- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
- Konu Sahibi Cara Delevingne
muhtemelen hala takip ediyorlardır bende şu yorumu yapayım konuyu açan arkadaşlara. madem o kadar eğitim ve kültür düzeyi olarak hepimizden yüksek olduğunuzu düşünüyorsunuz. o eğitim düzeyinizle neden daha faydalı bir iş yapmak yerine burada boş boş işler peşinde koşuyorsunuz? madem kültürel olarak buradaki herkesten üstün olduğunuza inanıyorsunuz. kadınlara hakaret etmek kültürel düzeyinizin "yüksekliğinden" mi kaynaklanıyor? ben doktora yapan alanımda saygın bir bilim insanıyım. muhtemelen sizin yaşınız kadar sayıda ülke gördüm ve bu ülkelerin pek çoğunda seminerlere katıldım. bilime insanlığa "gerçekten" katkısı olan işler yaptım. tüm bu koşuşturmada bird eçocuk doğurup büyüttüm..peki arkadaşım şimdi burada fake konu açacak kadar boş bir adamken kadınlarla nasıl konuşacağını b,lmeyen kadınlara saygı duymayı öğrenememiş bir insan müsvettesiyken sen mi benden daha kültürlü eğitimli vs sinde burada ahkam kesiyorsun. buradaki kadınların onda biri kadar yürek yok sende onda biri kadar zeka zaten yok onu tartışmıyorum. kk dan selam olsun..