- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Devamli mesaj yazarak bogmussun, ustune cok gitmissin, belki oda dusunmustur sevgili olsak daha kotu olur, en ufacik seyde kiskanir kriz yapar diye, o yuzden kendini geri cekmis olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorum güzel açıklamanız için.Artık toplaman çok zor bana göre.
Kendi açından düşün. Bir adam ilk adımı atsa seninle tanışmak istediğini belli etse, sen şans versen ve daha sevgili dahi olmamışken bu kadar üstüne düşse ister misin onu?
Ben istemem açıkçası. Bir kere ben eğer bu ilgiden rahatsız olup dost olmayı teklif ediyorsam o saatten sonra da inanmam sık boğaz etmeyeceğine ve o şansı da vermem.
Ki üstelik adam seni fark etmemişken sen kim olduğunu söylemişsin ve direkt ilgisi olan sen olarak başladığında bu durumlar ne yazık ki pek değişmiyor.
Kendimi yanlış tanıttım düzeltmek istiyorum diyorsun ama bunu yapman da yine aynı şekilde ilgiyi canlı tutmak isteyen ve savaşan taraf gibi görünmene neden olacak. Ne gerek var adamın peşinde bu kadar emek veren ve zorlayan taraf olmana?
Artık en doğrusu ilgilenmemen ve akışına bırakman. Biraz duygusu yada ilgisi varsa o sana geri dönecektir. Dönmezse de zaten kendini paralasan da bunu değiştiremezsin. En iyisi buradaki tavsiyelere uyman ve kesinlikle değiştirmeye çalışmaman.
evet bende öyle düşündüm ki öyle olduDevamli mesaj yazarak bogmussun, ustune cok gitmissin, belki oda dusunmustur sevgili olsak daha kotu olur, en ufacik seyde kiskanir kriz yapar diye, o yuzden kendini geri cekmis olabilir
evet bende öyle düşündüm ki öyle oldu
en son dün telefonda konuşmak istediğimi söyledim oda taziyede olduğunu söyledi fakat 1 saat sonra aradı bende duymadım sonrada uyudu heralde. mesela bugun hiç yazmadım ama akşam aramayı düşünüyorum dünden dolayıEn son ne zaman konustunuz ?
Bence sana cevap vermedikce sen cok israrci davrandin, biraz gizemli, ilimli ol, herseye kafani yorma ve takma.
Cunku diyecekki ben niye onunla konusayimki, tartismak icinmi konusayim ? yada ben biraz daha fazla bogsun diyemi ?
Emin ol her telefonu aldiginda senin pes pese israrci mesajlarini gormek istemiyordur, o yuzden eger konusmaya devam edersen artik israrci olma, telefonu eline aldiginda, bugun neden yazmadiki ? desin.
en son dün telefonda konuşmak istediğimi söyledim oda taziyede olduğunu söyledi fakat 1 saat sonra aradı bende duymadım sonrada uyudu heralde. mesela bugun hiç yazmadım ama akşam aramayı düşünüyorum dünden dolayı
ayy kıyamam sana :)Buda bişeymi birbuçuk yıllık sevgilimle anlaşarak ayrıldık şu an dostuz.Ama hala çok seviyorum onu...Elden ne gelir olmuyorsa zorlamaya gerek yok bence boşver...
öyle yapayım en iyisi peki sizce nasıl bir giriş yapayımHemen arama, once bi mesaj yaz 'konusamadik musaitsen arayimmi' seklinde
nihayet beni anlayan biri çıktı :) benimde aklıma o geldi iyi bir dost oluruz seninle dediğinde ama sanki ben üzülmeyeyim diye söylemiş olduğunuda hissetmedim değil o yüzden gelgitler yaşadım ve dost olalım demesine tepki gösterdimAslında arkadaş kalarak, onu daha yakından tanıyabilirdin... zamanla neler değişmezki. Belkide onu tamamen tanıdığında senin kafana uygun olmadığını anlardın. ya da ona seni tanıma imkanı verseydin, dediği gibi dost kalarak, belkide seni sevmeye başlayabilirdi. Bende bir çocuktan hoşlanmıştım, aynı şekilde çok fazla konuşuyordum, sonra ondan hoşlandığımı söyledim ve bana verdiği yanıt beni fazla tanımıyorsunki nasıl hoşlanabilirsin.. Onun seni tanımasını sağla, tamamen duygularının bittiğini ona hissetirebilirsin, birlikte zaman geçirdikçe daha yakın olabilirsiniz. ama çok fazla sıkmadan, çünkü erkekler bizim gibi değil fazla ilgiye gelemiyor odunlar :) hem ben anlıyorum seni, hep onunla konuşmak istiyorsun ve sana karşı sorumsuz davranınca sinirleniyorsun. sevgi dediğin öyle kolay kolay bitmiyor...
