ayyy canım nasıl sevindim bilemezsin tamda sana yazmak için girmiştim merak ettim sonucunu ohh ohh valla çok sevindim darısı benim başıma şimdi hastaneden geldim öğleden somra arayacak hemşire sonuç için bakalım no stres no stres die die kan verdim :)Selam Büşra. prl sonucum 6.5 çıktı çok şükür düşmüş. Umarım yükselmez :) Senin de sonucunu bekliyorum. İşallah bebiş haberlerimizi de veririrz yakında.
Ahahah no stress cidden bu lazım bize. Hadi senin sonuçlarını da bekliyorum. Eminim o da düşmüştür tek hanelere :)ayyy canım nasıl sevindim bilemezsin tamda sana yazmak için girmiştim merak ettim sonucunu ohh ohh valla çok sevindim darısı benim başıma şimdi hastaneden geldim öğleden somra arayacak hemşire sonuç için bakalım no stres no stres die die kan verdim :)
yok gerek yok kullanmaya dedi. Bu yüzden kullanmayacağım. Ama belki doğal yöntemlere başvurabilirim hayıt tohumu veya testere dişli aslan pençesi otu bitki çayları fln. Ama ilaç düşünmüyorum. Zaten yaz da geldi olayı akışına bırakıp kafa yormamayı düşünüyorum.tuanaycım bu arada doktorun bir şey dedimi bana değer düşmüş olsa bile haftada 1 defa dostinexe devam et tekrardan yükselmesin dedi .. doktor bile anladı benim nasıl bir pskolojik sorunlarım olduğunu sinir stres hat safhada :)
canımmm merhaba...sonuçlarımı öğrendim 0,57 olmuş :)yok gerek yok kullanmaya dedi. Bu yüzden kullanmayacağım. Ama belki doğal yöntemlere başvurabilirim hayıt tohumu veya testere dişli aslan pençesi otu bitki çayları fln. Ama ilaç düşünmüyorum. Zaten yaz da geldi olayı akışına bırakıp kafa yormamayı düşünüyorum.
Süper :)) sonucunu dr. Una gösterdin mi? Bu rakamlara dostinex kullandırmazlar baya düşük.canımmm merhaba...sonuçlarımı öğrendim 0,57 olmuş :)
aynen canım benim yaa ben zaten normalde çok takıntılı stresli bir kişiliğim malesef o yüzden en azından haftada 1 kullanacağım yükselmesin allahıma dua ediyorum bol bol bebiş isteyen herkese nasip etsin inş. sendende haber bekliyorum haziran bize uğurlu gelsin çalışmalara devamnormal değer aralığı 4.8-23.3 yazıyor normalin altında olunca ne olur bilemiyorum. Ama doktorun da çok haklı yükselebilir. Sen doktorunu dinle bence canım. Ben de takip edeceğim zaten regln olursam öbür aya (Allahım lütfen bebek olsun regl olmasın:) ) tekrar ölçtüreceğim. Takip şart. Ama en önemlisi stresten uzak kalmak. :)
Evet haziran uğurlu gelecek buna inanıyorum :) haberleşelim :)aynen canım benim yaa ben zaten normalde çok takıntılı stresli bir kişiliğim malesef o yüzden en azından haftada 1 kullanacağım yükselmesin allahıma dua ediyorum bol bol bebiş isteyen herkese nasip etsin inş. sendende haber bekliyorum haziran bize uğurlu gelsin çalışmalara devam
Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin canım.Merhaba kızlar, ben yeni üye oldum ve bir süredir yazılanları okuyordum.
Bende de prolaktin yüksekliği var. İlk olarak doktora adet düzensizliği şikayetiyle gittiğimde 26 çıkmıştı ve o dönem çocuk istemediğimizden doğum kontrol hapı vermişti doktor.
3 ay kullandıktan sonra prolaktin 62 ye yükseldi. Bence doğum kontrol hapları o kadar yükselmesine neden oldu.
Sonra dostinex verdi 8li kullandım.
Yeni bitti ve değerimi ölçtürdüm 0.22 çıktı.
İlacı bırakabilirsin dedi ve folik asit verdi.
Şuan çocuk istiyoruz ve değerim de düştü, umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip olur.
Allahım isteyen herkese nasip etsin tatlımMerhaba kızlar, ben yeni üye oldum ve bir süredir yazılanları okuyordum.
Bende de prolaktin yüksekliği var. İlk olarak doktora adet düzensizliği şikayetiyle gittiğimde 26 çıkmıştı ve o dönem çocuk istemediğimizden doğum kontrol hapı vermişti doktor.
3 ay kullandıktan sonra prolaktin 62 ye yükseldi. Bence doğum kontrol hapları o kadar yükselmesine neden oldu.
Sonra dostinex verdi 8li kullandım.
Yeni bitti ve değerimi ölçtürdüm 0.22 çıktı.
İlacı bırakabilirsin dedi ve folik asit verdi.
Şuan çocuk istiyoruz ve değerim de düştü, umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip olur.
canım benimde 1 ay önce 35 çıkmıştı dostinex kullandım bu ay 0.26 düşmüş yani şükürler olsun stres yapma allahım isteyen hepimize nasip etsinMrb arkadaşlar araniza yeni katıldım bundan 3 hafta önce hormon testi yaptırdım prolaktin 28 çıkmıştı kadın ilaç vermedi kendiliğinden düşer diye 3 hafta sonra tekrar gel demişti bugün gittim prolaktin 44 olmuş dostinex verdi .burda okuyorum arkadaşları hapı kullandıkları ay hamile kalmışlar inşallah bizde hamile kalırız artık yoruldum gücüm kalmadı sanki
mesajını yeni gördüm. Hadi bakalım işallah güzel haberler alırım senden :)tuanay3 canım merhaba nasılsın ben naptım biliyomusun ovülayon testi aldım :) bu ayda yumurtlama takibi yapcam bakalım durduk yere iş çıkarıyorum galiba
Canim sen hamile misin ??canım benimde 1 ay önce 35 çıkmıştı dostinex kullandım bu ay 0.26 düşmüş yani şükürler olsun stres yapma allahım isteyen hepimize nasip etsin