• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört senelik birlikteliğimiz bitmek üzere desteğinize ihtiyacım var

GulcinKarakus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
7
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar Sorunumuz onun ilgisizliği bunca zaman sabrettim,bekledim :((( Unıversıtede tanıstık atandık o baska şehirde bense başka şehirde şimdi,2 yıldır geldim geleceğim hep tarih erteledi. Askere gitmek uzere gitmeden aılemle tanışmanı istiyorum cıddı oldugundan emın degılım artık dedım Ailemi alıp geleceğim daha sonra ben tek gelıyorum dedı ve gelmedı haklı gerekçeleri de yok:((( Bende bunca zamana kadar gelmelıydın madem hala umrunda degılım gıtmeden bıtırelım diyorum cok da sevıyorum onsuzluğa nasıl alışırım bilmiyorum ama verdiği sozlerı tutmadıkça kendime yazık ediyorum diyorum siz yerimde olsaydınız nasıl sonuçlandırırdınız?..... Son bişey daha onca zaman bitirelim diyen taraf hep ben oldum o bırakmadı o da bitirebilirdi napcağımı inanın şasırmıs durumdayım Simdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için sağlıcakla kalın........... :(:(...........

üzüldüm canım durumuna böyle hikayeleri okudukca içim ürperiyor korkuyorum benimde basıma gelicek diye :59: bence biraz onu kendine bırakmalısın sende ilgilenme bakalım o o zamn ne yapıcak aynımı davranıcak bence önce bunu gözlemlemelisin..bu senn için zor olabilir ama bitirmeden önce her yolu denemen en iyisi..ve bunu hiç onunla konusmadınmı ?

bencede hemen bitirme yolunu seçme ama herşeyi gözlemle bu ilişki evliliğe gittiğinde de yerine gelmeyen sözler can sıkıcı olursa ve dayanamıoum derken o zaman bi sevgiliden diil bi eşten boşanmış olacaksın. Hayatta yaşadığı sorunlar belki onu sana ilgisiz hale getiriodur. Erkeklerinde kafasında bir ton şey oluo ama bizim gibi hemen dökmüolar. Parayı mı düşünüo işimi düşünüo ailesinde bişi var onu mu düşünüo bilemeyiz. Haklı sebebi yok deme vardır belki ama seninle paylaşmıodur. Nie paylaşmıo ben 4 yıldır onunla herşeyimi paylaşıoum die de düşünme çünkü erkekler böle yani biraz daha içlerinde yaşıolar bişileri. Herşeyi konuşmak en ii doğru yolu hemen bulamayabilirsin bi süre daha gözlemleyerek devam et ilişkine doğru karara varacaksın ama mantığını da koy işin içine sadece sevgi kurtarmaz yani durumu.

umarım sıkıntıların geçer mutlu olursun canım

üzüldüm canım durumuna böyle hikayeleri okudukca içim ürperiyor korkuyorum benimde basıma gelicek diye :59: bence biraz onu kendine bırakmalısın sende ilgilenme bakalım o o zamn ne yapıcak aynımı davranıcak bence önce bunu gözlemlemelisin..bu senn için zor olabilir ama bitirmeden önce her yolu denemen en iyisi..ve bunu hiç onunla konusmadınmı ?
Konuştum defalarca... öyle olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Su durumda gelememe nedeni askere gittiği için maddi olanaksızlığı:50: Göremiyordum şimdi tlfnda da görüşemeyeceğiz bıseylerı netlestırıp gıtmelıydi... :((((

bencede hemen bitirme yolunu seçme ama herşeyi gözlemle bu ilişki evliliğe gittiğinde de yerine gelmeyen sözler can sıkıcı olursa ve dayanamıoum derken o zaman bi sevgiliden diil bi eşten boşanmış olacaksın. Hayatta yaşadığı sorunlar belki onu sana ilgisiz hale getiriodur. Erkeklerinde kafasında bir ton şey oluo ama bizim gibi hemen dökmüolar. Parayı mı düşünüo işimi düşünüo ailesinde bişi var onu mu düşünüo bilemeyiz. Haklı sebebi yok deme vardır belki ama seninle paylaşmıodur. Nie paylaşmıo ben 4 yıldır onunla herşeyimi paylaşıoum die de düşünme çünkü erkekler böle yani biraz daha içlerinde yaşıolar bişileri. Herşeyi konuşmak en ii doğru yolu hemen bulamayabilirsin bi süre daha gözlemleyerek devam et ilişkine doğru karara varacaksın ama mantığını da koy işin içine sadece sevgi kurtarmaz yani durumu.

umarım sıkıntıların geçer mutlu olursun canım

Teşşekkür ederim yorumunuz için:2::2:

hmm suanda askerde heralde bişey yapamazsın zaten... bu durumdada geriye sadece beklemek kalıyo üzgünüm ama :50: askerden dönünce görüşmek ister heralde o kadar zamn görüşmemişsiniz..dönünce yine konus ve onun yüzüne de bence sen ne yapıyosan artık bende onu yapıcam bakalım sen bişey yapıyomıymussun yapmıyomuymussun de..belki anlar zamanla kabullenir ve düzeltr kendini..insallah

