Dostinex kullandınız mı?

hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldu allah kucagına almayı nasip etsin:CüvCüv:

:1no2::1no2:
hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldu allah kucagına almayı nasip etsin:CüvCüv:

maalesef bebegimi 25 gün kadar önce 8 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kaybettim inşallah bundan sonraki hamileliğim iyi geçer.allah kimselere yaşatmasın:1no2:

:1no2::1no2:

maalesef bebegimi 25 gün kadar önce 8 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kaybettim inşallah bundan sonraki hamileliğim iyi geçer.allah kimselere yaşatmasın:1no2:

dostinex yapıyo galiba bu kalp durmalrını arkadaşım dostinex mi içtin:eek:klava:

dostinex yapıyo galiba bu kalp durmalrını arkadaşım dostinex mi içtin:eek:klava:

evt dostineks içtim hamile kaldığımı öğrenince hemen bıraktım ama bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim.doktor ilaçla ilgisi yok dedi.kromozom bozukluğunda doğa kendisi kalitesiz embriyoyu yok eder dedi.ama bilmiyorum yine de acaba etkisi var mıdır diye de çok merak ediyorum.umarım ilgisi yoktur.çünkü o zaman meleğimi kaybettiğime daha da çok üzülürüm.allah kimseye yaşatmasın.herkese sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsinsenağlama

kızlar slm bende parlodel kullanıyordum en son gıttıgım dr dostınex verdı pztesı ve persembe kullanmamamı soyledı benımde çok yuksektı duştu yarım içecegımı soyledı ben oyle hatırlıyorum tam emınde degılım ne yapacagım ya

benimde bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu.bebek alındı.alınan parçalar genetik ve patolojide inceleniyor.zor bir durum.

Arkadaşlar ben de dotrıx kullanıyorum. Şubat ayında reglim 10 gün gecikince doktora gittim. Normal muayenede birşey çıkmadı tahlil istedi prolaktin yüksek çıktı 49.3. Bana yasmin adında bir doğum kontrol hapı birde dostrix verdi. Dostrixi haftada iki gün tam doz kullanıyorum. Doktor bana doğrudüzgün bir açıklama da yapmadı sadece çocuk düşünüyormusunuz dedi bizde seneye dedik. Engel olurmu dedim cevap vermedi. tedavi edeceğiz dedi. Hep ben araştırdım baktım. Bana 5 ay kullan bir ay ara ver gel dedi. Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum. O zaman yine 4-5 ay bekleyecek miyim. Demekki sürekli gözlemlemek gerekiyor arkadaşlar bu hormonu. Ama yüksek olup hamile kalanlarda var çevremizde. Dotor rahme tutunması için bir ilaç veriyormuş o zaman bakalım hayırlısı...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takip ediyordum aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. msj.larınızı okudum ve bende sıkıntınızı yaşıyorum kontrol amaçlı gittiğimde prolaktin 95 çıktı bilmediğim bir konu olduğu için çok şaşırdım halen de şaşkınım dostınex kullanmaya başladığım 1 hafta oldu ilk hafta yarım olarak içtim gelen perşembe tam içmem gerektiğini dr.belirttibu konuda bilgisi olan bu rahatsızlığı anlamam için bana yazarsa çok sevinirim teşekkür ederim

arkadaşlar ben de parlodel kullandım 3 ay 52 den 45 e düşmüştü başka doktor dostinex verdi 1 ay içtim ve şuan adet oldum bakalım 3 gün sonra teste gidicem ve eğer düştüyse artık herlade olur bebğimiz gerçi eşimde de biraz sorun var ama bakalım bazılarından duydum düşünce hemen oldu diye ben onları kendime örnek alıyorum:CüvCüv:

Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum.

Benim doktorumun açıklamasını söyleyeyim sana. Hormon tahlilleri normalde adetin 3.günü yapılıyor. Ama prolaktin hormonu sürekli değişen ve beyinden salgılanan bir hormon olduğu için her zaman ölçülebiliyor. Yani merak etme, bu hormon tahlili için adet zamanında olmana gerek yok canım :1rolleyes:

Arkadaşlar ben de dotrıx kullanıyorum. Şubat ayında reglim 10 gün gecikince doktora gittim. Normal muayenede birşey çıkmadı tahlil istedi prolaktin yüksek çıktı 49.3. Bana yasmin adında bir doğum kontrol hapı birde dostrix verdi. Dostrixi haftada iki gün tam doz kullanıyorum. Doktor bana doğrudüzgün bir açıklama da yapmadı sadece çocuk düşünüyormusunuz dedi bizde seneye dedik. Engel olurmu dedim cevap vermedi. tedavi edeceğiz dedi. Hep ben araştırdım baktım. Bana 5 ay kullan bir ay ara ver gel dedi. Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum. O zaman yine 4-5 ay bekleyecek miyim. Demekki sürekli gözlemlemek gerekiyor arkadaşlar bu hormonu. Ama yüksek olup hamile kalanlarda var çevremizde. Dotor rahme tutunması için bir ilaç veriyormuş o zaman bakalım hayırlısı...

