Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ilacı kullanan arkadaşlar değerleirniz kaç yazarmısınz buraya bırbımıze fıkır olsun dıye
arkadaşlar prolaktin yüksekliği baş ağrısı yapar mı çok kötü oluyorum ağrı dönme karışık çok şiddetlide değil hep sersem gibiyim
kizlar konu güncelmi acaba .dostinexle ilgili hicbi konu güncel degil nedense ??? (
bende kullaniyorum 4 haftadir.hamile kalindiginda bisey olmaz insallahhhh cok güclüymüs ya
acaba faydasini nekadar sürede gördünüzde hamile kalabildiniz sizlerr ???öptümm byeeee
prl ne kadar çıkmıştı. bende 1-2 haftada bile etkisini göstermişti yani sadece 2 hap
tsk ederim cevabin icin cnm.
ben önceki doktorda yaptirdim yaklasik 2 ay öncesine kadar 31 di
simdi yeni bir doktora gidiyorum oranin referans araligi farkli 72-511 mis oranin labaratuar siniri benimki 660 cikmis yüksek dedi doktor.
insallah benimkinide düsürür 4 günüm kaldi reglime insallah hamile kalabilmisimdir allahin izniyle
evet hayirlisi bakalim yarin doktor kontrolum var kan alcak yine insallah düsmüsdür.senin varmi canim bebek filan ?
canım benim pıhtılaşma sorunum var. prl düzeldikten 3 ay sonra hamile kaldım. 2. hamileliğimde ilaç hiç kullanmamıştım. malesef ikisinide kaybettim. bizimki gibi az prl yüksekliği çoğunlukla sitresten kaynaklanıyor. rahat olmaya çalış ilaç zaten çok etkili merak etme düşücek sende hamile kalıcaksın. inşallah başka bir sorun yoktur canım.
gecmis olsun canim..allah yardim etsin sabir versin,hamile kalabiliyosun ne güzel.allah kucagina almayi nasip etsin bidahakine AMINNNNN..
insallah...