E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sabırlı
bende kullandım ama doğum kontrol hapı da vermişti doktorum ve prospektüste de hamile kalmadan en erken bir ay önce bırakılması ferekir diyor ama bazı doktorlar korunmayı önerirken, bazıları kullanırken de hamile kalınabilebileceğini ve regli de gecikme olur olmaz bırakılması yönünde. Özellikle sürekli yükseliyorsa sanırım bu yöntem uygulanıyor. En doğru bilgiyi yine doktorunuz verecektir...
canım dun kafam karışıktı ama bugun daha iyiyim
şöle bi kanıya vardım doktorum bana süt hormonu yuksek dıye verdıgıne göre bu durumda hamile kalma sansım zaten çok düşük.
bide normalden nerdeyse 3kat yuksek benım degerim.
doktorum adet gecekmen olursa hemen tets yaptır dedi zaten ilaça başlamadn hcg ye de bakıldı.siz kullandınız peki sonuç aldınızmıgebelık varmı luan sizde
normalden 3 kat büyükse ger.ekten yüksekmiş o zaman zaten hemen hamile kalamazsın ve doktorun reglin gecikirse bırak dediyse düştüğü an gebede kalabilirsin. Çünkü ilacı kullandığında hızla düşebiliyor sen doktorun ne diyorsa onu yap. İlacı dediği vakte kadar kullan ve sonra yine kan tahlili yaptır düşerse daha kullanmazsın ama sürekli kontrol ettir yine de. Ben o konuda çok talihsizlik yaşadım aslında. Ben şubat ayında reglim gecikince gittim tahlilde çıktı 49.3 tü değerim.Ama doktorum hiçbir açıklama yapmadı maalesef. hamileliğe engel mi diyorum tedavi etcez diyor ama biz korunuyoruz diyorduk düşünmüyoruz çocuk diyorduk belkide ondan gecikirse bırakfolikasid almaya başlıcam artık. Zaten kistimde kaybolmuştu en son.. Sana da hayırlı evlatlar nasip olsun İnşallah...
sğl canım işsteyen herkese naspı etsın rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın bbek kokusundan kımseyı mahrum etmesin
bide arkadaşlr bebk konusunu kafaya takıncada yukselıyomuş budeger.
sut hormonunun bı adı da analık hormonumuş
doktor ole dedi bize.
bende kafaya çok takıyorumkımı zman kendımı sankı bebegım varmışta onunla bırlıkteymişim gibi onunla ilğiniyormuş buluyorum .
bundn sonra takmamaya calışıcam
geçen ay yaptırdığım tahlilde 41.5 çıkmıştı. ilacı kullanmaya başlayalı 1 ay bile olmadı bugün yaptırdığım tahlilde 0.1 çıktı. yalnız benim reglim 28 günden önce gelmezdi. hatta son aylarda 30-34 gün arasıydı. ilacın etkisinden midir 26. gün geldi bu ay. ilacı kullandığınız ay sizdede olmuşmuydu?
ArkadaŞlr yazmıstımya degerım 47 dıye yalnıŞ yere bakıyomusum meger ben deĞerİm 24mÜŞ zaten normal deĞer aralıgındada 26 yı gÖsterıyor 2gundur uykularım kaÇıyordu bugun İyİyİmÇok ŞÜkÜr .bİde netten araŞtırdım ama bulamadım prolaktın hormonu tedavİİsınd ebıtkısel tedavı varmı acaba ot ÇÖpbİŞİler varmı bİlenler varsa yazabılırmı