Amiinnn arkadaşlarım. Dualarımız kabul olsun inşallah... Yavrum sağlığına kavuşsun diye canımı vermeye hazırım.
Pitoscum ben Konakta doğum yapmadım. Üniv. Hastanesinde yaptım ve orda kuveze girdi.. Konakta Erkan bey in hastasıydım ama....
Allahım oğluşlarınıda sağlıkla kucagına almauı nasip etsin canım..
Prematürelerde NEK hastalıını araştırdım biraz ve korkularım daha da arttı... Allahım inşallah yavrum kurtulur, inşallah sağlıkla kurtulur ve sağlıkla kucagımıza alırız..
Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varsa ve hangi aşamadan gectilerse paylaşır ve yardımcı olursa sevinirim...
ilnarcım inş kavuşucaxz bebeklerimize kızıma kavuştum şükür ama oğullarım aynı hatta biri iki gündür cihaza bağlandı solunumda sıkıntı varmış rabbim yardımcımız olsun sen neden konaktan oraya gittin canım hatırladığım orda doğum yaptın dimi
Amiinnn arkadaşlarım. Dualarımız kabul olsun inşallah... Yavrum sağlığına kavuşsun diye canımı vermeye hazırım.
Pitoscum ben Konakta doğum yapmadım. Üniv. Hastanesinde yaptım ve orda kuveze girdi.. Konakta Erkan bey in hastasıydım ama....
Allahım oğluşlarınıda sağlıkla kucagına almauı nasip etsin canım..
Prematürelerde NEK hastalıını araştırdım biraz ve korkularım daha da arttı... Allahım inşallah yavrum kurtulur, inşallah sağlıkla kurtulur ve sağlıkla kucagımıza alırız..
Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varsa ve hangi aşamadan gectilerse paylaşır ve yardımcı olursa sevinirim...
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar..
Malesef ben bayramda güzeller güzeli kızımdan ayrıyım. Belki görürüm ümidiyle gittik hastaneye ama malesef bayram olmasına rağmen göremedik.. Bu üzüntüme birde bebeğimin bir türlü beslenmeye gecememesi eklenince üzüntüm kat kat arttı. Yavrum hala daha beslenmeye gecemedi. Uzun zaman oldu ve hala anne sütü alamıyor. Kilosunda da yerinde sayım devam ediyor. Allahım bu geri gidiş beni cok korkutuyor.
Bayram gününde sizleri de üzmek istemezdim. Ama biliyorsunuz ki benim en büyük moral kaynağım sizlersiniz. Sizlerin vereceği bilgilere, desteğe ihtiyacım cok..
Dünkü doktor görümmesiyle ilgili sizleri bilgilendiremedim. Dün baya uzun konustuk doktorla.
Bayramdan öncveki cuma günü göz muaynesi yapılmıs ve bu muaynede sol gözünde leke (kanama) tespit edilmiş. Bu cuma muayne tekrarlanacakmış. Umarım o leke kanama degildir ve o anlık birseydir dedi doktor. Peki ya kanamaysa diye sordugumda, lazer gerekebileceğini, onu da çapada yapılacagını söyledi.. Dua edin arkadaşlar kızımda öyle bir sey cıkmasın. İnşallah leke-kanama cıkmaz cuma günü yapılacak muaynesinde..
anne sütüyle Beslemeye bir türlü gecemediler biliyorsunuz. Bu sre zarfında damardan besleiyor tabiki. Ama bunun da uzun sürmesi halinde karaciğerinde sorun cıkaracagından bahsetti birde doktor. Bir an önce oral beslenmeye gecmemiz gerekiyor, yoksa karacigerde sorun yasayabiliriz dedi..
Ayrıca bugün için kan getirin dedi, a önce döndüm. Eritrosin kan verdirdim donör götürüp te. Ama simdi birde tedbr amaçlı trombosit kan istediler. Malum haftasonu geliyor, elimizin altında bulunsun dediler. Yarın da trombosit için donör bulmamız gerekecekç Trombosit işlemi uzun sürdüğünden donör bulmak zor oluyor. İnşallah işlerimiz rast hgider. Şimdiye kadar sağolsun cevremidekiler trombositte sıkıntı cıkarmamıslardı.
Allahım ne olur hersey yolunda gitsin de kızım sağlığına kavussun bir an önce.. Evlat acısı yasamayı düşündükçe beynim yerinden fırlayacak gibi oluyorum..Allah İdilimi bize bagıslasın... Herkesin evlarını bağışlasn. Amiinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?