olarak Kayra ismini beğenirim. Anlamı da sanırım Allahın hediyesi mi neydi. Kuzenime isim düşünürken annem bulmuştu bu ismi beğenmiştik baya ama kuzenim kız olduğundan koymadık :)
Doğru tatlımBu arada erkek isim olarak Kayra ismini beğenirim. Anlamı da sanırım Allahın hediyesi mi neydi. Kuzenime isim düşünürken annem bulmuştu bu ismi beğenmiştik baya ama kuzenim kız olduğundan koymadık :)
evet güzel isim tatlımm
kuzenim aşırı milliyetçi olduğu için böyle alparslan, girayhan gibi isimler bulmamızı istiyor
Tuna ismi benim hoşuma gidiyor, bi de Deniz
evet güzel isim tatlımm
kuzenim aşırı milliyetçi olduğu için böyle alparslan, girayhan gibi isimler bulmamızı istiyor
ayy o ismi ben de seviyorum, hatta sevgilimle bebek hayalleri kurarken dedim "kayra" nasıl diye, verdiği cevap, "şarap markası o yaaa, olmaz" oldu
Hımmmm anladım kuzumBen oğlum olursa adını orijinal koyarım ya değişik olur ismi fazla duyulmayan türden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?