donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Amin canım benimmmmmmm sağolasın umarım hepimiz agız tadıyla kullanırız.

Çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah, yalnız ben o anahtarlıktan nerden alabilirim İstanbul'da yaşıyorum..

valla canım öyle birşeyler olmuş sanırım
bir ara sana mj yazacaktım e hadi sende bir başlık aç diye vaktim olmamıştı yazmaya.
birde malum ben senle call yapmıyorum ya (Ektim ya seni) utandım ondan yazamadım
senin düğün tarih belli mi canım ?

Çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah, yalnız ben o anahtarlıktan nerden alabilirim İstanbul'da yaşıyorum..

çok teşekkür ederim .daha güzelleri sizin olsun o anahtarlığı markafoniden almıştım. ordaki kampanyalarda cıkıyor ara ara

olsun . ektin ama sen formuna dikkat ediyorsun biliyorum ben seni

düğün tarihi belli bskn'cim. 30 mart az kaldı bayagı yogun geciyor .

kilolarım direniyor . ama zafer benim olcak

aman aman hayırlı olsun canım
benim tarih meçhul, üstüne üstlük ileri atıldıkça atılıyor o yüzden bendeki bu rahatlık

tuppercıklarının en önemlilerini almışsın ne güzelllllll, sanki tupper ları evlenmeden almazsam bir daha alamazmışım gibi geliyor.
sağolsun aşkım o plastiklere o kadar para verilirmi deyince korkuyorum
ben de bir arkadaşımın tupper deposunu buldum bir sürü tupper var onda
gidip seçicem. umarım uygun fiyata verir:18: yoksa netten alıcam

sağolasın teşekkür ederim... umarım seninde hayırlısı ile düğün tarihin belli olur.

valla aynen evlenmeden al. erkek işte plastik gözüyle bakıyorlar plastik değil diye acıklama yapmama ragmen

onların belli aylarda indirimleri oluyor katalogtan takip et derim. arkadasının deposu da varsa cok iyi. hem görmüş olursun hem de secersin.

O tuzluklardan bende istiyordummmmm. Bizimki istemedi. Tutunca dusermis falan filan :)

Tepsinde çok cici canım:)
Güle güle kullan canım. Sana geldiğimizde çay tutarsınız artık

Az önce 6 ekimde yazdığım mji okudum
Simdi tupperlara ayıracak vaktim yokk
Cvp da yazmissin, görmedim galiba:l
Haklısın aslında hafta sonu bir iki anyartika alayım bari. Her hafta bir iki tane alsam azalır listem :)

su erkekler .. benimkide herseye yorum yapıyor da Allahtan bu tuzlugu o tuttturdu alalım diye

teşekkür ederim tabi cay servisi yaparım yanına kek börek .senden öğrendiğim kuskus salatası
antartikayı al canım. evde elimiz ayagımız olacagına inanıyorum onların

bir de bişeyden anladıkları yok
engilish home daki nevresim takımları çok pahalıymış, buna takmıştı kafayı. başka mağazadan bir iki nevresim takımı gösterdim.. ''aşkım engilish home alt kattamıydı'' demeye başladı alem bu erkekler

ayrıca english hme da illa görmüşsünüzdür örme tülmüymüş adları neymiş onların metresi 16liraydı. dün başka bir yerde sorayım dedim anam 40 45 lira arası değişiyor demez mi pahalı gibi gözükse de aslında pahalı değilmiş yani

bu aralar kuskus salatasından çok bahsettik canım acayip istiyor çabuk evlen veya ben gidiciyim nasılsa sen bana gel

tuzluklarla tepsin çok şeker canım güle güle kullan

teşekkür ederim canım

aslında onlarla alışverişe gitmek hata

aynen ben bu hafta sonu deneyeyim bi bakalım becerebilcek miyim

teşekkür ederim canım

aslında onlarla alışverişe gitmek hata

aynen ben bu hafta sonu deneyeyim bi bakalım becerebilcek miyim

kesinlikle hata
sabırsızlar, senin beğendiğini beğenmezler, hatta gerek yok culardandırlar

bile bile nasılda evleniyoruz bu adamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…