- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Milamila9494
Sakın bu konuda vicdan yapmayın.Evet onu da söyledim ben sana hep icine sinmezse kesinlikle reddet dedim zaten begenmediysen izin alirim gideriz bakariz baska gelinlikciden dedi. Ya vicdan yapiyorim böyle olunca iste aslinda onun gercekten sucu yok ailesinin sorumsuzlugu tamamen.
Nişanlınız iyi gibi..yani sizi dinliyor,elinden geleni yapıyor. .Hayırlısı olsun ikiniz için de..Evet onu da söyledim ben sana hep icine sinmezse kesinlikle reddet dedim zaten begenmediysen izin alirim gideriz bakariz baska gelinlikciden dedi. Ya vicdan yapiyorim böyle olunca iste aslinda onun gercekten sucu yok ailesinin sorumsuzlugu tamamen.
Gelinligi değiştirin ve istediğinizi alın bence. Kuaföre de gidip saç-makyajinizi da yaptırın tabiki deHanimlar nisanlimla gorustum tekrar sordum altin meselesini. Benim ailem bana resmen kazik atti önce dugun yapalim diye direttiler simdi de altinlari aliriz diyolar bu cok kotu bisey benim acimdan da dedi memur oldugumdan beri maddi destek oldum o paralardan bile insan kenara koyardi oglumun dugunu olcak diye dusunup dedi..bu benim icin inada gurur meselesine döndü gerekirse o altinlari alir denize dökerim asla onlara vermem sen acisan hallerine askim parasi yokverelim desen ben vermem o derece kendi ailemden sogudum dedi. Senin annen baban keske bemim ailem olsaydi cok ince dusunceliler adam kizina saygisindan yapabilcek en iyi makul seyleri yapti dedi. Biraz yine ikna oldum yanlismi yaptm bilmiyorum
Altınlar için vazgeçmiyor. Kayınvalidenin davranışlarından otorite kurmasından dolayı vazgeçmek istiyorDugun yapilirken borca girdilerse, altinlari kv almali ve borclar kapanmali (gelinin bilezigi taki seti vs haric ).
Gelinlik olayinda haklisiniz, kv karismamaliydi.
Sevginizden, askinizdan
Hayatinizi birlestireceginiz adamdan hic bahsetmemissiniz, altinlar icin hayat arkadasinizdan vazgececeksiniz yani.
Milletin uzaya çıkabildiği bşr yüzyılda böyle saçmalıklarla en güzel gününüzü mahvetmeye İnan’ın değmez...siz kendinize değer vermezseniz başkası zaten vermezMerhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.
Simdi tam tersi gelinligimi o secti anne biraz dusunsem olmaz mi pek icime sinmedi dedim neresi sinmedi aa bak suna da gosterdim cok begendi bende cok begendim o olsun dedi diretti ve sonunda artik israrindan öyle bi ruh haline girdimki tamam dedim. Dugunden sonra altinlari alcakmis benden nisanlima milaya söyle alcaz diyomus. Nisanlim olurmu öyle sey falan diyip benim yanimda durmya calisiyo ama malesef zamaninda bizim taktiklarimiz onlar tabiki biz alcaz falan diyomus.
Dügünden ciddi anlamda dönmeyi dusunmeye basladim benim ailem kendinizi sıkıntıya sokmayin gelin nikahtan gidelim dedi onu da kabul etmediler. Aileme gercekten yakistiramiyorum ya cok farkli gorusleri varbenim ailem damat bunalmasin diye dusunerek yaparken herseyi onlarin beni insan yerine koymamamsi beni cok üzüyo.
Dönmeyi dusunuyorum su ana kdar sabretmemin tek nedeni annem.. ailemle nisanlimin ailesi önceden tanisiyo yani bi ahbapligimiz var simdi ben bu isi bozarsam butun cevremiz bozulcak annem yalniz kalcak cook üzülcekzaten kizim nisani atsan olan bize olur diyo sen zarar gorursun milletin agzi torba degilki diyo.
