Dostinex kullandınız mı?

demet2107; açıklaman için teşekkürler canım.. Çok geçmiş olsun sana da. Benim çok yüksek değil. Geçen ay ilaçlar bitti bu ay sonu gideceğim kontrole. Senin doktorunun dediği ilaç sanrım çocuğun rahme tutunmasını sağlamak için düşüğü engellemek için verlecek bir ilaç. Bir arkadaşımızında prolaktini yüksekti ilaçlar felan düşürmedi düşse de yine çıkıyordu senin metobolizman böyle demiş doktor hamile kalınca da ilk üç ay rahme tutunmasını sağlamak için bir ilaç vermiş. Şimdi maaşallah 2. çocuğuna bile hamile. Bende doktoruma herşeyi soracağım bu sefer ve zaten doktorumu da değiştireceğim.

merhaba arkadaşlar öncelikle şu yapışıp ta gitmeyen prolaktinciğimizden kurtulmak dileğiyle.benim de prolaktinim 50 çıktı doktorum dostineks verdi.korunmamı özellikle belirtti.daha önce de dostineks kullandım kullandığım sırada hamile kaldım hemen bıraktım ama bebeğimi kaybettik 8 haftalıkken kalbi durdu.şimdi gittiğim diğer doktorum bebeğimin kaybının dostineksten kaynaklandığını söyledi.tabi yıkıldım o an.şimdi de kullanıcam ilacı ama korunucam.hatta ilaç bittikten sonra bir ay daha hamile kalmyı düşünmüyorum.ben bu kötü günleri yaşamış biri olarak özellikle dostineks kulanıyorsanız mutlaka ama mutlaka korunun.ilacın prospektüsünde yazıyor zaten ben de keşke doktora güvenmeyip korunsaydım.umarım isteyen tüm herkese rabbim çocuk verir

kızlar dostınex mi glifor mu yaptı bılmıyorum ama bugun zannettım ölüyorum içim boşalacak aklımdan geçiriyorum yumurtalıklarım sökuluyor kaydirigubbakcemile3
Mahvettıler aman sız sız olun gece için ilaçları..

merhaba ben 19 yaşındayım.evli filan değilim.uzun süredir adet düzensizliğim vardı.4 yıldır uğraşıyorum pek bi sonuç alamadım.en son kan tahlillerimde proklatin hormonum çok yüksek çıktı.doktor dostinex i verdi.nasıl kullanacağım konusunda fazla bilgim yok.kutuda sadece 2 hap var ve haftada 1 içmem gerekiyormuş.ayda yazdırmam gerekiyormuş.6 ay kullanmalıymışım.hapı kırmam konusunda bişe söylemedi.yani dostinexi nasıl içmemiz gerekiyor?bu konuda bana yardımcı olabilirmisinz?

ya kızlar bana yardım edın.bende dostinex kullanmaya baslıcam bana cumartesi ve pazar almamı soyledi doktorum.ve korunmam icin bisey demedi.hamilelik olursa bırakırsın dedi.korkuyorum inş kötu sonuc olmaz.

Arkadaşlar bende de adet düzensizliği vardı 2 ayı bulduğu oluyordu.. Fakat ben de değişik olarak adet sonrası kanama da oluor bazen çok az ama... Asıl bundan dolayı doktora gittim adetinin 3. günü gel kan vercksin dedi. sonuçlardan prolaktin 37.15 çıktı ve banada dostinex verdi p.tesi ve perşembe yarım kullancmm... Yorumları okudum Hipofiz tümöründen bahsedilmiş doktor bana böyle bişey demedi.. ayrıca prolaktin yüksekliğinin çocuk sahibi olmayı engellediğini de burdan öğrendim bu arada evli değilim ben.... Ben de durumumu paylaşmak istedim sizlerle.. adet olduğum zaman yine gidicem... Herkese sağlıklı günler diliyorum..

