Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

çoookkkkkkkkkkk yolunda şuan btanem:nazar:
inşallhhh sonuda böyle olur:KK16:çokkkkk aşığımm benn yaaaaaaaaaaaaaa:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::78:

ay canım benim Allah daim etsin mutluluğunu :nazar:
ben senin topiklerine bi göz atayım :KK16:

bu aralar ben de aşk modundayım heheh :KK69::KK69:
hele 5. yıldönümü yaklaşıyor yaa bol bol hediyeler aldımmm :KK16::KK16::KK16:

ay canım benim Allah daim etsin mutluluğunu :nazar:
ben senin topiklerine bi göz atayım :KK16:

bu aralar ben de aşk modundayım heheh :KK69::KK69:
hele 5. yıldönümü yaklaşıyor yaa bol bol hediyeler aldımmm :KK16::KK16::KK16:

aminnnn canımmmm:KK16:
evet evet bi göz at canım:KK76:
oyy oyy oyy evett kafamızda aşk böcükleri uçuyoo:KK69::KK73::81:eek:yy 5. yıll dönümünüzmüü geliyorr süperrrrrrrrr daha nice 5 lere canım:KK16:
bizde evlendikten 1 aycık sonra 5. yılımız:78: sonunda bi yıl dönümünde birlkte olcaz yan yanaa:KK76:

aminnnn canımmmm:KK16:
evet evet bi göz at canım:KK76:
oyy oyy oyy evett kafamızda aşk böcükleri uçuyoo:KK69::KK73::81:eek:yy 5. yıll dönümünüzmüü geliyorr süperrrrrrrrr daha nice 5 lere canım:KK16:
bizde evlendikten 1 aycık sonra 5. yılımız:78: sonunda bi yıl dönümünde birlkte olcaz yan yanaa:KK76:

nikah şekerlerini tamamlayabildin mi canım?
5. yıldönümünde evli olacaksınız haaa inşaAllah :KK16:

mayısa da az kaldı :KK16:

waoww inci seti miii :KK16::KK16:
yaptıralım yaptıralımmmm

nişanda mı takacaklar canım inci setini?

Yok canım nişanda set alacaklar, inciyi hediyelik olarak bayramda falan takacaklar sanırım :78:
Ayy her şey konuşuluyor artık :KK69:
Müstakbel kayınvalideciğim dedi ki bugün ev konusunu konuşuyorduk, ev senin işine yakın olmalı çocuk olursa da bize yakın olmalı dedi ve ekledi, annesine benzeyen güzel bi kızımız olsa diye :KK69:
Çok utandımmm :78:

nikah şekerlerini tamamlay​abildin mi canım?
5. yıldönümünde evli olacaksınız haaa inşaAllah :KK16:

mayısa da az kaldı :KK16:

evet evet inşallh canımmm:KK16:
ayy MAYISSSSSSSSS biran önce gelmeliii dimiiiiiiii:KK31:
sonunda bitirdim canım doldurabildim yani ohhh :KK9:

Oo hayırlı olsun:KK70:
Ben bugün çok yorgunum yarın da sınav sonrası kış temizliğine başlıyoruz. Sonrasında istanbul kaçamağına iznim var. Yani bu ara tatilde hiiiç dinlenemicem:)

Yok canım nişanda set alacaklar, inciyi hediyelik olarak bayramda falan takacaklar sanırım :78:
Müstakbel kayınvalideciğim dedi ki bugün ev konusunu konuşuyorduk, ev senin işine yakın olmalı çocuk olursa da bize yakın olmalı dedi ve ekledi, annesine benzeyen güzel bi kızımız olsa diye :KK69:

waaoouwwwwwwww çok sevindimm şimdiiiiiiiiiiiiii:13:süper cnmmm hep böyle devam etsn heeppppppppppp:KK16:

Ben bugün çok yorgunum yarın da sınav sonrası kış temizliğine başlıyoruz. Sonrasında istanbul kaçamağına iznim var. Yani bu ara tatilde hiiiç dinlenemicem:)

Selam kızlaar :KK16:
Nasılsınız?
Hülya nasıl gidiyor evlilik :KK1:

oy canımmm kaç kaç kocişkonu bir görrr:21:ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK69::81::97:

kv adayın kibar bi insanmış canım maşallah :nazar:
ne güzel her şeyi konuşarak halledebilirsiniz demek böyle dayatmalar olmayacak :KK16:

hahah iyi sonunda bitmiş :KK9:

ooo gelin hanım hoşgeldiniz :KK42:
yaa o bettle ile foto çekinmişiniz ya ona bittim bittiiiiiiimmmmmm

X