• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Hepsi çok güzel kaliteli ve pişma olmayacağın ürünler. Korkmaz serin çok hoşuma gitti.
Güzel günlerinde kullan

canım mutlu günlerde kullann :16:
korkmazın mutfak gereçlerini nereden aldın? ne kadara aldın canım hatırlıyorsan?

Hepsi çok güzel kaliteli ve pişma olmayacağın ürünler. Korkmaz serin çok hoşuma gitti.
Güzel günlerinde kullan
:54:
Çok teşekkür ederim :16::16:Allah hayırlı kullanmayı nasip etsin :16:

allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

Amin :16: inşallah teşekkür ederim :nazar:
canım mutlu günlerde kullann :16:
korkmazın mutfak gereçlerini nereden aldın? ne kadara aldın canım hatırlıyorsan?

yani sebze soyucu ve yumurta fırçası

Teşekkür ederim LoveMuffin :31: Korkmaz mutfak gereçlerimi hepsini toptan aldım. Nerde oturuyorsun sen? Ona göre yardımcı olabilirim belki. sebze soyucu ve yumurta fırçam tam hatırlamıyorum ama 15-20 lira arasıydı

hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzeller çok şıık:16:
aşklaa kullan:16::nazar:

Çoookk teşekkür ederimmmmmm :54: :16: sağol

Herbiri birbirinden güzel.sağlıkla kullanın inşallah.

Amin ,teşekkürler :16:

ama ben sana hayırlı olsun mesajı yazmıştım.:53: o nerde:44: noldu ona :44:

tekrarlayayım canım madem.
hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla tamamlamayı ve onları kullanmayı nasip etsin inşallah.
büyük kısmını hazırlamışsın ne güzel =)

ama ben sana hayırlı olsun mesajı yazmıştım.:53: o nerde:44: noldu ona :44:

tekrarlayayım canım madem.
hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla tamamlamayı ve onları kullanmayı nasip etsin inşallah.
büyük kısmını hazırlamışsın ne güzel =)

ben sana birşey itiraf edeyim mi :ssz: sen beğenmişsin ya o ara hayırlı olsun yazanlar vs ardarda baktım baktım bskn den gelen mesajı ben mi kaçırdım acaba diye sayfaları tek tek okudum hatta ama yok :30: beğeniyi görünce dedim kesin yazmıştır da ama yorum yoktu .işyerinde yoğundur sonra yazar heralde dedim hatta sonra :31::34:

artık beklentiye girmişim :1: nişan topiğinden vs samimiyiz ya ,yazar bskn diye göremeyince şaşırmıştım hatta itiraf ediyorum :9: (bazen saniye dolmadan mesajı kaydetmiyor ya belki öyle olmuştur :34:)

Aminnnnnnnnnn.Rabbim ağzından duysun bskn'im. hepimize sağlıkla huzurla aşkla kullanmayı nasip eylesin. :16::16: :54::54:

Harika olmuş canım herşeyin, maşallah.... :nazar: :nazar: :nazar:
Teşekkür notu da koymuş bana... :54:Rica ederim canım benim, ne demek... Her zaman yardım ederim...
Elimden geldiğince :29:
İnşallah sende benim gibi aldığın bütün eşyalarını seve seve kullanırsın canım..
:16: :16:

Son düzenleme:
Back