• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donmez dediginiz eski sevgiliniz dondu mu

seadess1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2025
172
6
11
28
Hic dönmez kesin bitti dediğiniz eski sevgiliniz dondu mu ? Ne kadar sure sonra döndü , kac yıllık bir ilişkiydi

Söylediğiniz gibi olup da dönen biliyorum. 6 aylık bir ilişkiyidi 8 ay sonra barıştılar. Sonuç olarak evlendiler ve çok mutlular..

Dönse de inanın sizi sevdiğinden dönmeyecek. Başkasını bulamaz, veya yeni sevgilisinden ayrılır kızdan yüz bulamaz, sizi nasılsa cepte görmüştür, bu nedenle mecburiyetten döner. Sonra başkasını bulunca da size yine soğuk yapar yine terk eder. Olacak olan şey bu.

Dönmez asla bitti diyordum hatta dönerse asla affetmem diyordum döndü ve sonuç evliyiz 😂 Eğer nasibinde o varsa kılını bile kıpırdatmazsın bir şekilde yollarınız tekrar kesişir ve barışırsınız. Nasibinde o yoksa burnunun dibinde olsa da kavuşmak imkansız.

Hic dönmez kesin bitti dediğiniz eski sevgiliniz dondu mu ? Ne kadar sure sonra döndü , kac yıllık bir ilişkiydi
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir modunda olduğum için geçmişten olan hiçkimseyi beklemiyorum. Tabiki geçmişte ayrılırken üzüldüğüm eski sevgililerim oldu ama dönmelerini beklemedim çünkü ayrılan bendim her zaman. Bence sen de kapıyı açık bırakma, kapının deliğinden bakıp geçmişi kurcalama boşver. Mutlu olmaya, hayatına odaklanmaya çalış .

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir modunda olduğum için geçmişten olan hiçkimseyi beklemiyorum. Tabiki geçmişte ayrılırken üzüldüğüm eski sevgililerim oldu ama dönmelerini beklemedim çünkü ayrılan bendim her zaman. Bence sen de kapıyı açık bırakma, kapının deliğinden bakıp geçmişi kurcalama boşver. Mutlu olmaya, hayatına odaklanmaya çalış .
Nasıl anıları o yaşadığınız duyguları içinde yok edebiliyorsunuz peki çünkü sürekli onunlasiniz ve belli başlı rutinleriniz oluyor bir sürü anınız oluyor hemen nasıl kestirip atabiliyorsunuz

Dönmesini beklemedim çünkü giden gitmiştir. Ne kadar aşık olsamda önüme bakarım. Bırakabiliyorsa demek ki sevgisi eksikmiş. Seven kişi bırakamaz. Ama sorunuza istinaden kısa sürede döndü ve kabul etmedim.

Evet bitti ama cok yoğun bir ilişkimiz vardi hiç donme ihtimali sizce yok mu belki sonradan pişman olup özler

Hayatımda birini takıntı yaptım ve o bir kişinin dönmesini bekledim o da dönmedi, aradan zaman geçince de dönmediği için şükür ettim

Dönmez asla bitti diyordum hatta dönerse asla affetmem diyordum döndü ve sonuç evliyiz 😂 Eğer nasibinde o varsa kılını bile kıpırdatmazsın bir şekilde yollarınız tekrar kesişir ve barışırsınız. Nasibinde o yoksa burnunun dibinde olsa da kavuşmak imkansız.
Ne kadar sure sonra döndü kim ayrilmisti

Nasıl anıları o yaşadığınız duyguları içinde yok edebiliyorsunuz peki çünkü sürekli onunlasiniz ve belli başlı rutinleriniz oluyor bir sürü anınız oluyor hemen nasıl kestirip atabiliyorsunuz
Bu ilişkiden ilişkiye değişir. Onunla yaşadığım en kötü anları düşünüyorum. Unutmamı kolaylaştırıyor. Acı da çekiyorum fakat tamamen kendimi kaptırmıyorum. Biten her şeyin sonunda beni daha güzel şeylerin bekleyeceğini düşünürüm. Her son, yeni bir başlangıç. Eğer ki kötü anılar, iyi anılardan daha baskın geliyorsa, o ilişkide kendimi ilgisiz, ihmal edilmiş hissediyorsam ayrılırım. Arkadaşlarımla vakit geçiririm, film izlerim, yürüyüş yaparım , mutsuzken duş aldığımda enerjim arınıyor daha enerjik hissediyorum. Kedim var ona sarılıyorum. Sizi mutlu eden şeyleri keşfederseniz unutmanız, alışmanız kolaylaşır.

Back