Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Günaydın.. ınşallah arkadaşlarım sizlerin de söylediğinzi gibi ÇAPA ya gerek kalmadan düzelir kızımın gözsleri. Benim güzel kızım sağlığına kavusur umarım.. Dün odasını boyattık. Bu haftaiçi de mobilyaları geledcek. Bir yandan heyecan ve heves, öte yandan da korkuyu yaşıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin de, güzeller güzeli kızımı sağlıkla evimize alalım.

Allah herkesin yavrusunu ailesine bagıslasın, Olmayan ve isteyen herkesi de evlat sahibi yapsın.. Amiinn..

Canım odasını boyattıysan iyice havalandırarak kokunun tamamen gitmesini sağla. Ayrıca mobilyaları da öyle. Çünkü mobilya ve boya kokusu bütün bebeklere hele erken doğan bebeklere çok zararlı.
Bebeğin sağlıkla eve geldiğinde mis kokular içinde huzurla uyuyacak inşallah...Hep güzel ve olumlu şeyler düşün..

Sağol mehtapcım önerilerin için. Evet dün odası boyandı. Hergün havalandırıcam. Bebeğimin cıkacagı zamanhenüz bellği degil canım. Cunku solunumu destekle alıyor halen daha. Ama inşallah atlatıcaz bu günleri de . Cuma günü göz muaynesi de var.. Aklımdan cıkmıyor bir türlü. Sonucu çok merak ediyorum.

inşallahhh ilnarcımmm
bir arkadaşımışş azbvc bebekleri çıkmış evdeler artık öyle sevindim ki onlarda 27+ 5 de doğmuştu darısı başına

Amin yagmurcum.. ınşallah bende evimize sağlıkla geldiği günleri görürüm.
Senin hamileliğin nasıl geciyor canım? Umöarım hersey yolundadır. Hazan dan son zamanlarda haber alamıyorum.. ınşallah hersey yolundadır.

Pitos un ufaklıkları geldimi acaba evlerine. Baya zamandır o da yok.. zaman ayırmaıyordur belkide 3 minik şekerle:)

İnan biz de çok merak ediyoruz göz muayenesi sonuçlarını. Ama inşallah sağlıkla atlatacak onu da. Cuma günü çok güzel haberler verirsin inşallah bizlere..

ilnarcım benimde hamileliğim Allah'a şükür iyi fakat cumartesi dr gittğimde suyunun azalmış olduğu ve doğumuma az kaldığını söyledi yarın gidicem ve sezeryan için gün verecek inşallahh sağlıklı ikizmide çıkarız hastaneden ...
pitosun iki kuzusu evindeyd umarım diğeride gelmiştir....

ilnarcım kuzunun odası hayırlı olsun inşallah herşey daha iyi olacak arkadaşım o günleri gördüğünde bu günlerini tebessümle anarsın canım..

bu arada nicimi değiştirdim ben şerife80.

Mehtapcım göz muaynesi sonucunu alır almaz sizlerle paylasıcam elbette. Umarım müjdeli-mutlu havberlerle dönerim cuma günü sizlere..

Yagmurcum, inanıyorum ki sağlıkla bebişini alacak ve hayırlısıyla cıkacaksınız hastaneden canım..

Angelhope-şerife cim, sağol canım. ınşallah dediğin gibi bu kötü günleri geride bırakırız ve tebessümle anarız canım. Bugün 84. günümüz, ümidimi yitirmesemde, korkumu da tamamen yenebilmiş degilim..
Allah üzmesin.. Evlat acısı yasatmasın..

önemli olan ümidini yitirmemek bu bi yazı kader Allah böyle yazmış yazınızı ve yaşıyorsunuz korkun gayet normall ama hiç bi şey imkansız değil ki.yaşayıp görücez sonu hayırlı olsun ve acısını Allah göstermesin kimseyeeee..bi 84 gün daha geçsin ama yeterki sağlıkla dönsün o hevesle hazırlanan odasına kuzun.

ilnarcım nasılsın tatlım ara ara takip etmeye çalıştrım seni iki bebeğim yanımda yarın yada diğer gün 3. bebeğimde geliyor inş dualarımı senden hiç eksik etmedim ve tabiki küçük meleğindende inş herşey çok güzel olucak canım rabbim yardımcınız olsun

Günaydın,

sağlıkla çıksın da serifecim, ben beklemeye razıyım...

Pitoscum, iyi olmaya calısıyorum canım. Cuma gününü merak-heyecan-korku duygularıyla bekliyorum.. Göz muaynemiz var. Güzel kızımın lazere ihtiyacı olmadan hayırlısıyla sağlıkla atlatabilsek...

Çok ama çok sevindim canım, bebişlerini sağlıkla almıssın. ;Umarım diğer oğlusun da biran önce gelir evinize. Duaların için de Allah razı olsun canım.. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Çok zor günler.. En kötü günümüz bunlar olsun..

idil için dua ediyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

ya arkadaşlar benim prematüre bebeğim 2.5 aylık
3 gündür kaka yapmadı.
ne yapmama lazım kakası için??
ilaç kullanmak istemiyorum..
kaç gün yapmaması normal..
doğal yolla nasıl yaptırabilirim ???
arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var..

canım prematüre bebekler için uygunmudur bilmiyorum ama benim kuzenim poposuna zeytin yağı sürüyodu bi de sabun koyuyodu onunda bebeği kabızdı 40 i çıkmamıştı bunlaı yaparken sabun koyunca yanıyodu heralde çok ağlıyodu bebek

sabun zararlıymış.. demin kulak çubuğu ile korka korka
poposuna sürdüm yavrumun nasıl ağladı..
bakalım sonuç verecekmi...

bebeğin prematüre olduğu için yan etki yarmı diye korkuyorum işin cok zor valla karnıda davul gibi olmuştur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…