donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

güle güle huzurla aşkla mutlulukla kullan inşallah canım benim...hepsi çok çok güzeller...

Hepsi çok güzel kaliteli ve pişma olmayacağın ürünler. Korkmaz serin çok hoşuma gitti.
Güzel günlerinde kullan

canım mutlu günlerde kullann
korkmazın mutfak gereçlerini nereden aldın? ne kadara aldın canım hatırlıyorsan?

Herbiri birbirinden güzel.sağlıkla kullanın inşallah.

Hepsi çok güzel kaliteli ve pişma olmayacağın ürünler. Korkmaz serin çok hoşuma gitti.
Güzel günlerinde kullan

Çok teşekkür ederim Allah hayırlı kullanmayı nasip etsin

allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

Amin inşallah teşekkür ederim
canım mutlu günlerde kullann
korkmazın mutfak gereçlerini nereden aldın? ne kadara aldın canım hatırlıyorsan?

yani sebze soyucu ve yumurta fırçası

Teşekkür ederim LoveMuffin Korkmaz mutfak gereçlerimi hepsini toptan aldım. Nerde oturuyorsun sen? Ona göre yardımcı olabilirim belki. sebze soyucu ve yumurta fırçam tam hatırlamıyorum ama 15-20 lira arasıydı

hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzeller çok şıık
aşklaa kullan

Çoookk teşekkür ederimmmmmm sağol

Herbiri birbirinden güzel.sağlıkla kullanın inşallah.

Amin ,teşekkürler

ama ben sana hayırlı olsun mesajı yazmıştım. o nerde:44: noldu ona :44:

tekrarlayayım canım madem.
hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla tamamlamayı ve onları kullanmayı nasip etsin inşallah.
büyük kısmını hazırlamışsın ne güzel =)

ben sana birşey itiraf edeyim mi sen beğenmişsin ya o ara hayırlı olsun yazanlar vs ardarda baktım baktım bskn den gelen mesajı ben mi kaçırdım acaba diye sayfaları tek tek okudum hatta ama yok beğeniyi görünce dedim kesin yazmıştır da ama yorum yoktu .işyerinde yoğundur sonra yazar heralde dedim hatta sonra

artık beklentiye girmişim nişan topiğinden vs samimiyiz ya ,yazar bskn diye göremeyince şaşırmıştım hatta itiraf ediyorum (bazen saniye dolmadan mesajı kaydetmiyor ya belki öyle olmuştur )

Aminnnnnnnnnn.Rabbim ağzından duysun bskn'im. hepimize sağlıkla huzurla aşkla kullanmayı nasip eylesin.

Harika olmuş canım herşeyin, maşallah....
Teşekkür notu da koymuş bana... Rica ederim canım benim, ne demek... Her zaman yardım ederim...
Elimden geldiğince
İnşallah sende benim gibi aldığın bütün eşyalarını seve seve kullanırsın canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…