- Konu Sahibi DonukPudra
yeni aldıkların çok güzel canım o sıcak su torbasından bende alıcaktım abim ne gerek var şimdi buna dedi aldırmadı gıcık güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum naber nasılsın demiycem alsıklarından anlıyorum nasıl heyecanlı ve güzel vakit geçirdiğini...Aldıklarının hepsi çok şık çok hoş allah çok güzel günlerde ii günlerde bunları aşkla kullanmanı nasip eder inşallah...Yalnız nişanlı bir hatun olarak seni görünce eylülde ki düğünü ertelesekmi diyede düşündüm bunca şeyi nasıl yetiştireceğimki
yeni aldıkların çok güzel canım o sıcak su torbasından bende alıcaktım abim ne gerek var şimdi buna dedi aldırmadı gıcık güle güle kullan
aşkla kullan canım benım
kuzum naber nasılsın demiycem alsıklarından anlıyorum nasıl heyecanlı ve güzel vakit geçirdiğini...Aldıklarının hepsi çok şık çok hoş allah çok güzel günlerde ii günlerde bunları aşkla kullanmanı nasip eder inşallah...Yalnız nişanlı bir hatun olarak seni görünce eylülde ki düğünü ertelesekmi diyede düşündüm bunca şeyi nasıl yetiştireceğimki
acı gerçeği duymaya hazırsanız ben eylde düğünü olacak gelin adayı olaraktan şuan sadece sarevden aldığım 3 nevresim ve hisardan aldığım ymk-çkb cezve tencere falan setler oluyorya bir tane o setten almışım başka hiçbişeyim yokki....Ve şubata kadar bunların borcunu ödicem yeni alımda
canım hepsi bır çırpıda bıtmıyor zaten alacaklarının evlenıncede ufak tefek şeyleri alırsın.Önemli olan sevdığınle mutlu olmak
kafana takma eksikleri benımde çok eksiğim var ooo görsen :)
acı gerçeği duymaya hazırsanız ben eylde düğünü olacak gelin adayı olaraktan şuan sadece sarevden aldığım 3 nevresim ve hisardan aldığım ymk-çkb cezve tencere falan setler oluyorya bir tane o setten almışım başka hiçbişeyim yokki....Ve şubata kadar bunların borcunu ödicem yeni alımda
teşekkür ederim kızlar
valla ben ki regl döneminde sanccıdan kıvranırım ve en ufak seyde su torbasını kullanırım.mutlaka almam gerekirdi aysegülcüm o yüzden. böyle ufak seyleri de görünce al gitsin bosver
elifim rahat rahat yetisir ben de kasıyordum ama programlı gidince hiç bir sorun olmuyor inan. sen ne istediklerini belirle listele daha hızlı ilerlersiniz.mutlulugunu erteleme
canım bende eylülden bu yana bunları aldım.. önceden bir ignem bile yoktu cidden
bu topic cok faydalı oldu. aldım gectim hepsini. taksit taksit ..ödüyorum hala.
kuzum senn düğün ne man ve ne kadar zamandır bu hazırlıklar içerisindesin:44::44::44::44:Bir hesaba kitaba vuralım
benımde çeyızımde çok eksik var ama dediğim gibi canım hayat çok zor ve herşey pahalı daha bunların taksıtleıı var
kafana takma kasma kendını yavaş yavaş kolaylıklar olur.Sakın mutluluğunu erteleme.
düğün martta. eylülde başladım ceyiz yapmaya . bendeki rahatlıkda
ama gayet de yaptım az kaldı ufak tefek seyler.
sağolsun ceyiz sayfaları ve arkadaslarla sora sora, konusa konusa ve souvvenirin pesine yapıstım resmen.
annemlere teyzeme bile bu kadar sormadım.
tebrikkkkklerrrrrrr
kuzu süpersin ya...ayda 5bin falan mı taksitin
hımmmm mesaj alınmıştırşimdik yemeğe çıktı souvvenier gelince hemen yapışiimm bendeAma ben şubata kadar bişey alamam ki pardon hisarın taksiti var:26::26::26::26:Sonrasında sennde peşindeyim bilmiş ol öğrendiklerini paylaşırsın artıkın
herşey donuk pudrannın suçu ne vardı bu kadar şey alacak ertelemem inşallah kuzum sen ne alemdesin süğün ne zaman benm çeyizim henü yeni oluşmaya başladığından benm eksik değilde ortada çeyiz yok
hımmmmm tamamdır kaptan uçuşa hazırım
ben hiç araştırmadan geçen hisardan set aldım...Kare yemek takımı çkb takımı su takımı kahvaltı seti günlük yemk.takımı cezve çaydanlık düdüklü ve tencere seti ve 3lü kapaklı sahan seti..Bunları 2950e aldım pahalı mı olmuşki mesela:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hımmmmm tamamdır kaptan uçuşa hazırım
ben hiç araştırmadan geçen hisardan set aldım...Kare yemek takımı çkb takımı su takımı kahvaltı seti günlük yemk.takımı cezve çaydanlık düdüklü ve tencere seti ve 3lü kapaklı sahan seti..Bunları 2950e aldım pahalı mı olmuşki mesela:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
cnmm çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin....