dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Kızlar dostinex kullanıyorum ama yan etkileri çok yüksek başım ağrıyor migde bulantısı kusma halsizlik dayanamicak hale geldim doktoru aradim anlattım normal dedi bide gebelik var mı dedi bende yarın adet günün dedi o zaman içme dedi hamile olup olmadığından emin ol dedi hamile olup içtiğim için mi bu kadar yan etki si oluyor anlamadım yaa çok kötü oldum
Bu belirtiler norlar dostinex kullanırken aynılarını yaşadım. İlk 2 kullanışta oldu ama sonra hafifledi yan etkileri. Tabi gamileysen de bu belirtiler olabilir aöma gebeliğin ilk zamanlarında bu kadar belirgin olmaz.

Kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim anca bugün kendimé gelebildim adet olmam lazım ama bir tarafımda acaba hamilelik var mu diye beni dürtüyor ama beklicem ...

Kizlar mrb. Ben 8 aylık evliyim. Bugune kadar korunuyorduk ama çocuk istedigimize karar verdik. Ben yıllar once prolaktin yuksekliginden dolayı dostinex kullanmıştım ama ilac kullandığım müddetçe etkili olmus sonrasinda prolaktinim tekrar yukselmisti. Burada dostinexle hamile kalanlari ogrenmek beni cok mutlu etti cunku prolaktin yuksekliginden dolayi cocuk sahibi olamamaktan hep korktum. Su anda ben de dostinex kullaniyorum insallah sonuc guzel olur. Gelişmeleri sizlerle paylasicam.

Kizlar mrb. Ben 8 aylık evliyim. Bugune kadar korunuyorduk ama çocuk istedigimize karar verdik. Ben yıllar once prolaktin yuksekliginden dolayı dostinex kullanmıştım ama ilac kullandığım müddetçe etkili olmus sonrasinda prolaktinim tekrar yukselmisti. Burada dostinexle hamile kalanlari ogrenmek beni cok mutlu etti cunku prolaktin yuksekliginden dolayi cocuk sahibi olamamaktan hep korktum. Su anda ben de dostinex kullaniyorum insallah sonuc guzel olur. Gelişmeleri sizlerle paylasicam.
kaç cıktıki canım prolaktin 100 ün üstü gebeliği engelliyor diye bilyorum ama tabi olması gereken 25 in altıymış

kaç cıktıki canım prolaktin 100 ün üstü gebeliği engelliyor diye bilyorum ama tabi olması gereken 25 in altıymış
canım yanlış biliyorsun 100ün üstü farklı hastalıklara yol açıyor allah korusun 25in üstü gebeliğe engel bir durum

En son baktirdigimda 40 cikti. O yuzden kullanmam gerekiyormus onceki yillarda en fazla 80 olmustu o donemde bekardim o yuzden ilaci kullanmayi birakmistim. Ilaci kullaninca prolaktinim cabucak dusuyor ama benim hic adet duzensizligi v.s. problemim olmadi. Her ay cok duzenli regl oluyorum.

Merhaba kızlar, ben de daha önce dostinex kullandım ve prolaktinim gebelik için yeterli düzeye gelmişti.Fakat gebelik olmadı. Gereken her testi yaptık fakat hiçbir problem yok bu hormon yüzünden gebe kalamıyorum :KK43: geçen ay klomen vs de kullandım fakat şimdi öğrendim ki prolaktinim yükselmiş tekrar.

Merhaba kızlar, ben de daha önce dostinex kullandım ve prolaktinim gebelik için yeterli düzeye gelmişti.Fakat gebelik olmadı. Gereken her testi yaptık fakat hiçbir problem yok bu hormon yüzünden gebe kalamıyorum :KK43: geçen ay klomen vs de kullandım fakat şimdi öğrendim ki prolaktinim yükselmiş tekrar.
canım stres yapma stres biliyoosunki bu hormonu hemen yükseltiyor ve bazı yiyecekler incir marul bazı sebzeler dikkat benimde düştü bakalım bu ay beklemedeyim son 1 hafta:)

canım stres yapma stres biliyoosunki bu hormonu hemen yükseltiyor ve bazı yiyecekler incir marul bazı sebzeler dikkat benimde düştü bakalım bu ay beklemedeyim son 1 hafta:)

İnşallah hayırlı haberlerini alırız senin de. Beklemek zor ama ümit kesmedim her zaman rabbimden hayırlısını diliyorum, vardır bir bildiği

Kizlar merhaba benimde test sonuclarimda prolaktin 42 cikti. Doktorum dostinex verdi. Cuma ve sali kullan dedi. Bugun almaya basladim. Adetim de bugun bitti. Bizde esimle cocuk istiyoruz. 1 aydir korunmayi biraktik. Hapi almaya basladiktan kisa surede hamile kalan var mi?

Merhaba kızlar. Bende hormon tahlilleri yaptırdım hepsi normal bi prolaktin 35 çıktı. Adetlerim de düzenli üstelik inşallah düşer. Doktorum dostinex verdi. Perşembe pazartesi yarım tablet. Şimdi adetim ,bitince başlıycak çalışmalar. Stresten yükseliyormuş. Takmamaya çalışıyorum diyicem ama öyle olsa burda olmazdım sanırım :) tatile çıkıcaz Allahtan yumurtlama o zamanlara denk geliyor kafam daha rahat olur. Hayırlısı artık..

Kizlar merhaba benimde test sonuclarimda prolaktin 42 cikti. Doktorum dostinex verdi. Cuma ve sali kullan dedi. Bugun almaya basladim. Adetim de bugun bitti. Bizde esimle cocuk istiyoruz. 1 aydir korunmayi biraktik. Hapi almaya basladiktan kisa surede hamile kalan var mi?
İlk sayfalarda yazanlar olmuş ilk ayda hatta 2 hapla bile hamile kalanlar var. Bizimde 2. ay denemeleri olacak :KK66: inşallah Allah yüzümüze güler bol bol dua ediyorum.

İlk sayfalarda yazanlar olmuş ilk ayda hatta 2 hapla bile hamile kalanlar var. Bizimde 2. ay denemeleri olacak :KK66: inşallah Allah yüzümüze güler bol bol dua ediyorum.

lilly merhaba, bizde de denemeler devam ilk hapı cuma aldım. Bugün Kadir gecesi bol bol dua edelim kızlar İnşallah bizlerde burada Bebeklerimiz ile ilgili haberler paylaşırız.

X