Dostinex kullandınız mı?

kılar mrb bende dostinex kullandım ama sadece 1 tane eger dostinex e ihtiyaacı olan varsa dostinex i gönderebilirim boşuboşuna bende kalmasınücret istemiyorum o zamanlar ssk yoktu benim 50 ytl ye almıştım isteyen varsa özelime mesaj atsın

kızlar benimde sol göğsümden süt geliyordu,prolaktinim normal dedi dr..ama yinede dostinex yazdı..haftada iki gün yarımşar tablet dedi...eğer adetin geçerse hapı kullanmayı bırak dedi..öptüm canlarııımm..

merhaba arkadaslar bende dostınex kullanıyorum fakat bende kabızlık yaptı 6 ay öncede kullanmıstım 10 gun wc ye çıkamamıstım ve en sonunda hastaneye gıtmıştık.şimdi o kadar olmasada yıne bu problemım var henüz doktoruma bırsey sormadım e zaten kullanmam gerekıyo baska çare yok prolaktın düşmesi gerekıyo 75 çünkü haftada 2 gün tam olarak kullanıyorum bakalım nolcak sizlerdede böyle bı sorun oldumu bende bunun dışında bı problem yok gece yatmadan önce içiyorum

slm herkezehihoyyyt:enbuyukkk:a.s.

selam kızlar bende dün hormon testi sonuçlarımı aldım prolaktin 30,1
banada dostinex verdi dr
3 günde bir yarım tablet dedi
yumurtlamamda da sorun oluştugu için yasminde verdi
önümüzdeki ay adette de klomen verdi
inşallah bebim bebişimde gelir artık hayırlısıyla

merhaba serra bendede prolaktin yüksekliği var.ayın 17sinde ölçtürdüm en son 24.5 çıktı yani tam sınırda ama yinede doktorum dostinex verdi.haftada 2 gün bölmeden içiyorum hapı atm yani.bakalım düşücekmi normale görücez.

merhaba serra bendede prolaktin yüksekliği var.ayın 17sinde ölçtürdüm en son 24.5 çıktı yani tam sınırda ama yinede doktorum dostinex verdi.haftada 2 gün bölmeden içiyorum hapı atm yani.bakalım düşücekmi normale görücez.

canım ben sınırı29 diye biliyorum yanlışmı:?
sanada çok geçmiş olsun inşallah düşer:1hug:

bende 1 ay dostinex kullandım.bugün kan sonucuma bakılacak.acaba bu ilacı kullanıpta veya bu tedaviyi görüpte hamile kalan var mı?tedavi sonuç veriyomu?senağlama

benim de prolkaktinim 60tı dostineks kullandım değerim normale geldi.yalnız ilacı kullanırken hamile kaldım. hamile olduğunu öğrenince bıraktım.maalesef bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken durdu.doktorum ilaçla bi ilgisi olmadığını söyledi ama hep şüpheleniyorum bilmiyorum artık doktoruma da güveniyorum

arkadaslar cok yanlıs dusunuyosun nolur gebelık tedavısı goruyosanız yutmayın bu hapı yalvarırım bebegımı kaybettım ve dogsaydı ozurlu bı bebek olacaktı tek sebebı bu kahrolası happppppppppp

ben de aynı şeyleri yaşadım seninle.zaten şüpheleniyorum düşük yapmamda etkisi var mıdır diye.şimdi aynı şeyleri okuuynca nasıl yani dedim tekrar bi yanlışlık mı yapıldı diye düşünmeye başladım.hamilelikten önce dostineks kullandım.hamile kalmam nasıl olsa prolaktin yüksek dedim test sonuçlarını aldığımda 4 haftalık hamileydim.hemen ilacı bıraktım ama 8 haftalıkken bebeğimi kalbi durduğu için kaybettik kürtaj oldum.dr kromozom anomalisi olabilir dedi.ya nasıl yoksa basit bi hatadan dolayı mı gitti meleğim:1no2:

slm kızlar banada doktor bu haptan verdi,prolaktin yüzünden hemde dün başladım,haftada bir kere...ama ben hamile olursam diye sordum birşey olmaz o zaman keseriz hapı dedi,kime inanacağımı şaşırdım..
nesrinn sen tekirdağda hangi doktora gidiyorsun?bende tekirdağlıyımda...

