donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
Bismillahirrahmanirrahim diyerek çeyiz sayfamı açıyorum kızlar

Sonunda az çok çeyizimi toparladım ,kk'nın çeyiz köşesi ve birçok arkadaşımın faydası oldu çeyizlerimi hazırlamamda.Özellikle souvvenir'e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı

Aldıkça ilavelerim olacak sayfamda.

• Misafir yemek takımım Karaca Bone china ,günlük yemek takımım Karaca Stoneware Misafir Su Bardağım
​Eki Görüntüle 513900

[/COLOR][/B][/I]
  • Misafir çkb takımım Korkmaz-dora , Günlük çkb takımım Nehir-fiesta

• Nehir-Kelebek çay setim , fissler-vitavit premium 6 lt.düdüklü tencerem

• Korkmaz-vertex tencere setim , Korkmaz gusta tavam , bernardo-moneta seramik pilav tencerem

• Korkmaz-esta çaydanlığım , Korkmaz-bolira su ısıtıcım , Korkmaz-vertex cezve takımım, Braun-Mr 540 Blenderim

Eki Görüntüle 513909

• Korkmaz-sebze soyucum , Korkmaz-hamur işi fırçam ,Korkmaz Rendem ,Korkmaz tuzluğum,Korkmaz Çırpıcım, Korkmaz-Plastik Spatulam,Esse-saplısüzgecim,Paşabahçe-mini rendem

• Tupperware ürünlerim(tini mini hanım,peynir kabım,antartika serim,eko kaplarım,bıçaklarım ve bileyicisi,mucize şekerler,oval set,oval kap,2 adet yağdanlık)

Eki Görüntüle 513919 Eki Görüntüle 513920 Eki Görüntüle 513921 Eki Görüntüle 513922

• Tantitoni-tutacak , Tantitoni- yumurta dilimleyicim, Markafoni- huzurlu evimizin anahtarlığı

• Paşabahçe-İstanbul tasarımlı çay bardaklarım(resmen aşık oldum görünce ) , Paşabahçe -Mutfak önlüğüm ve eldivenim

Kaya&Maya Serim

• Özdilek-alez , Sarev-eclusive pike takımım ,Taç-Sheldon Ranforce Nevresim Takımım ,Taç-Shane Nevresim Takımım ,Yatak Örtüm

Epilasyon Aleti -Philips Satin Perfect ,Philipsh -Hp 8260 Saç Kurutmam ,Braun-Hair 7 Saç Düzleştiricim , Philips Azur 4870 Ütüm ,Philips 9170 Süpürgem

veeeeeeeeee çamaşırlarım

...

Eklentiler

• $karaca-stoneware.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 3.010
  • $01082012239.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 629
  • $esse-salata kurutucu.webp
    18 KB · Görüntüleme: 579
  • $kütahya porselen-çerezlik.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 564
  • $paşabahçe-kek kalıbı.webp
    27 KB · Görüntüleme: 448
  • $ykm-süt.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 535
  • $sarev-mutfak havlusu.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 521
  • $pupilla-bambu mutfak havlusu.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 1.236
  • $özdilek-banyo havlusu.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 551
  • $özdilek-shell havlu.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 590
  • $özdilek-ayak havlusu.webp
    22 KB · Görüntüleme: 1.021
Son düzenleme:
güle güle kullan canım mutlulukla İNŞALLAH ALLAHIN izniyle AMİN

tupperware ürünlerinde ki tinimini hanım ile mucize şekerler hangileri merak ettim çok:)

hepsini çookkkk beğendim
özellikle süt şişeni,çay takımını,çaydanlığını,evinizin yarısı sende yarısı onda olacak güzel anahtarlığınızı ayrı ayrı beğendim :))
Allah huzur içinde,sevgiyle,ömür boyu aşkla yaşamanızı nasip etsin nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin
darısı benim gibi isteyen bütün genç kızlarımıza olsun inşallah (aminn:)))

Güle güle kullan canım çeyizlerini karaca günlük yemek takımlarımızın renkleri aynıymış bu arada ben de bir koyu mor bir de açık mor olanını almıştım.

Hayırlı olsuun hepsi birbirinden şık ve güzel Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

güle güle kullan canım mutlulukla İNŞALLAH ALLAHIN izniyle AMİN

tupperware ürünlerinde ki tinimini hanım ile mucize şekerler hangileri merak ettim çok:)

çok teşekkür ederim

tini mini hanım ilk başta peynir kabının yanındaki yeşil kapaklı olan , mucize şekerler ise 3'lü mavi kaplar. (resimlerin üzerine mouse ile gelince isimleri çıkıyor bu arada)

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Aminnnnnn Allah herkese huzurlu,aşklı yuva nasip etsin. Darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma

Güle güle kullan canım çeyizlerini karaca günlük yemek takımlarımızın renkleri aynıymış bu arada ben de bir koyu mor bir de açık mor olanını almıştım.

teşekkür ederim almor yaaaaa bende aynı renkten sıkılırım diye öyle kombinlemiştim ikimizde mutlu günlerde kullanalım inş.

Pek sevdim çok sevdimm hepsini, mutlulukla kullanmak nasip olsun

çok teşekkür ederim eccecik Amin Allah ağzından duysun.
hayırlısı olsun cnm aldığın şeyler çok hoş allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin

sağol canım Amin inşallah hepimiz aşkla mutlulukla kullanalım
korkmaz eşyaların yaktı geçti valla:) hepside çok güzel güle güle aşkla kullan canım

Korkmaz kalitesine ve tasarımlarına bende vuruldum teşekkür ederim amin

Çok güzeller
Güzel günlerdeee
Mutluluklaa Kullanın

çoookk teşekkür ederim

Hayırlı olsuun hepsi birbirinden şık ve güzel Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

teşekkür ederim Loadedgun sağolasın. Amin

Hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşallah

Hazırlık dönemi en stresli dönem

Allah yardımcın olsun

Düğünden sonra omuzundan büyük bir yük kalkacak, azcık daha sabır

Hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşallah

Hazırlık dönemi en stresli dönem

Allah yardımcın olsun

Düğünden sonra omuzundan büyük bir yük kalkacak, azcık daha sabır

Teşekkür ederim Kader Amin, gerçekten stresli bir o kadar da zevkliymiş

hayırlı o günleri görmek de nasip olur inşallah , sabır sabır

Hayırlı olsun güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…