Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım kafanı neden karıştırıyosun bırak kötü şeyler düşünmeyi idil güçlü ve direniyo seninde moral olarak güçlü olman lazım olumsuz şeyler düşünme idilin öyle bi sorunumu var araştırıyosun muhakkak dokorlar ellerinden geleni yapıyorlardır iyi olacak kızımız bende hayat buluyorum onun mücadelesiyle nazlım kaybetti ama o kazanacak savaşı

pitos diğer kuzucuklarınıda kucağına almayı nasip etsin allahım kızını öp benim yerime kokuku kokulu ben baya bir uzak duracağım gebe kalmaktan çünkü korkularım beni rahat bırakmıyo

canım çok sevindim babasının görmesine ben yaa.. umarım bundan sonra da gösterirler ara sıra.. bence idil hissetmiş sizin orda oldugunuzu size merhaba demiş annesi, üzülme sen.. beslenmesi iyiye gidecek inşallah zamanla. şu bayram günlerinde sevinçli haberler alırsınız inşallah... kadir gecesi dua ettim idil için, inşallah kabul olur..

canim ne olur arastirma boyle seyleri egerki senin arastirman Idile yardimci olacaksa hepberaber arastiralim ama merak ve endiseden arastiriyorsan ne olur yapma ilnar. bir de bu endiselerle mi basa cikacaksin? lutfen enerjini bunlara harcama.
biz dualarimizla Idil'e destek olmaya guzel seyler dusunup guzel seyleri cagirmaya devam edelim.
cok kotu gunler geciriyorsun lutfen kendine daha da yuklenme.

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar..

Malesef ben bayramda güzeller güzeli kızımdan ayrıyım. Belki görürüm ümidiyle gittik hastaneye ama malesef bayram olmasına rağmen göremedik.. Bu üzüntüme birde bebeğimin bir türlü beslenmeye gecememesi eklenince üzüntüm kat kat arttı. Yavrum hala daha beslenmeye gecemedi. Uzun zaman oldu ve hala anne sütü alamıyor. Kilosunda da yerinde sayım devam ediyor. Allahım bu geri gidiş beni cok korkutuyor.

Bayram gününde sizleri de üzmek istemezdim. Ama biliyorsunuz ki benim en büyük moral kaynağım sizlersiniz. Sizlerin vereceği bilgilere, desteğe ihtiyacım cok..

[/Bcanım artık ne diyeceğimiz bile bilemiyorum zor yani Rabbim yardımcın olsun inşallah....... Allah çok büyük bir bildiği vardır inşalalh ta hayırlıdır sizler için... ıdilimizede güç kuvvet ver ya rabbim

ilanarcim kac gundur sen yaz diye bekliyorum, guzel bir haberini bekliyordum, canim benim anne yuregin gormemeye heleki beslenmedigini bilmeye nasil zor dayaniyor kimbilir, senin her haberin bizleri bile boyle etkilerken... belki teselli sanicaksin ama kilosu ayni deyince bir oh cektim, kilo vermemesi bile bir gelisme degil mi? neyseki tatil yarin son guzeller guzelini goruceksin daha cok bilgi alacaksin, canim gundogmadan neler dogar, belki de yarin beslenmeye baslayacaktir yavrun, Insallah, aklimda hep bayram gunleri edilen dualar daha makbuldur sozu var ve Idil'e hep dua ediyorumm.

canım yazılarını takip ediyorum bende tüm arkadaşlar gibi küçük idilin hastaneden çıktıgı duyucagımız günü merakla bekliyoırum .seni azçok anlıyorum benim oglumda 5gün küvezde kaldı bende aynı duyguları yaşadım senle .peki drler bebegin durumuna ne diyor .

canımm eminim kavusacaksın yavruna ben 15 gun bekledim kızıma kavusmak icin simdi yanımda eminim sende alacaksın koynuna yavrunu dualarım seninle guclu ol gelecek annesi az kaldı dualarım seninle Allahım kimsenin yavrusunu ayırmasın cok zor ama gececek

herşey güzel olacak güçlü ol canım idil kurtulacak

Deatekleriniz için çok ama çok teşekkürler arkadaşlar.
Hazancım, ilk bayramın Nazlısız, Allah sabır versin, güç kuvvet versin canım sanada.. ınan dua ettim sana, pitos a ve yagmura da.. Nazlı kızımızn yeri bende bir başkaydı.. Ama olmadı..

Ozlemcim ve hazancım, sizlre Allah hayırlı evlatlar nasip etsin diye dualarımdaydınız.. ıdilim zaten aklımdan cıkmıyor biliyorsunuz, o zaman sizlerde sürekli düşüncelerimde oluyorsunuz..

