donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Bayıldımmm. Hepsi çok güzel :nazar: Belli ki çok özenmişsin. Mutlulukla kullanırsın inşallah.

canımm öncelikle hepsini AŞK'la kullan hepsini çook beğendimm :16:

bişi sorucam bu çeyizlerde işte gecelik sabahlık çamaşır takımları var ya onları ayrı mı alıyoruz yoksa bohça yapılmıştı ordakiler mi oluyor ?

bişi sorucam bu çeyizlerde işte gecelik sabahlık çamaşır takımları var ya onları ayrı mı alıyoruz yoksa bohça yapılmıştı ordakiler mi oluyor ?

teşekkür ederim :16::16: :nazar: daha güzelleri sana nasip olsun :16::16:.

bunlar benim aldıklarım canım :34:

images
images
images
images
images
images
images
:16::16::16::16::16::16: Rabbim herkese bu mutluluğu heyecanı yaşatsın. :nazar::nazar:

aminn :) canım eşyalarını güzel mutlu günlerde kullanırsın inş hayırlı olsun

canımmmmm, hayırlı olsun beyaz eşyaların da :54:
herşeyin tastamam, bazılarını bana ödünç verirmisin :1: evleneyim geri yollarım sana :60:

canımmmmm, hayırlı olsun beyaz eşyaların da :54:
herşeyin tastamam, bazılarını bana ödünç verirmisin :1: evleneyim geri yollarım sana :60:

:9::9::9::9::9: veririm ne demekkk :1::1::1::1: benim de eşyalar var. ev daha bitmedi. :27::27:tersten iş mi yapıyoz ne :9:

Hayırlı uğurlu olsun Aslıcım :))) Çok beğendim maşallah:16::16::16:

teşekkür ederim hümeyram :16::16::16: sağol daha güzelleri sana nasip olsun inşallah :54:

:9::9::9::9::9: veririm ne demekkk :1::1::1::1: benim de eşyalar var. ev daha bitmedi. :27::27:tersten iş mi yapıyoz ne :9:

teşekkür ederim hümeyram :16::16::16: sağol daha güzelleri sana nasip olsun inşallah :54:

amaan sıkıntı yapma tersten mersten oluyor sonuçta :34:
evin de gönlüne göre olur inşallah :54:

bende dünden beri tupper alıcam seçtim sepetimde duruyor. ama kredi kartım aşkımda :50:

Back