Dördüz kızlara hamileyim!

muhtemelen hala takip ediyorlardır bende şu yorumu yapayım konuyu açan arkadaşlara. madem o kadar eğitim ve kültür düzeyi olarak hepimizden yüksek olduğunuzu düşünüyorsunuz. o eğitim düzeyinizle neden daha faydalı bir iş yapmak yerine burada boş boş işler peşinde koşuyorsunuz? madem kültürel olarak buradaki herkesten üstün olduğunuza inanıyorsunuz. kadınlara hakaret etmek kültürel düzeyinizin "yüksekliğinden" mi kaynaklanıyor? ben doktora yapan alanımda saygın bir bilim insanıyım. muhtemelen sizin yaşınız kadar sayıda ülke gördüm ve bu ülkelerin pek çoğunda seminerlere katıldım. bilime insanlığa "gerçekten" katkısı olan işler yaptım. tüm bu koşuşturmada bird eçocuk doğurup büyüttüm..peki arkadaşım şimdi burada fake konu açacak kadar boş bir adamken kadınlarla nasıl konuşacağını b,lmeyen kadınlara saygı duymayı öğrenememiş bir insan müsvettesiyken sen mi benden daha kültürlü eğitimli vs sinde burada ahkam kesiyorsun. buradaki kadınların onda biri kadar yürek yok sende onda biri kadar zeka zaten yok onu tartışmıyorum. kk dan selam olsun..

:KK70::KK70::KK70:Konu sahibi ruh halin nedir ? Bize anlatır mısın ? Hayırdır bi cinsiyet Değiştirme isteği felan mı var ? Bebek doğurma isteğin fazla ANLAŞILAN. Baksana 1 tane yetmemiş adam 4 tane kurgulamış. Yazık bunun anasına Babasına. Bu evde kalır oyuncak bebeklerle oynar artık. Ruh hastası :KK48:

Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

bu da senin hayattaki ilk ve tek başarın olsun hadi yine iyisin kadınlar kulübü ezik egonu tatmin etti zavallıcık:KK66:

Cahil de değiliz ev kadınıda değiliz. Ev kadını olmak suç değil bu arada. Madem çok medenisin ne diye uğraşıyorsun biz gibi cahillerle psikopat. Gel ben sana ulaşamayacağın hatta yanından geçemeyeceğim diplomalarımı göstereyim. Sen de göster karşılaştıralım bakalım nerden mezunsun ? Ne iş yapıyorsun ?

Ya düşünsenize ilerde 17 yaşlarında 4 tane genç kızınız olucak ne kadar güzeeel tebrik ederim zorlukları boşverin keyif almaya bakınn

X