Selam arkadaşlar benimde prolatinim 114 dü tekrar ölçtürrüm 105 di doktor mr istedi.sonuç temiz çok şükür.şimdide dostinex verdi 3 ay boyunca her pazar kullanıcam ve şişedeki 2 hapı aynı anda içicem.gebelik durumu olursa hapı bırakıp hemen doktorumua gitmem gerekiyor.ilk başta yazılanları okuyunca panik oldum. Ama onu düşün bunu düşün hep stres sallayın kızlar herşey olacağına varır.

merhabalar bendede prl seviyesi yüksek çıktı doktorumda bana dostinex önerdi günde 2 defa ben daha yeni kullanmaya başlıycam bana bu ilaçı kullanıp,ilaç hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ALLAH herkeze yadım etsin..

hemen vereyim şimdi bu ilac prl seviyesini hemen düşürüyo göğsünden süt geliyorsa kesildiğini görüceksin zaten herangi bir yan etkisi yok ama şunu biliyorumki herzaman tekrarlanacak bir rahatsızlık ben 2 senedir cekiyorum 8 aylık evliyim ve cocuk istiyorum tekrar yükseldi bende kullanıyorum bakalım hayırlısı ilacı kullandığım süre zarfında gebe kalabilecekmişim ama hamilelikten sonra ne olur bilinmez sizdende emar istedilermi

ya kızlar bana yardım edın.bende dostinex kullanmaya baslıcam bana cumartesi ve pazar almamı soyledi doktorum.ve korunmam icin bisey demedi.hamilelik olursa bırakırsın dedi.korkuyorum inş kötu sonuc olmaz.

korkulcak bişey yok banada vardi dostinex 1 aylık dedavi bende bekliyorum gebelik amam malesef bu ayda olmadı sen 2 haftada bhamilelik testi yap hamileysen icmessin zatena.s

dostinex kullanan arkadaşlar bu ilacı adetin kaçıncı günü kullanılıyor yani belli bir günü varmı yoksa herhangi bir gün kullanıla bilirmi bu ilaca teni başladım adetimin dördüncü günü gebelik tedavisi görüyorum doktorum bilgilendirmedi haftada birkez içicem ama adetimin kaçıncı günü? bana cevap verin ltfn

ben de pkoluyum ve prolaktin yüksekliği saptandı değerim 31. pazartesi-perşembe yarım tablet olmak üzere dostinex kullanmaya başladım.

Bende dostinexle hamile kaldım, 10.haftaya kadarda kullanmaya devam ettim.Bende prolaktine bağlı hipofiz bezi tümörü var.Dostinexin hamileyken zararı falan yok boşuna üzmeyin kendinizi.

dostinex kullanan arkadaşlar bu ilacı adetin kaçıncı günü kullanılıyor yani belli bir günü varmı yoksa herhangi bir gün kullanıla bilirmi bu ilaca teni başladım adetimin dördüncü günü gebelik tedavisi görüyorum doktorum bilgilendirmedi haftada birkez içicem ama adetimin kaçıncı günü? bana cevap verin ltfn

Pazartesi perşembe olmak üzere haftada 2 kez kullanacaksın, tam doz yada yarım doz onu doktorun belirlemiştir.Reglin kaçıncı günü başlarsan başla bir önemi yok.

ben de kullandım akadaşlar yaklaşık 12 yıldır pco hastasıyım ve hormonlarım aşırı yüksekti gebelik çok zor denmişti ama şuan 4 yaşında bi oğlum var kesinlikle iyi bir ilaç tabiki dr.unuzda önemli iyi takip etmeli allah hepinize acil şifalar versin en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin dualarım sizinle sağlıkla kalın....

bu ılacı kullanırken bıtkısel mesela adacayıı papatya cayı gıbı bıtkısel urunler kullanmakbı yan etkı yaparmı yada bı tehlıkse olurmu

arkadalar bı de dıger hormon degerlerınız ne fsh lh e2 falan bunlarıda yazabılırmıısnz

bazı bitkisel ilaç yada çayların ilaçlarla kullanılmaması gerektiğini duymuştum yinede dr.unuza danışın derim risk almamak adına...

merhabalar Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar,
Benim de doktorum bugün dostinex'i verdi pazartesi ve perşembe günleri yarım olarak kullanıcam. ilacı 1 ay kullanıp kontrole gidicem.ama dr um korunmamla ilgili öneride bulunmadı.hamilelik te düşünüyoruz ama bu ilacı kullanırken hamile kalmam mümkün müdür acaba ? ya da hamile kalırsam bebeğe etkisi nasıl olur ? yeni üyeyim tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. tşkler

X