- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Harika olmuş canım herşeyin, maşallah....
Teşekkür notu da koymuş bana...Rica ederim canım benim, ne demek... Her zaman yardım ederim...
Elimden geldiğince
İnşallah sende benim gibi aldığın bütün eşyalarını seve seve kullanırsın canım..
ben sana birşey itiraf edeyim misen beğenmişsin ya o ara hayırlı olsun yazanlar vs ardarda baktım baktım bskn den gelen mesajı ben mi kaçırdım acaba diye sayfaları tek tek okudum hatta ama yok beğeniyi görünce dedim kesin yazmıştır da ama yorum yoktu .işyerinde yoğundur sonra yazar heralde dedim hatta sonra
artık beklentiye girmişimnişan topiğinden vs samimiyiz ya ,yazar bskn diye göremeyince şaşırmıştım hatta itiraf ediyorum (bazen saniye dolmadan mesajı kaydetmiyor ya belki öyle olmuştur )
Aminnnnnnnnnn.Rabbim ağzından duysun bskn'im. hepimize sağlıkla huzurla aşkla kullanmayı nasip eylesin.
Çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah, yalnız ben o anahtarlıktan nerden alabilirim İstanbul'da yaşıyorum..
valla canım öyle birşeyler olmuş sanırım
bir ara sana mj yazacaktım e hadi sende bir başlık aç diyevaktim olmamıştı yazmaya.
birde malum ben senle call yapmıyorum ya (Ektim ya seni) utandım ondan yazamadım
senin düğün tarih belli mi canım ?
çok teşekkür ederim .daha güzelleri sizin olsuno anahtarlığı markafoniden almıştım. ordaki kampanyalarda cıkıyor ara ara
olsun . ektin ama sen formuna dikkat ediyorsun biliyorum ben seni
düğün tarihi belli bskn'cim. 30 martaz kaldı bayagı yogun geciyor .
kilolarım direniyor .ama zafer benim olcak
aman aman hayırlı olsun canım
benim tarih meçhul, üstüne üstlük ileri atıldıkça atılıyoro yüzden bendeki bu rahatlık
tuppercıklarının en önemlilerini almışsın ne güzelllllll, sanki tupper ları evlenmeden almazsam bir daha alamazmışım gibi geliyor.
sağolsun aşkım o plastiklere o kadar para verilirmi deyince korkuyorum
ben de bir arkadaşımın tupper deposunu buldumbir sürü tupper var onda
gidip seçicem. umarım uygun fiyata verir:18: yoksa netten alıcam
çok güzel aldıkların mutlulukla kullanırsın inşallah.
O tuzluklardan bende istiyordummmmm. Bizimki istemedi. Tutunca dusermis falan filan :)
Tepsinde çok cici canım:)
Güle güle kullan canım. Sana geldiğimizde çay tutarsınız artık
Az önce 6 ekimde yazdığım mji okudum
Simdi tupperlara ayıracak vaktim yokk
Cvp da yazmissin, görmedim galiba:l
Haklısın aslında hafta sonu bir iki anyartika alayım bari. Her hafta bir iki tane alsam azalır listem :)
su erkekler .. benimkide herseye yorum yapıyor da Allahtan bu tuzlugu o tuttturdu alalım diye
teşekkür ederimtabi cay servisi yaparım yanına kek börek .senden öğrendiğim kuskus salatası
antartikayı al canım. evde elimiz ayagımız olacagına inanıyorum onların
tuzluklarla tepsin çok şeker canım güle güle kullan
bir de bişeyden anladıkları yok
engilish home daki nevresim takımları çok pahalıymış, buna takmıştı kafayı. başka mağazadan bir iki nevresim takımı gösterdim.. ''aşkım engilish home alt kattamıydı'' demeye başladıalem bu erkekler
ayrıca english hme da illa görmüşsünüzdür örme tülmüymüş adları neymiş onların metresi 16liraydı. dün başka bir yerde sorayım dedim anam 40 45 lira arası değişiyor demez mipahalı gibi gözükse de aslında pahalı değilmiş yani
bu aralar kuskus salatasından çok bahsettik canım acayip istiyor çabuk evlenveya ben gidiciyim nasılsa sen bana gel
teşekkür ederim canım
aslında onlarla alışverişe gitmek hata
aynen ben bu hafta sonu deneyeyim bi bakalım becerebilcek miyim
kesinlikle hata
sabırsızlar, senin beğendiğini beğenmezler, hatta gerek yok culardandırlar
bile bile nasılda evleniyoruz bu adamlarla
salonum ; Eki Görüntüle 544084
köşe takımı ; Eki Görüntüle 544086
yatak odam ; Eki Görüntüle 544088Allah herkese nasip etsin
salonum ; Eki Görüntüle 544084
köşe takımı ; Eki Görüntüle 544086
yatak odam ; Eki Görüntüle 544088Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?