- 31 Mart 2009
- 281
- 0
- Konu Sahibi sabırlı
hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldu allah kucagına almayı nasip etsin:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldu allah kucagına almayı nasip etsin:CüvCüv:
:1no2::1no2:
maalesef bebegimi 25 gün kadar önce 8 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kaybettim inşallah bundan sonraki hamileliğim iyi geçer.allah kimselere yaşatmasın:1no2:
dostinex yapıyo galiba bu kalp durmalrını arkadaşım dostinex mi içtinklava:
Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum.
Arkadaşlar ben de dotrıx kullanıyorum. Şubat ayında reglim 10 gün gecikince doktora gittim. Normal muayenede birşey çıkmadı tahlil istedi prolaktin yüksek çıktı 49.3. Bana yasmin adında bir doğum kontrol hapı birde dostrix verdi. Dostrixi haftada iki gün tam doz kullanıyorum. Doktor bana doğrudüzgün bir açıklama da yapmadı sadece çocuk düşünüyormusunuz dedi bizde seneye dedik. Engel olurmu dedim cevap vermedi. tedavi edeceğiz dedi. Hep ben araştırdım baktım. Bana 5 ay kullan bir ay ara ver gel dedi. Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum. O zaman yine 4-5 ay bekleyecek miyim. Demekki sürekli gözlemlemek gerekiyor arkadaşlar bu hormonu. Ama yüksek olup hamile kalanlarda var çevremizde. Dotor rahme tutunması için bir ilaç veriyormuş o zaman bakalım hayırlısı...
senin ne gibi sorunun vardı
adetlerin düzenli miydi
benim çok düzensiz normal seyrine bıraksak 6 ayda bir regl oluyorum
inşallah tedavimiz olumlu olur