- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
- #2.041
Biter kuzum ya çok stres yapma kendine :) Ayyyyy nasıl unuttun öyleeeee bişey dedi miii :26:
bir şey demedi ama o bana hediye almayı unutsaydı ben 40 yıl lafını ederdim heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biter kuzum ya çok stres yapma kendine :) Ayyyyy nasıl unuttun öyleeeee bişey dedi miii :26:
bir şey demedi ama o bana hediye almayı unutsaydı ben 40 yıl lafını ederdim heralde
Olsun ama en azından unuttuğunu belli etmemişsin. Benim sevgilim doğum günümde yanımda olup sarılsaydı öpseydi hediye falan istemezdimmm
kıyamaaammmmmm:116:
işte ben de sarılıp öptüm yetti ona sanırım
Yetmiştir ya erkekler böyle şeylere bizim kadar takılı kalmıyolar Offf anneannem yarın teyzene git diyo,(eniştem anneannemi istemedği için kendisi gidemiyo beni gönderiyo ) teyzemde çok konuşuyo hiç istemiyorum
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
uu o nasıl enişteymiş
eee gidecek misin
evet erkekler hediye olayına çok takmıyorlar yaa aman takmaması da iyi
:124::124::124::124:
heyooo benim düğün tarihime kimse dikkat çekmiyor mu acepp
düğün tarihim nasıl güzel mi kızçeler
Bilmiyorum vallahi kuzum gidince kaç gün kendime gelemiyorum çok ve gereksiz konuşan insanları sevmiyorum ya
Gördüm şimdi çok güzel olmuş canım :13:
o konuşsun sen dinliyormuş gibi yap canım
güzeell olduu :124::124::124:
bende bi enerji patlaması var yaw :124::124::124:
O enerjiden azıcık bana da yolla ben gene saf gibiyim koca gün hep aynı yerimde tıkındım durdum
saatlerce kütüphanede kimseyle konuşmadan oturunca böyle oluyor :124::124::124::124:
bi de yurtta da tek kişilik odada kaldıgım için tüm gevezeliğimi sevgilime yapıyorum
bıdı bıdı susmuyorum ya insanın konuşası geliyo valla
Hhahahhh enişte nasıl suskun biri mi Ben yalnızlığı seviyorum ya kalabalığa falan gelemiyorum. Benim hayatım çok sakin olmalı :) Yıldızım çok düşük olduğu için anında etkiliyo beni gürültü, patırtı :) Senin hayatın tam bana göreymiş
o da konuşkan maşallah biz bıdı bıdı susumuyoruz zaten
ben de yalnızlığı seviyorum ya hayatında az ve öz insan olacak etrafın çok kalabalık olmayacak ohhh
kafa dinleyeceksin yaw
Ne güzel ozaman biz benimkiyle ikimizde suskunuz Gerçi bazen gevezelik bana da gelmiyo değil Aynen ya teyzemlere o yüzden gidesim yok. Çok bağırarak konuşuyolar bi de yapıları öyle uzun bağırsaklılar
hmm bak çok yüksek sesle konuşanlardan ben de rahatsız olurum ya ben alçak bir sesle konuşurum genelde.. böyle mesela grupla bir yerlere gidilir millet bagırarak konusurz deli olurum
alçak sesle konussa ya herkes
eee nelerden sohbet edersiniz ya genelde :)
ya bi insanla sohbet edemedin mi edemiyosun ha muhabbet ilerlemiyo
Evet kuzum ben yüksek sesle kahkaha atanlara uyuz olurum ya Valla genelde evlenince şöyle yaparız, böyle yaparız muhabbeti oluyo, yabancı dizilerden konuşuyoruz falan :))
hm kıyamam :):))
Lokumum ben çıkayım dizime bakayım biraz , yine konuşuruz öptümmm iyi gecelerr
uu o nasıl enişteymiş
eee gidecek misin
evet erkekler hediye olayına çok takmıyorlar yaa aman takmaması da iyi
heyooo benim düğün tarihime kimse dikkat çekmiyor mu acepp
düğün tarihim nasıl güzel mi kızçeler