şekerim çocuk seni oyalıyo

tecrübe konuşuyo

madem ayrı şehirlerdesiniz yol yakınken dön derim

onun yaşadığı şehirde neler yaptığını nereden biliyorsun

erkek milletine güven olmaz eğer isteseydi çoktan isterdi seni

hazır askerdeyken bu işi bitir taliplerini bekle derim

zaten ciddiyse dönüşte o seni bulur

Son düzenleme:
şekerim çocuk seni oyalıyo

tecrübe konuşuyo

madem ayrı şehirlerdesiniz yol yakınken dön derim

onun yaşadığı şehirde neler yaptığını nereden biliyorsun

erkek milletine güven olmaz eğer isteseydi çoktan isterdi seni

hazır askerdeyken bu işi bitir taliplerini bekle derim

zaten ciddiyse dönüşte o seni bulur
Destegınız ıcın teşekkür ederim öncelikle, ben de bu dusuncelerden alamıyorum kendımı......

Seven insan böyle yapmaz o seni istemiyor bu kesin

Seven insan böyle yapmaz o seni istemiyor bu kesin

ben öğle olduğunu düşünmüyorum sadece bazı insanlar sevgisini yalnış gösterir kısacası sevmeyii bilemezler çoğu evli erkek gibi arkadasın eşine sevmesini bilmiyor o kadar ..
oysa ki sevmek her anında sevgisini gösterebilmektir
eften püsten şeyler için kalp kırmamak gerekir
gün gelir oda yapamayacak duruma gelir o zaman anlar yaptığı hatayı ama iş işten gecer bizi yaşlandırmış olurlar
oysaki ev temiz olsa ne olur kir olsa ne olur salata olsa ne olur olmasa ne olur bir sekilde karnımız doymuyor mu aç mı kalıyoruz bu kadar kibir nedendir anlamıyorm

daha flört döneminde ilgisiz bir erkekten evlenince ilgi beklemeyin sakın
sizinki sevgi değil alışkanlık olmuş bence
bu ilişkinin artılarını eksilerini ortaya koy ona göre karar ver
sakın aklındaki soru işaretlerine cevap bulmadanda evlilik gibi birşeye kalkışma:6:

anladığım kadarıyla sen de arkadaşın da 20'li yaşların başındasınız...sen genç bir kadın olarak önünü görmek, davranışlarına bakarak ilgisiz ve sevgisiz olduğundan şüphelendiğin bir adamın oyaladığı biri olmamak ya onunla evlenmek ya da önüne bakmak istiyorsun...o da kim bilir; bu kadar genç bir yaşta evlilik gibi bir sorumluluğa girmemek (erkek tabiriyle kafeslenmemek) gerçekten hazır olduğunda (maddi-manevi) bu kararı almak hatta kim bilir senin onun bu hayatta yaşamak isteyeceği doğru kadın olduğundan emin olmak istiyor.
valla bu çizdiğim çerçeve doğruysa herkes kendi açısından haklı. sana düşen askerlik bitene kadar çocuğu sıkıştırmaman, kendini ve kafanı rahatlatacak en azından bu konuyu takıntı yapmanı engelleyecek hedeflere odaklanmak(para biriktirmeye çalış, bi hobi edin, yeni bir ortama gir...vs;yani o askerdeyken biraz bekar gibi davran ). bekle askerden gelince seninle nasıl planlar kurduğunu konuş...eğer olumsuzsa zaten kendini bekarlık moduna soktuğun için yeni ve onsuz hayatına yumuşak geçiş yaparsın eğer olumlu yaklaşırsa da ne ala, sorunların temelden hallolmuş olur.
ayrıca ben onsuz ne yaparım nasıl yaşarım moduna da kendini alıştırma. kimse vazgeçilmez değil insanlar 20 yıllık evliliklerine nokta koyuyorlar 4 yıl ne imiş:63:
ben de 1 yıl flört 3yıl evlilik toplam 4yıllık ilişkimi bitirdim 3yıl önce. ilk zamanlar "aboow hayata nasıl tutunacağım acaba" diye korkuyordum...şimdi halime bakıyorum hayatım ne kadar da istediğim gibi oldu diye popomu kaşıyorum :nazar: :nazar: hem kendi ayaklarımın üzerinde duran güçlü, bağımsız bir kadın oldum; hem evliyken ihmal ettiğim pek çok alanda azimle kendimi geliştirdim ona göre de nezih bir çevre edindim hem de boşadığımdan 10 kat daha entellektüel, yakışıklı, meslek-kariyer sahibi, eğlenceli-renkli yaşayanve bana bişeyler katabilen, toplum içinde oturması-kalkması, konuşması-yorumlarıyla beni yücelten bir adam da buldum...
amaannn sen kendine yatırım yap; çünkü bir kadının mutlu olması için ona tapacak bir adamın olması lazım. evet anahtar kelime bu: sana tapacak bir adam bul

