- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Bismillahirrahmanirrahim diyerek çeyiz sayfamı açıyorum kızlar
Sonunda az çok çeyizimi toparladım ,kk'nın çeyiz köşesi ve birçok arkadaşımın faydası oldu çeyizlerimi hazırlamamda.Özellikle souvvenir'e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı
Aldıkça ilavelerim olacak sayfamda.
[/COLOR][/B][/I]
Eki Görüntüle 513909
Eki Görüntüle 513919
Eki Görüntüle 513920
Eki Görüntüle 513921
Eki Görüntüle 513922
Sonunda az çok çeyizimi toparladım ,kk'nın çeyiz köşesi ve birçok arkadaşımın faydası oldu çeyizlerimi hazırlamamda.Özellikle souvvenir'e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı
Aldıkça ilavelerim olacak sayfamda.
- Misafir yemek takımım Karaca Bone china ,günlük yemek takımım Karaca Stoneware Misafir Su Bardağım
[/COLOR][/B][/I]
- Misafir çkb takımım Korkmaz-dora , Günlük çkb takımım Nehir-fiesta
- Nehir-Kelebek çay setim , fissler-vitavit premium 6 lt.düdüklü tencerem
- Korkmaz-vertex tencere setim , Korkmaz gusta tavam , bernardo-moneta seramik pilav tencerem
- Korkmaz-esta çaydanlığım , Korkmaz-bolira su ısıtıcım , Korkmaz-vertex cezve takımım, Braun-Mr 540 Blenderim
Eki Görüntüle 513909
- Korkmaz-sebze soyucum , Korkmaz-hamur işi fırçam ,Korkmaz Rendem ,Korkmaz tuzluğum,Korkmaz Çırpıcım, Korkmaz-Plastik Spatulam,Esse-saplısüzgecim,Paşabahçe-mini rendem
- Tupperware ürünlerim(tini mini hanım,peynir kabım,antartika serim,eko kaplarım,bıçaklarım ve bileyicisi,mucize şekerler,oval set,oval kap,2 adet yağdanlık)
- Tantitoni-tutacak , Tantitoni- yumurta dilimleyicim, Markafoni- huzurlu evimizin anahtarlığı
- Paşabahçe-İstanbul tasarımlı çay bardaklarım(resmen aşık oldum görünce ) , Paşabahçe -Mutfak önlüğüm ve eldivenim
Kaya&Maya Serim
Özdilek-alez , Sarev-eclusive pike takımım ,Taç-Sheldon Ranforce Nevresim Takımım ,Taç-Shane Nevresim Takımım ,Yatak Örtüm
Epilasyon Aleti -Philips Satin Perfect ,Philipsh -Hp 8260 Saç Kurutmam ,Braun-Hair 7 Saç Düzleştiricim , Philips Azur 4870 Ütüm ,Philips 9170 Süpürgem
veeeeeeeeee çamaşırlarım
Eklentiler
-
$karaca-stoneware.webp24,7 KB · Görüntüleme: 3.010
-
$01082012239.webp26,2 KB · Görüntüleme: 629
-
$esse-salata kurutucu.webp18 KB · Görüntüleme: 579
-
$kütahya porselen-çerezlik.webp29,9 KB · Görüntüleme: 564
-
$paşabahçe-kek kalıbı.webp27 KB · Görüntüleme: 448