nihayet beni anlayan biri çıktı :) benimde aklıma o geldi iyi bir dost oluruz seninle dediğinde ama sanki ben üzülmeyeyim diye söylemiş olduğunuda hissetmedim değil o yüzden gelgitler yaşadım ve dost olalım demesine tepki gösterdim
Seni sevmiyorum ama yedekte duruver, bununla idare et işte demek istemiş beyefendi. Yapacak bir şey yok. Hiç bir şekilde konuşmayacaksın. Şu kadar senedir kimseyle konuşmuyorum ilişki yaşayamam falan, bunlar hep bahane, ya hayatında ya da aklında başka biri var. Seni kandırıp duracak dost ayağına...Kendimi cok kotu hissediyorum. Hoslandigimi Bile bile bana iyi dost oluruz seninle dedi..
sosyal bir cevrede gordum kendisini uzun zaman sonra begendigim tek erkek oldu sosyal medyadan takip etmeler falan derken bigun farkli bir facebooktan hayatinda biri olup olmadigini ogrenmek istedim epey israr etti kim oldugumu ogrenmek istedi bende soylememe gerek yok bosver dedim ama uzunca isrardan sonra soyledim kendisini nereden tanidigimi.. biliyorum cocukca bi adimdi sahte bir faceden konusmak ama ben facebook kullanmiyordum birde amacim sadece biri olup olmadigini ogrenmekti bi aksam uzunca telefonda konustuk muhabbetimi cok begendigini soyledi resimlerimi gordu kalbinin guzelligi yuzune yansimis demeler.. 10 gundur konusuyoruz ama konusmak dedigim ben yaziyorum o cevap veriyor kahve ismarla falan demisti hatta canli halini ne Zaman gorecegiz hanimefendi diye epey hevesliydi oda bende.. ama cok kopuktu iletisimimiz. ust uste mesaj yazmistim whatsapptan oda uzerime fazla gelme en son iliskim 4 sene onceydi dedi biliyorum cok uzerine gittim ama hemcinslerim olarak beni anlayacaginizi dusunuyorum. Bugunku konusmamiz tum ipleri kopardi iste ben en son buna hic telefonuna bakmiyomusun umursamamazlik mi bu yaptigin yazmistim cevaben umursamamazlik degilde kiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi benim basimdan kaynar sular indi resmen gozumun onu karardi falan kendisinden hoslandigimi bile bile bunu dedi bende dost mu dedim dusman mi olacaksin yazmis gulmus bende baskasiyla dalga gec istersen benim hic erkek dostum olmadi olmazda senjnle cocukca bir tanisma seklimiz oldu fakat boyle biseyi hakaret olarak algiliyorum kesKe Seni hic tanimasaydim dedim cevap vermedi. HATAMIN FARKINDAYI ARKADASLAR FAZLA UZERINE GIDEREK HAKKIMDA YANLIS DUSUNMESINE SEBEP OLDUM ama gercekten cok uzuldum sizce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeleyim hakkimdaki bu olumsuz izlenimi nasil yok etmeliyim cunku gercekten cok aci cekiyorum
biraz karmasik olmus olabilir cok kotu durumdayim kusura bakmayin
nasil bir yol izlemeleyim hakkimdaki bu olumsuz izlenimi nasil yok etmeliyim cunku gercekten cok aci cekiyorum
Eski sevgiliden dost olmaz derler ya oluyor galiba ...Benimde işime geliyor her gün kontrol ediyor ders çalıştımmı diye. Onun sayesinde moral oluyor ders çalışıyorum.ayy kıyamam sana :)
ilişkinin başında sen peşinden koştuğun için kolay kız olmuşsun, bu yüzden sana değer vermiyor, istemiyor.. boşa uğraşma bence başka birini bul ve aynı hataları yapma..o 29 ben 26