Bugün ıdil imle ilgiili güzel şeyler duyarım inşallah ... Öyle ihtiyacım varki bunu duymaya.. Sürekli durumu stabil denmesi artık yetmiyor.. Neden beslemeye henüz gecemiyorlar.. Bu bende ciddi endişeler uyandırıyor.. 70 günü geride bıraktık ve hala daha da ventilatörde kızm.. Gerci ayarları düşmüş ama çıkamadı tam anlamıyla makinadan.. Allahım sen evlat acısı yaşatma hiçbir anneye..

Güzel şeyler duysam da sizlerle paylaşsam..

canım benim allah güç verecek idilciğe merak etme,yalnızca sabrını sürdür yeter..zaten bu kadar mücadele verdiğine göre çok güçlü bir bebek olduğu belli..iyi haberlerini de okuyacağız yakında inşallah..
allahım bütün bebişlere yardım et,annelerine bağışla onları..

Canım güzel haberler getirirsin inşallah bize.. ben de sevindim valla kilosu aynı deyince sen.. bebekler çok çabuk kilo kaybedebiliyorlar, demek ki idil in durumu iyi gidiyor bence.. beslenmeye de gecer umarım yakında ama her şeyin bir zamanı var derler ya, belki de idil için şu an en iyisi budur, geç olsun da güç olmasın..beslenmeye gec gecsin ama bir sorun yasamasın inşallah gerisi önemli değil.

ilnarcım ben 33+3 te doğum yaptığım halde ve bebeklerim 2 kg doğduğu halde yeni çıktılar solunumdan ve bir bebeiğim çok geç beslenmeye başladı şuan emme refleksi gelişmedi mesela diğer durumu ağır olan bebeğim ise küvez dışında gözleniyor düşün ve benim bebeklerim hiç kilo bile alamamışlardı yeni yeni başladılar demem oki bunlar heran değişebilen durumlar önemli olan bebeğinin ciğer gelişimi solunum ayarlarını düşürebiliyorlarsa ne ala beslenmeyi bir şekilde kabul eder zaten ve ozamanda çok hızlı kilo alıcaktır allahın izniyle dualarımız sizinle tatlım

canım inşallahh güzel haberlerle dönersin. zaten vantilatörden çıksa emin ol beslenicek te herşey iyi olacak yeterki kurtulsun kuzucuk ondan...

Dünkü doktor görümmesiyle ilgili sizleri bilgilendiremedim. Dün baya uzun konustuk doktorla.
Bayramdan öncveki cuma günü göz muaynesi yapılmıs ve bu muaynede sol gözünde leke (kanama) tespit edilmiş. Bu cuma muayne tekrarlanacakmış. Umarım o leke kanama degildir ve o anlık birseydir dedi doktor. Peki ya kanamaysa diye sordugumda, lazer gerekebileceğini, onu da çapada yapılacagını söyledi.. Dua edin arkadaşlar kızımda öyle bir sey cıkmasın. ınşallah leke-kanama cıkmaz cuma günü yapılacak muaynesinde..

anne sütüyle Beslemeye bir türlü gecemediler biliyorsunuz. Bu sre zarfında damardan besleiyor tabiki. Ama bunun da uzun sürmesi halinde karaciğerinde sorun cıkaracagından bahsetti birde doktor. Bir an önce oral beslenmeye gecmemiz gerekiyor, yoksa karacigerde sorun yasayabiliriz dedi..

Ayrıca bugün için kan getirin dedi, a önce döndüm. Eritrosin kan verdirdim donör götürüp te. Ama simdi birde tedbr amaçlı trombosit kan istediler. Malum haftasonu geliyor, elimizin altında bulunsun dediler. Yarın da trombosit için donör bulmamız gerekecekç Trombosit işlemi uzun sürdüğünden donör bulmak zor oluyor. ınşallah işlerimiz rast hgider. Şimdiye kadar sağolsun cevremidekiler trombositte sıkıntı cıkarmamıslardı.

Allahım ne olur hersey yolunda gitsin de kızım sağlığına kavussun bir an önce.. Evlat acısı yasamayı düşündükçe beynim yerinden fırlayacak gibi oluyorum..Allah ıdilimi bize bagıslasın... Herkesin evlarını bağışlasn. Amiinnn..

İnşallah allahım bir an önce idilimize sağlık veriri güç verir ve o hortumlardan cihazlardan kurtulur sıcacık annesinin kollarına gelir. İyi şeyler düşünki iyi ile karşılaş cuma günü canım. Konu evlatlar olunca malesef iyi düşünülüp sakin olunamıyorum çok iyi biliyorum allah hepimize ve sana sabır vermesini diliyorum

cnm idil kocaeli üniversite hastanesinde mi?
en kısa zamanda anne sütüne geçer inş,çok savaşçı bir bebek inanıyorum ki kazanacak bu savaşıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…