merhaba benim de kuzularım kabız olmuşlardı dr bana mamasına ve anne sütüne bir çay kaşığı saf zeytinyağı koymamı söyledi zaten küvezde kalırlarkende bizden istemişlerdi sütlerinin içine koyuyorladı. ve zeytin yağı sayesinde kabızlık olayımız geçmişti. gün içinde bir beslenmeye koyup bir beslenmeye koymuyordum.ya arkadaşlar benim prematüre bebeğim 2.5 aylık
3 gündür kaka yapmadı.
ne yapmama lazım kakası için??
ilaç kullanmak istemiyorum..
kaç gün yapmaması normal..
doğal yolla nasıl yaptırabilirim ???
arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var..
il_nar merhaba ben gönül yeni üyeyim formunu başından sonuna kadar okudum bende prematüre bebek annesiyim ve sizin bulunduğunuz hastanede doğum yaptım ikiz eşinde doopler bozukluğu tespit edildi 27 haftada erken doğum atlatmıştım ondan sonra dr farkedememsinden dolayı 31 haftalıkken bir bebeğim 970 gram bir bebeğim 1.350 kg olarak dünyaya geldi ve 40 gün hergün geldim gittim üniversite hastanesine orda ayla hoca vardır ve dr süheyl bey vardır onlardan allah razı olsun çok yardımcı oldu. şimdi kuzularım 22 aylık oldu. umarım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde hastaneden çıkar küvezde emzirmeleri için içeri alıyorlarmı sizi birde hastaneden çıkınca fizik tedavisini hiç bir zaman aksatmayın bu çok önemli. görüşmek üzere allahım yar ve yardımcınız olsun..
Merhaba Gönülcüm, Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın canım.. Emzirmeye henüz gecemedğik biz canım. Bebeğim halen daha soluum desteği alıyor. Ciğerleri geç gelişiyor. Zaten okumussundur, kanama gecirdikten sonra cigerlerini toparlaması baya uzun zamanaldı. Şimdi nazal solunumda. Emzirmek için solunumu kendisinin almasını bekliyoruz canım. Ayla hocayı bende duydum. Allahım hastaneden sağlıkla taburcu olsaki asla hiçbirseyini aksatmam İdlimin. O benim hayat kaynağım.. Allahım onu sağlıkla sıhatle bize bağışlasın. Onsuz hayatı düşüğnemez oldum..
Merhaba Gönülcüm, Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın canım.. Emzirmeye henüz gecemedğik biz canım. Bebeğim halen daha soluum desteği alıyor. Ciğerleri geç gelişiyor. Zaten okumussundur, kanama gecirdikten sonra cigerlerini toparlaması baya uzun zamanaldı. Şimdi nazal solunumda. Emzirmek için solunumu kendisinin almasını bekliyoruz canım. Ayla hocayı bende duydum. Allahım hastaneden sağlıkla taburcu olsaki asla hiçbirseyini aksatmam İdlimin. O benim hayat kaynağım.. Allahım onu sağlıkla sıhatle bize bağışlasın. Onsuz hayatı düşüğnemez oldum..
inş. güsel günler çok kısa zamanda gelir ve idil bebek annesinin sıcacık kucağından hiç ayrılmaz. hastanede idil bebekle birliktede kalacaksınız bizde öle yapmışlardı ayla hoca gerçekten çok iyi bir hoca bana çok yardımcı olmuştu oranında bölüm başkanıdır. idil bebeğin dr kim biliyormusun.. yeni doğan ünitesine akşam üzerleri veya cumartesi günü gidiyorduk ve ayla hoca denk geliyordu. ve bizim bebeklerle çok ilgilenmişti. gerçi küvezdeki bütün bebeklerin sorumluluğu onda gibi birşey. görmene izin veriyorlar değilmi beslenmeye başladımı
arkadaşlar tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ..
zyağını uygulayacağım..
llnarcım inşallah sende bizim gibi kucağına bebeğini alırsın..
koklaya koklaya büyütürsün canım..
dua ediyorum yapabilceğim sadece dua...
Canım, umarım bebişin sağlığına bir an önce kavusur.. İnşallah arkadasların verdiği öneriler fayda eder canım..
Benim için yapmıs oldugun güzel temennin ve duan için de cok ama cok teşekkğrler.. Umarım bende sizler gibi beişimi büyütürüm canım... Duasız bırakmayın bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?