yok canım değilim ama allah söyletmiş olsun inş. :)) bende çok şükür fazla bir yan etkisi olmadı 8 li bir kutu bitirdim yani :)) tabii işe yaradıCanim sen hamile misin ??
Bu belirtiler norlar dostinex kullanırken aynılarını yaşadım. İlk 2 kullanışta oldu ama sonra hafifledi yan etkileri. Tabi gamileysen de bu belirtiler olabilir aöma gebeliğin ilk zamanlarında bu kadar belirgin olmaz.Kızlar dostinex kullanıyorum ama yan etkileri çok yüksek başım ağrıyor migde bulantısı kusma halsizlik dayanamicak hale geldim doktoru aradim anlattım normal dedi bide gebelik var mı dedi bende yarın adet günün dedi o zaman içme dedi hamile olup olmadığından emin ol dedi hamile olup içtiğim için mi bu kadar yan etki si oluyor anlamadım yaa çok kötü oldum
hadiyaaa kaçtı kaça düşürmüştün canım bende korkuyorum yükselcek die offfofffbende yeni düşürmüştüm bu melanet hormonu şimdi 27 olmuş yine dostinex e devam
o zaman da çok yüksek değildi ama normalin üstündeydi o zamanda 37 idihadiyaaa kaçtı kaça düşürmüştün canım bende korkuyorum yükselcek die offfofff
kaç cıktıki canım prolaktin 100 ün üstü gebeliği engelliyor diye bilyorum ama tabi olması gereken 25 in altıymışKizlar mrb. Ben 8 aylık evliyim. Bugune kadar korunuyorduk ama çocuk istedigimize karar verdik. Ben yıllar once prolaktin yuksekliginden dolayı dostinex kullanmıştım ama ilac kullandığım müddetçe etkili olmus sonrasinda prolaktinim tekrar yukselmisti. Burada dostinexle hamile kalanlari ogrenmek beni cok mutlu etti cunku prolaktin yuksekliginden dolayi cocuk sahibi olamamaktan hep korktum. Su anda ben de dostinex kullaniyorum insallah sonuc guzel olur. Gelişmeleri sizlerle paylasicam.
canım yanlış biliyorsun 100ün üstü farklı hastalıklara yol açıyor allah korusun 25in üstü gebeliğe engel bir durumkaç cıktıki canım prolaktin 100 ün üstü gebeliği engelliyor diye bilyorum ama tabi olması gereken 25 in altıymış
canım stres yapma stres biliyoosunki bu hormonu hemen yükseltiyor ve bazı yiyecekler incir marul bazı sebzeler dikkat benimde düştü bakalım bu ay beklemedeyim son 1 hafta:)Merhaba kızlar, ben de daha önce dostinex kullandım ve prolaktinim gebelik için yeterli düzeye gelmişti.Fakat gebelik olmadı. Gereken her testi yaptık fakat hiçbir problem yok bu hormon yüzünden gebe kalamıyorumgeçen ay klomen vs de kullandım fakat şimdi öğrendim ki prolaktinim yükselmiş tekrar.
canım stres yapma stres biliyoosunki bu hormonu hemen yükseltiyor ve bazı yiyecekler incir marul bazı sebzeler dikkat benimde düştü bakalım bu ay beklemedeyim son 1 hafta:)
İlk sayfalarda yazanlar olmuş ilk ayda hatta 2 hapla bile hamile kalanlar var. Bizimde 2. ay denemeleri olacakKizlar merhaba benimde test sonuclarimda prolaktin 42 cikti. Doktorum dostinex verdi. Cuma ve sali kullan dedi. Bugun almaya basladim. Adetim de bugun bitti. Bizde esimle cocuk istiyoruz. 1 aydir korunmayi biraktik. Hapi almaya basladiktan kisa surede hamile kalan var mi?
İlk sayfalarda yazanlar olmuş ilk ayda hatta 2 hapla bile hamile kalanlar var. Bizimde 2. ay denemeleri olacakinşallah Allah yüzümüze güler bol bol dua ediyorum.