selam kızlar bende dün hormon testi sonuçlarımı aldım prolaktin 30,1
banada dostinex verdi dr
3 günde bir yarım tablet dedi
yumurtlamamda da sorun oluştugu için yasminde verdi
önümüzdeki ay adette de klomen verdi
inşallah bebim bebişimde gelir artık hayırlısıyla
merhaba serra bendede prolaktin yüksekliği var.ayın 17sinde ölçtürdüm en son 24.5 çıktı yani tam sınırda ama yinede doktorum dostinex verdi.haftada 2 gün bölmeden içiyorum hapı atm yani.bakalım düşücekmi normale görücez.
bende 1 ay dostinex kullandım.bugün kan sonucuma bakılacak.acaba bu ilacı kullanıpta veya bu tedaviyi görüpte hamile kalan var mı?tedavi sonuç veriyomu?senağlama
arkadaslar cok yanlıs dusunuyosun nolur gebelık tedavısı goruyosanız yutmayın bu hapı yalvarırım bebegımı kaybettım ve dogsaydı ozurlu bı bebek olacaktı tek sebebı bu kahrolası happppppppppp
geçmiş olsun canım..ben kullandım.. 15 gün önce bitti. prolaktin hormonum yüksek olduğu için gebeliğe engel oluyor bu yüzden kullandım.
ağır yan etkileri olduğunu bende duydum ama bende hiçbir yanekti olmadı buna dr.da şaşırdı. ben apı 2 ye bölüp haftada birtane kullandım. dr böyle önerdi. sen nsıl kullanıcaksın
sevgili nesrin sen dotinexs nekadar zaman kullandın ne zaman başlanıyor benimde prolaktinim 33 ama dr vermedi ilacı kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın cevaplarsan sevinirim sevgiyle kal