geçmiş olsun canım..ben kullandım.. 15 gün önce bitti. prolaktin hormonum yüksek olduğu için gebeliğe engel oluyor bu yüzden kullandım.
ağır yan etkileri olduğunu bende duydum ama bende hiçbir yanekti olmadı buna dr.da şaşırdı. ben apı 2 ye bölüp haftada birtane kullandım. dr böyle önerdi. sen nsıl kullanıcaksın

arkadaşım bu hapı kullanıp prolaktınin düşünce hamile kaldın mı ben de içicem de 1 ay o yüzden sordum

sevgili nesrin sen dotinexs nekadar zaman kullandın ne zaman başlanıyor benimde prolaktinim 33 ama dr vermedi ilacı kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın cevaplarsan sevinirim sevgiyle kal:emir_bebek:

birşey daha sorabilirmiyim eşim devlet memuru dostineks saglık ocagına yazdırsam alabilirmiyim eczaneden:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende süt hormonu yüksek çıktıgı için dotınexle aynı olan parlodel kullandım 1kutudan sonra hemen düştü hormon degerı ve hamıle kaldım doktor bırakmamı söyledı ve sızın gıbı benımde 7haftalık bebegım gebelık kesesı gelışmedıgı ve kalbı atmadıgı için düşükle kaybettım ama sızın dedıgınız gıbı bu hapla ılgısı oldugunu sanmıyorum egerkı hapı araştırdıysanız hamılelıgın bazen ılk 3ayına kadar bıle kullanıla bılınıyor

ben de dostınex kullanıyorum haftada 1 tablet yanı yarım yarım içiyorıum benımkı de 40.08 çıkmıştı ama dr bana aynı zamanda yumurta takıbı de yaptı gecen ay ve yumurtam 11.gunde catlamış erken çatlamış gebelık olmayabılır dedı ve eğere olmassa gelecek ay yumurtayı desteklemek içinm ilaç vereceğim dedi ama ben bu ay adet oldum yanı hamıle kalamadım ve dostınex hala bıtmedı kullanmaya devam edıyorum yarın yanı adetımın 3.gunu de gıdıp prolaktın için kan vereceğim bakalım duşmuşmu ama dostınex ın boyle duşuk yaptığını bılmıyordum bu ay hamıle kalsaydım ne olacaktı ve dr bana hiçbişey demedı çok sasırdım şimdi

ve tekrar bu ay yumurta ddestekleyı-cı ilaç kullanacağım ve takıp edecek yenıden bakalım hayırlısı ama prolaktın tedavısı bıtmeden hamıle kalmak doğru değilmi yanı ben onu anlıyorum burdan

dostinex in reçetesinde kızlar bu hapı içtikten sonra en az bir ay hamile kalmayın diyo etkisi 6 ay sürüyomuş filan galiba vücutta bişeyler bırakıyo bu da bebeğe zararlı ben de başladım hapa Allahtan hayırlısı

sevgili nesrin sen dotinexs nekadar zaman kullandın ne zaman başlanıyor benimde prolaktinim 33 ama dr vermedi ilacı kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın cevaplarsan sevinirim sevgiyle kal:emir_bebek:

merhaba ben dostineksi iki şişe kullandım.yani 1 ay kadar.ilacı kulandıktan 15 gün sonra hamile kaldım tahminen.sağlık sigortanız varsa devlet ilacı karşılıyor.

cevabın için teşekür ederim gidip kendim alacagım dr yazmadı :çok üzgünüm:

benım gecen ay prolaktınım 40.08 çıkmıştı bua y dostınex içtim haftada 1 tane yarım yarım yanı ve dun gıttım adetımın 3.gunu kan verdım 6.33 e düşmüş dr çok çok iyi dedi ve kalan hapı da haftada sadece 1gun ve yarım olarak almamı soyledı

merhaba benimde prolaktin 33 çıktı dr ilaca gerek olmadıgını söyledi 3 aydır 30 üstünde bu arada serephone kullanıyorum yumurtayı geliştirsin diye verdi burda okuyunca gebe kalmaya engelmiş dün gidip parlodel aldım kendim kullanayım dedim sen kaç tane kullandın benim aldıgım kutuda 7 tane var sen nasıl kullandıgını anlatırsan sevinirim bebegin hayırlı olsun sevgiyle kal:emir_bebek:

X