• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

karacatugcekremnevresimpikeset.jpg
:16::16::16::16: karaca home'dan 280 tl ye aldım

Çok beğendimmm yaa Güle güle kullan :)

Yatak örtüne ve bornoz takımına bayıldım çok güzeller güle güle eskitin..Ben halen istediğim gibi bi yatak örtüsü bulamadım,beğendiklerimin de fiyatları çok yüksek :14:

Çok beğendimmm yaa Güle güle kullan :)
tesekkür ederim :16::16::16:

donuk pudracığım:) yemek masanıda eklersen sevınırım:34:

mobılyaların hepsi şahane:nazar::nazar:

:17::17: sağol canım.. tamam eklerim :34: unuttum bak ben onu :1:
Yatak örtüne ve bornoz takımına bayıldım çok güzeller güle güle eskitin..Ben halen istediğim gibi bi yatak örtüsü bulamadım,beğendiklerimin de fiyatları çok yüksek :14:

çok çok teşekkür ederim :16::16::16: fiyatlar yüksek evet. bende aldıgımı indirimde yakaladım :12:
yatak örtüne bayıldım canım :16:aşk dolu günlerde eskisin inş :16::16::16:

sağol damlam Allah agzından duysun :54: :nazar::nazar:

edacım özellikle senin için :1:

koltuk takımım önceki sayfalarda var bu da yemek masamız -konsolumuz:16::16::nazar:

main.jpg

:1::1::1: hayır olsun nasıl gördün beni :13:

öncelıkle yemek masasıda çok şahane:)ıyı günlerinde kullan hepsini inşallah.:nazar: hepsini yataştan almışınız ne güzelll:nazar:

Rüyama gelince:) şimdi bende evlılık hazırlığı aşamasında olduğumdan çok araştırıyorum herşeyi:) rüyamdada senın ismin söylenıyordu kulağıma donuk pudra diye:) bır uyandım kımse yok.:38: dün çok bakmıştım senın çeyizlere ondan gördüm heralde:)
selam ve sevgilerimle....:nazar::nazar::nazar:

öncelıkle yemek masasıda çok şahane:)ıyı günlerinde kullan hepsini inşallah.:nazar: hepsini yataştan almışınız ne güzelll:nazar:

Rüyama gelince:) şimdi bende evlılık hazırlığı aşamasında olduğumdan çok araştırıyorum herşeyi:) rüyamdada senın ismin söylenıyordu kulağıma donuk pudra diye:) bır uyandım kımse yok.:38: dün çok bakmıştım senın çeyizlere ondan gördüm heralde:)
selam ve sevgilerimle....:nazar::nazar::nazar:

amin teşekkür ederim :nazar::nazar: daha da güzelleri sana nasip olsun. gönlündeki herşey :16::16:

çok hossun eda ya :29::29: canım benim :17: :nazar::nazar::nazar:senin de güzel mobilyalarını cicilerini görmek nasip olsun bizlere :54::54:

kuzum naber nasılsın demiycem alsıklarından anlıyorum nasıl heyecanlı ve güzel vakit geçirdiğini...Aldıklarının hepsi çok şık çok hoş allah çok güzel günlerde ii günlerde bunları aşkla kullanmanı nasip eder inşallah...Yalnız nişanlı bir hatun olarak seni görünce eylülde ki düğünü ertelesekmi diyede düşündüm bunca şeyi nasıl yetiştireceğimki:50::50::50::50::50::50::50:

Back