- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
uzuldugum ve duzeltmek istedigim nokta beni israrci ve fazla ustune giden biri olarsk taniyip bu cevabi vermesi ne degismis olabilir ki 2 gun oncesine kadar farkli dusunen birindekiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi
adam açık açık söylemiş..zorlama .şimdi ne kadar acı çekiyor isen...zorlayarak daha büyük acılara kapı açarsınız bence
Metisa cok aci cekiyorum elimde degil ki arayip konusasi var kendisiyleHakkındaki olumsuz izlenimi yok etmesen ne olur ki? Onunla uğraşma bence daha fazla.
Israrcı olmadığında ısrar ederek ısrarcı olmadığını kanıtlayamazsın ki :) Bırak dağınık kalsın...Metisa cok aci cekiyorum elimde degil ki arayip konusasi var kendisiyle
israrci olma icin degilde ne bileyim suan gercekten yatagima gomuldum agliyorum bayaa kotu oldum belki seslerimizi duysak daha iyi olacakIsrarcı olmadığında ısrar ederek ısrarcı olmadığını kanıtlayamazsın ki :) Bırak dağınık kalsın...
Sen bilirsin, çok istiyorsan, işe yarayacağına inanıyorsan ara. Ne olacağını bilemeyiz. Ama kötü bir şey de söylememiş bence. Dost kalmak fena bir seçenek değil.israrci olma icin degilde ne bileyim suan gercekten yatagima gomuldum agliyorum bayaa kotu oldum belki seslerimizi duysak daha iyi olacak
Acaba dost olarak devam etme teklifini kabul etsemiydim zamanla taniyip belki farkli dusunurguzel seyler olurdu aramizda ama gururuma yediremedimBuda bişeymi birbuçuk yıllık sevgilimle anlaşarak ayrıldık şu an dostuz.Ama hala çok seviyorum onu...Elden ne gelir olmuyorsa zorlamaya gerek yok bence boşver...
Gururuma yediremedm metisa ondan hoslandigimi bile bile dost kaliriz demesi cok agrima gitti ama bi yandanda bu secenegi degerlendirip onu kendime asik edesim var :))Sen bilirsin, çok istiyorsan, işe yarayacağına inanıyorsan ara. Ne olacağını bilemeyiz. Ama kötü bir şey de söylememiş bence. Dost kalmak fena bir seçenek değil.
Haklisiniz sanirim ama kendimi cok kotu hissediyorjm dirdirci uste dusen bi kiz olarak bildi beniBence olduğu gibi Kalsın herşey sizinle en azından şimdi bi ilişki düşünmüyor hesaplarınızdan silin gitsin sonuçta öyle Çokta unutulamayacak Şeyler yok
Hmm... Şimdi bu ilişkiye o hazır değilken başlayabilirsiniz ama işler ilk dönemeçte sarpa sarabilir. Bu yüzden çok saplantı yapmamaya çalış. Ertele sadece. Belki kafasını karıştıran bir başka kadın var, ilişkinin orta yerinde gidecek. Öylesi daha mı iyi? Israr ettiğin için de kendini hırpalama. Bir şey istemiş ve oldurmak için elinden geleni yapmışsın, o kadar...Gururuma yediremedm metisa ondan hoslandigimi bile bile dost kaliriz demesi cok agrima gitti ama bi yandanda bu secenegi degerlendirip onu kendime asik edesim var :))
kalbim cok aciyor ama gercekten hemen boyle kestirip atmalimiyimhic sans yok muTum sosyal hesaplardan sil at.
Asla tek bir kelime bile yazma.O sana yazsa bile cevap sakın verme.
Yaşanmamış varsay onune bak..
Bu tip adamlar egoist bencil ukalanın tekidir. Kendinden başka kimseye acımazlar. Kendine hayırları olmadığı gibi başkasına da hayrı olmayanlardır....
Upuzak durun...Şimdiki çektiğiniz acıdan daha beterini çekmeyin sonra. Dua edinki erken belli etmiş niyetini...
Belki daha sonra kendiside donebilir sana mi diyosun acikcasi biz bir siyasi partide gorev aliyoruz o 29 ben 26 yasindayim ama o bana gore daha ust duzeyde sayilir yani mutlaka karsilacagimiz yerler olacakHmm... Şimdi bu ilişkiye o hazır değilken başlayabilirsiniz ama işler ilk dönemeçte sarpa sarabilir. Bu yüzden çok saplantı yapmamaya çalış. Ertele sadece. Belki kafasını karıştıran bir başka kadın var, ilişkinin orta yerinde gidecek. Öylesi daha mı iyi? Israr ettiğin için de kendini hırpalama. Bir şey istemiş ve oldurmak için elinden geleni yapmışsın, o kadar...
Ne Deseniz haklisniz ama normalde oyle olmadigimi bilsin istiyoru cunku dediginiz gibi abarttigimin farkindayim hatamin farkindayim yaniAdam da yanlış izlenim uyandırmamışsınız merak etmeyin. Gayet de ısrarcı olup üstüne düşmüşsünüz. Doğru anlaşılan bir şeyin neresini düzelteceksiniz ki?