Destegınız ıcın teşekkür ederim öncelikle, ben de bu dusuncelerden alamıyorum kendımı......
cnm dünyanın kanunu...

istersen elmastan pırlantadan bi kadın ol seksi ol hamarat ol güzel ol iyi ol...
adam peşinden koşarsa oluyor, yok sen onun peşinden koşuyorsan olmuyor.. maalesef sonu hüsran oluyor..
erkek milletinin yaradılışı bu...

o yüzden sana hakettiğin ilgiyi, değeri vermeyen bi adamla kesinlikle ama kesinlikle vakit kaybetmemeni tavsiye ederim cnm..
sen kovaladıkça o kaçacak.. ve sonunda kendini değersiz, paspal, aptal, kalbi kırık ve terkedilmiş hisseden sen olacaksın.. daha iyilerine layıksın sen.. bırak seni istemeyen senden uzakta olsun.. bu yıllar geri gelmez iyi değerlendir derim.. hep geleceğe bak... tutarsız adamlardan da uzak dur abla tavsiyesi..

evliliği takıntı yapmana gerek yok daha zamanın var nası olsa,
ama bi adamla 4 yıldır berabersen de ondan net bi cevap duymayı hakediyorsun

sana tavsiyem eğer askerden önce nişan yapmayacaksak güle güle güzelim de ona
bu güzel yıllarımı ne istediğini bilmeyen bi adamı beklemeye harcayamam zaten taliplerim var de
bu kötülüğü sana yapamam bitanem bay bay de
ne kırılan sen ol
ne de karizması çizilip yıllarını veren

çünkü askerde o psikolojiyle yanıltacak seni
duyduklarına inanmak isteyecek kendini kandıracak sonra daha da fena kıralacak zor toparlanacaksın
görünen köy kılavuz istemez...
zaten başka sevgili(ler) yapmıştır o yeni şehrinde...

anladığım kadarıyla sen de arkadaşın da 20'li yaşların başındasınız...sen genç bir kadın olarak önünü görmek, davranışlarına bakarak ilgisiz ve sevgisiz olduğundan şüphelendiğin bir adamın oyaladığı biri olmamak ya onunla evlenmek ya da önüne bakmak istiyorsun...o da kim bilir; bu kadar genç bir yaşta evlilik gibi bir sorumluluğa girmemek (erkek tabiriyle kafeslenmemek) gerçekten hazır olduğunda (maddi-manevi) bu kararı almak hatta kim bilir senin onun bu hayatta yaşamak isteyeceği doğru kadın olduğundan emin olmak istiyor.
valla bu çizdiğim çerçeve doğruysa herkes kendi açısından haklı. sana düşen askerlik bitene kadar çocuğu sıkıştırmaman, kendini ve kafanı rahatlatacak en azından bu konuyu takıntı yapmanı engelleyecek hedeflere odaklanmak(para biriktirmeye çalış, bi hobi edin, yeni bir ortama gir...vs;yani o askerdeyken biraz bekar gibi davran ). bekle askerden gelince seninle nasıl planlar kurduğunu konuş...eğer olumsuzsa zaten kendini bekarlık moduna soktuğun için yeni ve onsuz hayatına yumuşak geçiş yaparsın eğer olumlu yaklaşırsa da ne ala, sorunların temelden hallolmuş olur.
ayrıca ben onsuz ne yaparım nasıl yaşarım moduna da kendini alıştırma. kimse vazgeçilmez değil insanlar 20 yıllık evliliklerine nokta koyuyorlar 4 yıl ne imiş:63:
ben de 1 yıl flört 3yıl evlilik toplam 4yıllık ilişkimi bitirdim 3yıl önce. ilk zamanlar "aboow hayata nasıl tutunacağım acaba" diye korkuyordum...şimdi halime bakıyorum hayatım ne kadar da istediğim gibi oldu diye popomu kaşıyorum :nazar: :nazar: hem kendi ayaklarımın üzerinde duran güçlü, bağımsız bir kadın oldum; hem evliyken ihmal ettiğim pek çok alanda azimle kendimi geliştirdim ona göre de nezih bir çevre edindim hem de boşadığımdan 10 kat daha entellektüel, yakışıklı, meslek-kariyer sahibi, eğlenceli-renkli yaşayanve bana bişeyler katabilen, toplum içinde oturması-kalkması, konuşması-yorumlarıyla beni yücelten bir adam da buldum...
amaannn sen kendine yatırım yap; çünkü bir kadının mutlu olması için ona tapacak bir adamın olması lazım. evet anahtar kelime bu: sana tapacak bir adam bul

Desteğiniz için çok teşekkür ederim :):)))))))))))

mrb,sımdı askerde gelene kadar ne uzmek ne de uzulmek ıstıyorum gelmedıgı ıcın kırgınlığım baskın cıkıyor engel olamıyorum bıkac gun hıc gorusmeyelım dedım kızarak da olsa kabul ettı dusunuyorum da ne onunla ne de onsuz durabılıyorumdestegınıze cok ıhtıyacım var:2::2::2::2::2::2::2::2:

Back