Günaydın... Mesajlarınızla, dualarınızla yanımızda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler.. Allah herkesin gnlüne göre versin.
Pitoscum, senin bebişler nasıl oldu? Hastaneden cıktınızmı takip edemedim son zamanlarda, çok yoğun günler geciriyorum biliyorsunuz. EGE, Allah yavrunu sana bagıslsın, inşallah İdilimle birlikte sağlıkla evimize geldiğimiz günleri görürüm canım.. Ozlemcim, azıcıkta olsa beslemeye gecmişler canım, bbu haberimi beklediğini biliyorm, sabah süt bırakıp geldim işe.. Dua edin de besini tolere edebilsin arkadaşlar.
Şerife80, canım senin hikayeni biliyorum. Seninle uzun uzuun konusmak isterdim. müsait vaktinde.. Yaşadıklarından ögreneceğim çok şey varduır...
Acil işim cıktı, sonra yazarım.. görüşürüz..
Deatekleriniz için çok ama çok teşekkürler arkadaşlar.
Hazancım, ilk bayramın Nazlısız, Allah sabır versin, güç kuvvet versin canım sanada.. İnan dua ettim sana, pitos a ve yagmura da.. Nazlı kızımızn yeri bende bir başkaydı.. Ama olmadı..
Ozlemcim ve hazancım, sizlre Allah hayırlı evlatlar nasip etsin diye dualarımdaydınız.. İdilim zaten aklımdan cıkmıyor biliyorsunuz, o zaman sizlerde sürekli düşüncelerimde oluyorsunuz..
Bugün İdil imle ilgiili güzel şeyler duyarım inşallah ... Öyle ihtiyacım varki bunu duymaya.. Sürekli durumu stabil denmesi artık yetmiyor.. Neden beslemeye henüz gecemiyorlar.. Bu bende ciddi endişeler uyandırıyor.. 70 günü geride bıraktık ve hala daha da ventilatörde kızm.. Gerci ayarları düşmüş ama çıkamadı tam anlamıyla makinadan.. Allahım sen evlat acısı yaşatma hiçbir anneye..
Güzel şeyler duysam da sizlerle paylaşsam..
Dünkü doktor görümmesiyle ilgili sizleri bilgilendiremedim. Dün baya uzun konustuk doktorla.
Bayramdan öncveki cuma günü göz muaynesi yapılmıs ve bu muaynede sol gözünde leke (kanama) tespit edilmiş. Bu cuma muayne tekrarlanacakmış. Umarım o leke kanama degildir ve o anlık birseydir dedi doktor. Peki ya kanamaysa diye sordugumda, lazer gerekebileceğini, onu da çapada yapılacagını söyledi.. Dua edin arkadaşlar kızımda öyle bir sey cıkmasın. İnşallah leke-kanama cıkmaz cuma günü yapılacak muaynesinde..
anne sütüyle Beslemeye bir türlü gecemediler biliyorsunuz. Bu sre zarfında damardan besleiyor tabiki. Ama bunun da uzun sürmesi halinde karaciğerinde sorun cıkaracagından bahsetti birde doktor. Bir an önce oral beslenmeye gecmemiz gerekiyor, yoksa karacigerde sorun yasayabiliriz dedi..
Ayrıca bugün için kan getirin dedi, a önce döndüm. Eritrosin kan verdirdim donör götürüp te. Ama simdi birde tedbr amaçlı trombosit kan istediler. Malum haftasonu geliyor, elimizin altında bulunsun dediler. Yarın da trombosit için donör bulmamız gerekecekç Trombosit işlemi uzun sürdüğünden donör bulmak zor oluyor. İnşallah işlerimiz rast hgider. Şimdiye kadar sağolsun cevremidekiler trombositte sıkıntı cıkarmamıslardı.
Allahım ne olur hersey yolunda gitsin de kızım sağlığına kavussun bir an önce.. Evlat acısı yasamayı düşündükçe beynim yerinden fırlayacak gibi oluyorum..Allah İdilimi bize bagıslasın... Herkesin evlarını bağışlasn. Amiinnn..
Bugün canım yavruma sütünü götürdük yine ama hiçbir bilgi vermediler. Sadece beslenmeye infüzyon yöntemi ile devam edildiğini söylediler.
Göz muaynesine gelince; bir önceki göz muaynesindeki lekelenme gectigimiz haftaya göre biraz azalsada yine cıkmıs. O yüzden önümüzdeki cuma günü tekrar göz muaynesi yapılacak , Allahım korusun, ama şayet tekrar cıkarsa bu defa ÇAPA dan randevu alınacakmış.. Allah korusun yavrumun gözünde inşallah o kanama cıkmaz tekrar. İnşallah geçmiştir. 3. evredeymiş kanama... Duasız bırakmayın bizleri...
Hazancım gördüğün rüyalar hayra cıksın canım.. Allah sana, özleme, şerife80 e ve daha isimlerini hatırlayaamadığım diger arkadaşlarımıza da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım...
Şerifecim, sormak istediğim öyle cok sey var ki.. ama sana acını sorularımla hatırlatmaktan kaçındığım için geri duruyorum sorularımda...
Bu arada dün(cumartesi günü) İdilimin odası için mobilyaları aldık. Karyolası için uyku setini, araba koltuğumuzu, tırnak makasına varıncaya dek aldık hepsini... Allahım inşallah güzel kızımı sağlıkla alırız da, odası boş kalmaz.. Hem mobilyaları aldık hevesle, hemde korku bastı beni.. Allah korusun acı sona ulasırsak ben o odaya nasıl girerim... Allahım sen evlat acısı yaşatma ne olur.. Amiiinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?