Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ilnarcım , doğum için hastaneye yatışından bugüne kadar olan tüm yazılarını ağlaya ağlaya okudum..bende 31 haftalık preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım..benim bebeğim 1 hafta küvözde kaldığı halde senin şu anki durumunu çok ama çok iyi anlayabiliyorum.ve dualarımın seninle olduğunu söylemek istiyorum..belki bu bayram ıdil bebeği kucağına alamadın ama kurban bayramına kadar çoktan idil bebek evine gelmiş olucak bundan emin ol ve lütfen ama lütfen kendini bırakma hep iyi düşün sen iyi düşün ki idil bebekte bunları hissetsin yaşama sımsıkı bağlansın.....dualarımız seninle.....

çok şey yazmak istiyorum ancak ellerim ,klavyem izin vermior yazacaklarıma !!

Allahtan ümit kesilmez hiç bi zaman senin kesmediğinide biliorum ben 135 gün kesmedim yaşadıklarının inan fazlasıını yaşadım...

1-solunum cihazı
2-Nek sorunu
3-Rop (Ameliyat Lazerle)
4-Beslenememe
5-Trombosit ,Kan haftada 3 kez...

6-umut olmayınca yaşanmıyor sana diyeceğim sabırlı ol ve kızının elini sıkı sıkı tut sen onu o seni bırakmasın.

Günaydın... Mesajlarınızla, dualarınızla yanımızda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler.. Allah herkesin gnlüne göre versin.

Pitoscum, senin bebişler nasıl oldu? Hastaneden cıktınızmı takip edemedim son zamanlarda, çok yoğun günler geciriyorum biliyorsunuz. EGE, Allah yavrunu sana bagıslsın, inşallah ıdilimle birlikte sağlıkla evimize geldiğimiz günleri görürüm canım.. Ozlemcim, azıcıkta olsa beslemeye gecmişler canım, bbu haberimi beklediğini biliyorm, sabah süt bırakıp geldim işe.. Dua edin de besini tolere edebilsin arkadaşlar.

Şerife80, canım senin hikayeni biliyorum. Seninle uzun uzuun konusmak isterdim. müsait vaktinde.. Yaşadıklarından ögreneceğim çok şey varduır...

Acil işim cıktı, sonra yazarım.. görüşürüz..

Senin sütünü içince toparlanacaktır miniğimiz. İyi günler yakında gelicek ve kollarında olacak mis kokulu prensesin. Çok zor sabretmek ama bu ağladığın günler bile farklı görünecek kuzucuğun kollarındayken. allah bir an önce senin kollarına getirsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim Insallah Rabbim buyuk tolere eder Idilimiz ve cok yakinda arttirirlar besini, yarasin minik kizimiza Insallah.
guzel seyler dusunecegiz ilnar, Insallah cok yakinda cok guzel gelismeler olucak, dualarimiza devam, Idil Allah'a emanet tum bebislerimiz gb.

il-nar her bebek bir değildir sen benim yaşadıklarıma bakma lütfen...kız bebekler daha azimlidir unutma ne sormak istersen cevaplarım güzel haberler duymak dileği ile.

amin canım allahım sanada güç versin idilede sağlık biran önce yaşadıkların zor yaşamayan bilemez nazlının acısı unutulmuyo unutulmayacakta bugün rüyamda bir kız bebek gördüm ellerinden tutup adım attırmaya çalışıyodum ama benim değildi yataktan fırladım zor zamanlar yaşıyorum bende kuzum çıkmıyo aklımdan rüyalarımda yaşatıyorum kızımı allah kimseye yaşatmasın evlat acısını

göz muayenesi nasıl çıktı idilin neden devamlı kanı düşüyomuş onla ilgilli bilgi verilmedimi kuzum benim allah yardımcısı olsun

Bugün canım yavruma sütünü götürdük yine ama hiçbir bilgi vermediler. Sadece beslenmeye infüzyon yöntemi ile devam edildiğini söylediler.

Göz muaynesine gelince; bir önceki göz muaynesindeki lekelenme gectigimiz haftaya göre biraz azalsada yine cıkmıs. O yüzden önümüzdeki cuma günü tekrar göz muaynesi yapılacak , Allahım korusun, ama şayet tekrar cıkarsa bu defa ÇAPA dan randevu alınacakmış.. Allah korusun yavrumun gözünde inşallah o kanama cıkmaz tekrar. ınşallah geçmiştir. 3. evredeymiş kanama... Duasız bırakmayın bizleri...