Cok kararsizim ya uzatmak istemiyorum anlatmaya kalksam uzar gider. Kaynanama kalsa makyaja bile gitmicem kuaföre kinada dugunde. Ya tamam gidilmeyebilr benim kizdigim bana fikrimi hic sormamasi direkt bu olsun diyo. Durum ne sizce disardan bakan insanlar daha iyi yorumlar diye yazmak istedim simdiden tesekkurler.
Cok seviyodum ama sogudum bu meselelerden degil bazi huylarindan dolayi. Tabi ustune bublar da tuz biber oldu
Altınlar için vazgeçmiyor. Kayınvalidenin davranışlarından otorite kurmasından dolayı vazgeçmek istiyor
benzer durum basimdan gecti 1 ay oluyor ve 3 ay kala dugune attim nisanlari. Dedigin gibi kv cok iyiydi kizim kizim der dururdu. Ev meselesi yuzunden onlarin istedigi yerden tamam demedim diye ne tafra yaptılar. Nisanlimda buyumemks bi cocukmus ailesi ne derse o olsun tmm surekli boyle. Bitsin dedim benim fikrimin onemi yoksa bu iliskide dedim ve yüzyuze konusmadan mesajla bitti ve benim 6 senelikti iliskim. Inan cevreden tepkiler cok olumlu oluyor baska insanmi yok sana hayirlisi buymus diyorlar hep. Hatta 1 ayda 3 kisi icin tanisma onerisi aldim cok iyi cocuk bak gorus dediler tabiki bu kadsr kisa surede kimseyi istemedigimi soyledim.Ailesine laf geciremiyorsa bu evlklikte de boyle olur. Evinizin icine bile karisirlar.Merhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.
Simdi tam tersi gelinligimi o secti anne biraz dusunsem olmaz mi pek icime sinmedi dedim neresi sinmedi aa bak suna da gosterdim cok begendi bende cok begendim o olsun dedi diretti ve sonunda artik israrindan öyle bi ruh haline girdimki tamam dedim. Dugunden sonra altinlari alcakmis benden nisanlima milaya söyle alcaz diyomus. Nisanlim olurmu öyle sey falan diyip benim yanimda durmya calisiyo ama malesef zamaninda bizim taktiklarimiz onlar tabiki biz alcaz falan diyomus.
Dügünden ciddi anlamda dönmeyi dusunmeye basladim benim ailem kendinizi sıkıntıya sokmayin gelin nikahtan gidelim dedi onu da kabul etmediler. Aileme gercekten yakistiramiyorum ya cok farkli gorusleri varbenim ailem damat bunalmasin diye dusunerek yaparken herseyi onlarin beni insan yerine koymamamsi beni cok üzüyo.
Dönmeyi dusunuyorum su ana kdar sabretmemin tek nedeni annem.. ailemle nisanlimin ailesi önceden tanisiyo yani bi ahbapligimiz var simdi ben bu isi bozarsam butun cevremiz bozulcak annem yalniz kalcak cook üzülcekzaten kizim nisani atsan olan bize olur diyo sen zarar gorursun milletin agzi torba degilki diyo.
Cok kararsizim ya uzatmak istemiyorum anlatmaya kalksam uzar gider. Kaynanama kalsa makyaja bile gitmicem kuaföre kinada dugunde. Ya tamam gidilmeyebilr benim kizdigim bana fikrimi hic sormamasi direkt bu olsun diyo. Durum ne sizce disardan bakan insanlar daha iyi yorumlar diye yazmak istedim simdiden tesekkurler.
Şimdi canım kv her şekilde konuşur zaten onlar hiç susmaz. Ayrıca sen de susturamazsın. Onu susturacak tek kişi eşin olacak kişi. Eğerki eşin arkanda durmazsa o size çok karışır. Sen kayınvalidene saygısızlık yapma, yüz göz olma. Eşinle hallet.Merhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.