Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
teşekkürler, not aldım EGE ve yagmur cum. Aksam iş çıkısı gidip alırız. Gece süt götürmeye geldiimizde de teslim ederiz.

il nar cım, bilgisayarımdaki sorun ve misafirlerim nedeniyle giremiyorum dogru düzgün neredeyse 1 haftadır. gelişmelere cok sevindim. inşallah göz muayenesi de iyi çıkar. oda almanız güzel olmuş.size de moral olmustur. inşallah odasında yattıgı günleri de gösterecek allah..

Masallah emzik istemeleri cok guzel cok sukur.
Insallah daha guzel haberler getireceksin, Allah'im guc kuvvet ver minigimize; sana emanet Rabbim Idil'imiz.

Evet merakli_misafir cim. Odasını aldık canım. ınşallah canım yavrum evimize sağlıkla gelir. Yarınki göz muaynesinin sonucunu nasıl bekliyorum anlatamam. Allahım ne olur bizi üzme, yavrum ömrünce karanlıkta kalmasın..

Özlemcim, emziğini bugün verdim, bakalım emaziği kabul edecekmi. Yarın sonucunu söylerim canım. Göz muanemizde umarım leke-kanama görünmez, lazere gerek kalmaz inşallah..

ilnarcım iyi olmanıza sevindim.yarın ki göz muayanesinde negatif bişi duyarsan sakın telaşlanma ameliyat genelde güzel geçiyor ve sonucu iyi oluyor.Allah miniğine ve sana dayanma gücü versin .

Amiiin şerifecim, sağol desteğine.. Korkuyorum ama ümidimi ve pozitif düşünmemi de yitirmemeye calısıyorum. Korkuyorum çünkü minik kızım, parmak çocuğum henüz solunum desteğinden tam çıkamadı. Hem solunum desteği, hemde lazeri kaldırabilirmi minik bedeni.. Allahım inşallah gerek kalmaz.. Bu gece geçmez bana artık... Bizi duasız bırakmayın...

dualarımız sızınle canım..
inşallah bıran once bebegını saglıcakla kucagına alacaksın.Allahtan ümit kesılmez...

hiç merak etme ilnar benimkinin durumu daha kötüydü %100 makine destekli düşün yoğun bakımdam ameliyathanenin yolu 5 dk ambulansla götürüldü ve başında doktor sürekli hava verilerek.zor bişi değil ve o zamanlar kilosuda 800 gram civarındaydı.sakın ümitsiz olma ve ameliyat derlerse yaptır ileride oluşacak sorunları engelleyen bi operasyon.

Şerifecim, biz kocaelideyiz. Allah korusun ama Şayet lazer e gerek olursa Kocaeliden ıstanbul-Çapa ya gelmemiz gerekecek. Ameliyat derslerse tabiki yaptırıcaz ama anne yüreği işte çok üzülüyorum. Allahım duy dualarımızı ve yavruma sağlık sıhat ver, leke-kanama çıkmaz ve gerek kalmaz inşallah..

canim Insallah gerek kalmaz capaya gitmeye, Allah'im korusun Idilimizi bu gece cok dua edecegim.
ama her zaman icin Allah dermansiz dert vermesin diye dusunmeliyiz. ne olur hemen hayat boyu karanlikta kalmasi gb cumleler kurma, dusuncesi bile senin yuregini dagliyordur eminim, dusunme demek de cok anlamli degil onu da biliyorum. ama iste dualarimizla guzel gelismeleri cagiralim, Idil solunum makinasindan bir ciksin Allah'in izniyle gerisi cok guzel olucak Insallah.

yarın ola hayrola herşey olabilir düzelme yolunda..sakın umutsuzluğa kapılma insan şoklar geçiriyor körmü olacak ne olacak.vs.inşallah ii geçecek yarınki muayane.çapa çok ii bi hastane proflar yapıyor zaten ameliyatı eğer olacaksa yeri güzel.ve başarılı oluyor erken dönemde önlemler.ama biz bunları yarından sonra düşünelim şimdi belli değil.kızlar daha güçlüdür unutma erkek bebeklere göre senin kuzunda döneck er yada geç sadece sukunetini koru ve minik ellerini sıkı sıkı tut.

Günaydın arkadaşlar, ne yazacağımı bilemiyorum. Saat 2-3 arası doktor görüşmeemiz var. Heyecanla bekliyorum. Kalbim yerinden fırlayacak adeta. Göz muayenesi Sonucu inşallah hepimizin dualarıyla iyi gelir. AMııNNNNN

Geldim arkadaşlar, bir hafta daha bekliycez ne yazıkki.. Ama olsun buna da şükür. Lekelenme bu haftada varmış, ama bir hafta daha bekleyelim demiş göz doktorları. Sanki geçtiğimiz haftaya göre biraz azalma var gibiymiş: O yüzdenhaftaya cuımaya tekrar bakılacak.. Merak ve endişeyle gecireceğim bir hafta dah abeni bekliyor anlayacağınız. Am aPozitif düşünmeye calısıcam. Allah büyüktür. ınşallah bizleri üzmez..

Desteklerinize ve dualarına cok ama çook teşekkürler..

içini ferah tut canım haftaya cuma leke tamamen dağılmış her şey yolunda diycektir dr lar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay cok sukur ilnarcim demekki duzelme goruyorlar, Insallah haftaya tamamen gecicek, Idilcim annesinin guclu kuzusu; su enfeksiyonu tamamen atlatip solunumu kendi saglasin her sey cok hizli ve guzel ilerleyecek, ilnarcim umudunu hep yuksek tut, guzel gunlere inan, dualarimizi duyuyor Rabbimiz, kendini hep kotuyu asla dusunmeyecegim kizim tamamen iyilesecek diye motive et, guzel yavrun eminim hissediyordur annesinin gucunu ve guc buluyordur.

canım ben seninle aynı sebeplerden dolayı 29+4 de doğum yaptım.çapada 15 gün yattım.birebir aynı şikayetlerle..tansiyon yükselmesi,akım kaybı ve erken doğum.kısaca çok zor bir süreç seni bekliyor.Allah yardımcın olsun.
ben çapadan çok memnun kaldım.gerek küüvez bakımı gerek doktorlar oldukça iyi.kalabalık tabi ama herşeyi yoluna sokuyorlar merak etme.özelden yazışabiliriz istersen sana her konuda yrdımcı olurum seve seve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…