Hazancım gördüğün rüyalar hayra cıksın canım.. Allah sana, özleme, şerife80 e ve daha isimlerini hatırlayaamadığım diger arkadaşlarımıza da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım...

Şerifecim, sormak istediğim öyle cok sey var ki.. ama sana acını sorularımla hatırlatmaktan kaçındığım için geri duruyorum sorularımda...

Bu arada dün(cumartesi günü) ıdilimin odası için mobilyaları aldık. Karyolası için uyku setini, araba koltuğumuzu, tırnak makasına varıncaya dek aldık hepsini... Allahım inşallah güzel kızımı sağlıkla alırız da, odası boş kalmaz.. Hem mobilyaları aldık hevesle, hemde korku bastı beni.. Allah korusun acı sona ulasırsak ben o odaya nasıl girerim... Allahım sen evlat acısı yaşatma ne olur.. Amiiinnn....

ilnarcim diger goz kontrolunde Insallah kanamanin tamamen gectigi gorulur.
artik hizli gelismeler olur Insallah, yavrun ait oldugu yere yaniniza odasina gelir Insallah.

canım dualarım seninle guzel haberler alacaksın kızın dayanacak annesi bende kızım hastanedeyken almıstım mobilyalarını korka korka ama kım odasında simdi seninkide gelecek hersey yoluna girecek Allahım kızının nefesine nefes versin saglık versin saglıkla koynuna al yavrunu insallah

Dualarınız için Amiiinnn diyorum arkadaşlar.. Çok teşekkürler, desteklerinize, bize verdiğiniz güce..

Özlemcim, beslemeye az az da olsa baslandı. Mide sondasıyla infüzyon yöntemiyle besleniyor. Çok şükür ki anne sütüne gecebildik. ınşallah bundan sonra tekrar geri gitmeyiz.. Enfeksiyon degerlerinde azalma baslamış. CRV (yanlış hatırlamıyorsam) değerleri biraz istedikleri gibi cıkmamıs. ınşallah kızım iyileşir. Bu çektiğimiz günler tewz zamanda geride kalır umarım..
Cuma gününü merak ve endişeyle bekliyorum. Göz muaynesi var, biliyorsunuz. Allahım ne olur lekelenme-kanama çıkmasın. Dua edin arkadaşlar, lazere gerek kalmasın..

Haber aldıkça sizlere bildiririm..

inşallahh gerek kalmaz ilnarcım....
ve idil bebekde hep ileri gider dualarımızdasın
Rabbim ıdil bebeğe güç kuvvet versin sımsıkı tutunsun hayata

Insallah artik hep guzel haberler olucak ilnarcim, Rabbim'e emanet Idilcigimiz.
yagmurcn sen nasilsin? cok sukur 36 haftaya gelmissiniz.

Yagmurcum, özlemcm, çok sağolun.
iyiki varsınız arkadaşlar.. Doktorla görüşme yapıp geldim. Enfeksiyon degerleri biraz yüksekmiş, yarın tekrar tahlil alınacakmıs. Acil bir durum gerekmediginden sürekli kan alınmak istgenmiyormus. Hareketlerinde ve genel sağlığında birsey görünmediginden, yarınki tahlili bekleyelim dedi doktoru. Beslenmesi mide sondasıyla devam ediyor çok şükür. Ayrıca emzik istendi, emme refleksi için, ama ben nasıl bir emzik almalıyız bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

Destekleriniz için cook ama cok teşekkürler. ınşallah enfeksiyonu atlatır minik prensesim..

Yagmurcum, Allah hayırlısıyla ve sağlıklabebeğini kucagına almayı nasip etsin canım. Allah isteyern herkese versin.. Annelik duygusunu yaşatsın.. Amiinn..

ilnarcım chicconun yada nuk un damaklı emziklerinden alabilirsin benimde bebeğim prematüre bunu kullandı

sağol ilnarcım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
demek emzik istediler kuzucuğa benimde bilgim yok ama aventin en 0 ay çok küçük ve güzel
kısmetse benim bebikimde ondan kullanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…