Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende dostinex i uzun zaman kullandim ben haftada 1 defa yarim tablet kullaniyordum kizima hamile kaldigimi ögrendigim haftaya kadar kullandim, hamileligim belli olunca biraktim bebek icin bir zarari olsa doktor kullandirmazdi, iciniz rahat olsun
sükürler olsun kizim gayet saglikli...
ben yaklaşık 5 yıldır aralıklı olarak dostinex kullanıyorum. prolaktin hormonu çok yüksek ve beyinde, sol hipofizde kitle var. umarım sizinki bu kadar ilerlememiştir. size çok geçmiş olsun diyorum ve başka sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayıp yardımcı olursam sevinirim
kızlar ben pazartesı ve perşembe ilacı kullanıyorum 1tabletı ortadan kırıp içiyorum inşlah hormonu dğüşürürüzde şubatı hamıle kalırız:CüvCüv:
canım benim dr. um 2 ye bölüp kullanmamı söyledi. prospektüsünde de ilk başlangıç için öyle yazıyor ama tereddütte kaldıysan bi sor doktoruna.
Arkadaşlar dostinexi bende kullandım prolaktin seviyem yükselmişti ona istinaden kullandım mr çektirmeden kullanmamanızı tavsiye ediyorum prolaktin seviyesi yüksek olanlarda yüksek olmasına sebep hormonlar, stre vb etkenlerde olabilir beyinde tümör olursa da yükselir. Allah korusun tümör varsa bu ilaç tümörün büyümesine sebep oluyor bunu göz ardı etmeyin.
bende prolaktin kullanıyorum ama doktor bana öle bişey demedi eğere beyinde bişey olursa bir belirtisi olur galiba baş ağrısı falan demi allah korusun öle bişey de yok ama aşırı kıllanma yapıyormu bende olduda
merhaba bende1yıl 4aydıe vliyim çocuk için doktora gittiğimde bişey yok diyip gönderiyorlardı en son hormon testine gittim prolaktin160 larda çıktı üssınır 25 olması gerekirken mr ve beymde tümor varmış dostınex verdi.yeni kullanmaya başladım. bana korunma dedi.doktor.siz bu hapı kullanırken korunuyormuydunuz bilgisi olan varmı.
merhaba bende1yıl 4aydıe vliyim çocuk için doktora gittiğimde bişey yok diyip gönderiyorlardı en son hormon testine gittim prolaktin160 larda çıktı üssınır 25 olması gerekirken mr ve beymde tümor varmış dostınex verdi.yeni kullanmaya başladım. bana korunma dedi.doktor.siz bu hapı kullanırken korunuyormuydunuz bilgisi olan varmı.
selam
banada aksine doktorum bu hapı içiyorsa korunacaksın demişti nasıl bişey anlamadım bebek olursa zararı varmış bebeğe birkaç doktora daha sor istersen.benneyaptımki