Arkadaşlar ben de dotrıx kullanıyorum. Şubat ayında reglim 10 gün gecikince doktora gittim. Normal muayenede birşey çıkmadı tahlil istedi prolaktin yüksek çıktı 49.3. Bana yasmin adında bir doğum kontrol hapı birde dostrix verdi. Dostrixi haftada iki gün tam doz kullanıyorum. Doktor bana doğrudüzgün bir açıklama da yapmadı sadece çocuk düşünüyormusunuz dedi bizde seneye dedik. Engel olurmu dedim cevap vermedi. tedavi edeceğiz dedi. Hep ben araştırdım baktım. Bana 5 ay kullan bir ay ara ver gel dedi. Aranızda 3 ay kullanan var bir de ben testi yaptırdığımda regli değildim gecimiş olduğu için ama reglinin 3. günü yapıldığı söyleniyor hormon testinin doğrumu? ben şimdi 3. yayındayım ilaçların bitince doktora gidip yne bir tahlil istesemmi acaba. Bir de prospektüste kesinlikle bu ilaç alınırken hamile kalınmaması gerektiği yazıyor. Hatta bıraktıktan bir iki ay sonra bebek yapılmalıymış bilemiyorum. Şimdi düşse bile sonra yükselir diye korkuyorum. O zaman yine 4-5 ay bekleyecek miyim. Demekki sürekli gözlemlemek gerekiyor arkadaşlar bu hormonu. Ama yüksek olup hamile kalanlarda var çevremizde. Dotor rahme tutunması için bir ilaç veriyormuş o zaman bakalım hayırlısı...