• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

zevklisin bence ya da benim zevkime çok uygun şeyler ondan hoşuma gitti bilmiyorum :D güle güle kullan canım...

evet zevklı arkadaşım:):38:

uzun ömürlü mutlulukla kullanmanı dilerim canım benim:nazar:
eşinle beraber bır yastıkta inşallah:123:
sağol edam :16::16::16: amin :nazar::nazar: hepimize inşallah :48::48:

canım süpürgenin tam modeli nedir?

aysegülcüm siperge philips FC 9170/01 Torbalı süpürge .. hangi ildesin bilmiyorum ama benim bulundugum ilde karaca home magazası da satıyor. 700 tl lik süpürgeyi 450 tl ye aldım :34: ilaç gibi geldi bana .. görevliye niye bu kadar düstü dediğimde ise ; "philipsle anlasmamız bitti stoktaki ürünleri cıkartıyoruz elimizden dedi." :34:

karacatugcekremnevresimpikeset.jpg
:16::16::16::16: karaca home'dan 280 tl ye aldım

Son düzenleme:
Canımm hepsi birbirinden güzell :nazar: Allah mutlu mesut sevdiğinle kullanmayı nasip etsinn, konuyu eylülde açmışsın beyaz eşyalarıda almışsınız evlendin mi yoksa yakın mı :44:

cok tesekkür ederim :16::16::16::16:

amin Rabbim agzından duysun. :nazar::nazar: evliliğim cok yakın martta :16:

maşallah :nazar::nazar: darısı başımaa :17:

bende küçük küçük çeyizlerimi alıyorumda bana çok güzel fikir oldu çeyizlerin:34: beyaz eşyalarında ayrıca güzel buarada:nazar:

Eksik pek bişeyin kalmamış heralde:44: buarada mikser aldın mı?? ben mikser bakıyorumda nasıl alsam kararsız kaldım bide çay setini internetten mi aldın? :26:

maşallah :nazar::nazar: darısı başımaa :17:

bende küçük küçük çeyizlerimi alıyorumda bana çok güzel fikir oldu çeyizlerin:34: beyaz eşyalarında ayrıca güzel buarada:nazar:

Eksik pek bişeyin kalmamış heralde:44: buarada mikser aldın mı?? ben mikser bakıyorumda nasıl alsam kararsız kaldım bide çay setini internetten mi aldın? :26:
amin :nazar::nazar::nazar: darısı sana ve tüm isteyen herkese nasip olsun :16::16:

tesekkür ederim canım :29:

mikser almadım ayrıca almaya gerek duymadım acıkcası braun mr 540 var bleder onda cırpıcı da var. o yüzden gerek duymadım yok yere yer kaplamasın diye. evlendikten sonra eksik gelirse o yönden alırım diye düsündüm.
mutfakta yer kaplayacak seyler olmasını istemiyorum da :1:

çay setimi internetten almadım. markası nehir . bulundugun ilde satan yer var mı arastır istersen

Son düzenleme:
amin :nazar::nazar::nazar: darısı sana ve tüm isteyen herkese nasip olsun :16::16:

tesekkür ederim canım :29:

mikser almadım ayrıca almaya gerek duymadım acıkcası braun mr 540 var bleder onda cırpıcı da var. o yüzden gerek duymadım yok yere yer kaplamasın diye. evlendikten sonra eksik gelirse o yönden alırım diye düsündüm.
mutfakta yer kaplayacak seyler olmasını istemiyorum da :1:

çay setimi internetten almadım. markası nehir . bulundugun ilde satan yer var mı arastır istersen

evet bencede matıklı aslında nebilim sürekli annemin evinde mikser kullandığım için gereklimiş gibi geldi :1::1: blender nasılsa gerekli bişey beraber alıyım bende bari öyle araştırıyım saol iyi oldu bu :34:

çay seti baktım aslında bikaç markanın beğendimde ama çok pahalı geldi 300 kusurdu baktıklarım :26: internetten biraz baktım galiba hemen hemen hepsi aynı fiyat :26:

bide tost makinan ve çaycın varmıydı?

Son düzenleme:
evet bencede matıklı aslında nebilim sürekli annemin evinde mikser kullandığım için gereklimiş gibi geldi :1::1: blender nasılsa gerekli bişey beraber alıyım bende bari öyle araştırıyım saol iyi oldu bu :34:

çay seti baktım aslında bikaç markanın beğendimde ama çok pahalı geldi 300 kusurdu baktıklarım :26: internetten biraz baktım galiba hemen hemen hepsi aynı fiyat :26:

bide tost makinan ve çaycın varmıydı?

bir bak canım tabii. ceyizlerin üstünde adı ve kodu yazıyor bende. braun mr 540 yakından da incele magazasında ona göre alır ya da almazsın.:34:

tost mak yok almayacagım da benim için gereksiz (herkesin alıskanlıgı ile alakalı aslıda) ..gerek duymuyorum ona .

çaycı da almadım. su ısıtıcısı almıstım. o yüzden o da ekstra yer kaplayacaktı mutfakta. 2 tane caydanlıgım var. gerek olursa su ısıtıca ısıtır. demlikte cayımı demlerim :16:

Doru söylüyosun alışkanlıkla alakalı benim erkek arkadaşım sürekli tost ister, sabah kahvaltıda kızarmış ekmek ister çay desem bende çay müptelasıyım her daim çayım olmalı :1::1:
bende çaycı alıp kettle almamayı düşünüyorum tost makinası ve kızarma makinası bencede çok gereksiz ama olmayıncada çok zor olcak benim için :26: onlarda düşünmedeyim hala bakalım:44:

Doru söylüyosun alışkanlıkla alakalı benim erkek arkadaşım sürekli tost ister, sabah kahvaltıda kızarmış ekmek ister çay desem bende çay müptelasıyım her daim çayım olmalı :1::1:
bende çaycı alıp kettle almamayı düşünüyorum tost makinası ve kızarma makinası bencede çok gereksiz ama olmayıncada çok zor olcak benim için :26: onlarda düşünmedeyim hala bakalım:44:

annelerimizin ya da büyükannelerimizin evinde vardır ya döküm gibi et vs de kızartılır tost gibi yine. tam ifade edebildim mi bilmiyorum ama ben onlardan alcam. ekmek de kızartabilirim canım isteyince tost da yapabilirim.

Back