merhaba arkadaşlar,hepinize moral olmak isterim 2 yıldır tedavi oluyorum ocak ayında beyin tümörü oluştuğunu öğrendiğimde haftalarca ağladım ama ........ en sonunda prolaktin değerim bugün 5,81 e düştü . çok doktora gittim fakat fazla ilaç yüzünden bayılıyordum.şuan ki doktorum mükemmel.ilacımı düşürdü hafta da 3 yarım içiyorum.daha önceki doktorum hamile kalınca bırakırsın dediği dostinex i ,şuan ki doktorum hamile kalmaya karar vermeden en az 2 ay önce bırakıp başka bir hapa başlayacağımı söyledi.şuan o kadar çok mutluyum ki ... ben izmir deyim ...hepimize geçmiş olsunnnn... hepimiz iyileşip sağlıklı bebekler getirelim dünyaya inşallah......:):)

arkadaşlar selam.bu dostinex adet olma zamanını etkilyor mu acaba?

selam kızlar
bende pko var ve adetlerim çok düzensiz
bebek istiyoruz gonaphene kullandım bu ay
sık sık kontrolede gidiyorum dün yine gittim prolaktinini düşürelim dedi ve dostinex verdi doktorum haftada 2 adet yarım tablet alacam, zaten toplamda 2 hap var
ama test sonuçlarımda Prolaktinim 10,57 çıkmıştı, şimdi sizin değerlerinizi görünce benimki çok düşük geldi
hamile kalmak için 0 mı olması gerekiyor
umarım isteyen herkes hayırlısıyla bebiş sahibi olur

Son düzenleme:
ben dostinex i tüp bebek tedavim sırasında kullanmıştım
genelde hastalara bu ilacı veriyorlar merkezde
yumurta toplama işleminden sonra başladım
transferin 6. günü dahil olmak üzere kullandım
bebek üstünde zararı yok doktorumada özellikle sormuştum

senin ne gibi sorunun vardı
adetlerin düzenli miydi
benim çok düzensiz normal seyrine bıraksak 6 ayda bir regl oluyorum
inşallah tedavimiz olumlu olur

senin ne gibi sorunun vardı
adetlerin düzenli miydi
benim çok düzensiz normal seyrine bıraksak 6 ayda bir regl oluyorum
inşallah tedavimiz olumlu olur

bende pko ve eşimde %1 morfoloji hareket düşük vs.
kısacası umutsuz vakaydık biz
mikroenjeksiyon denedik olmadı
ondan önce 6 ay ganophene kullandım yine olmadı
adetlerim seninki kadar olmasa 40-50 günde bir oluyordu
zaten artık tedaviyi falan bıraktım
çocuk işini tamamen rafa kaldırdım :nazar:

benim gibi pko lu üc dört arkadasım var ve hepsininde 7 yıldan sonra kendiliginden oldu ne hikmet ise yedi yıl hepimizinki ama bizde kilo verme ve artı hepimizde ümidi kestikten sonra oldu stres hormonları cok etkiliyor
hatta arkadasımın esinde varikosel vardı ve yapılan amaliyattan sonra nerdeyse sıfıra yakın düsme oldu arkadas ümidi kesti esi biraz bitkisel tedavi yaptı kendide cok kiloluydu diyetisyene gitti ve farkına varmadan hamile kalmıs bebeği öğrendiginde karınnıda üc aylıktı sürekli günü ğectigi icin anlamamıs ve tesadüfen idrar tahlili yaptırdığında cıkmıs su anda kızı bes yasında
bu hastalıkta stres cok önemli bence kendi adıma ve arkadaslarım adına bunu diyebilirim hepinize ğecmis olsun insallah allah gönlünüzdekini verir

ben Şuan kullanıyorum dostınex 05,mg 8 lı tablet...
prolaktın hormonum bıraz yÜksektı. Adetlerımı engelledıĞı ıÇın 3 aylık bır tedavı gÖrÜyorum 2. Ayındayım deĞerlerım gayet ıyı...hıÇ bır yan etkısı yok bende...

Arkadaşlar bana da dostinex verdi pazartesi ve perş iç dedi yarım filan demedi tam dozdur herhalde ..

X