- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 28
- Konu Sahibi Milamila9494
Annenize ya şimdi ayrılırım ya da kucağımda 2 çocukla dönerim seçim senin deyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.
Simdi tam tersi gelinligimi o secti anne biraz dusunsem olmaz mi pek icime sinmedi dedim neresi sinmedi aa bak suna da gosterdim cok begendi bende cok begendim o olsun dedi diretti ve sonunda artik israrindan öyle bi ruh haline girdimki tamam dedim. Dugunden sonra altinlari alcakmis benden nisanlima milaya söyle alcaz diyomus. Nisanlim olurmu öyle sey falan diyip benim yanimda durmya calisiyo ama malesef zamaninda bizim taktiklarimiz onlar tabiki biz alcaz falan diyomus.
Dügünden ciddi anlamda dönmeyi dusunmeye basladim benim ailem kendinizi sıkıntıya sokmayin gelin nikahtan gidelim dedi onu da kabul etmediler. Aileme gercekten yakistiramiyorum ya cok farkli gorusleri var benim ailem damat bunalmasin diye dusunerek yaparken herseyi onlarin beni insan yerine koymamamsi beni cok üzüyo.
Dönmeyi dusunuyorum su ana kdar sabretmemin tek nedeni annem.. ailemle nisanlimin ailesi önceden tanisiyo yani bi ahbapligimiz var simdi ben bu isi bozarsam butun cevremiz bozulcak annem yalniz kalcak cook üzülcek zaten kizim nisani atsan olan bize olur diyo sen zarar gorursun milletin agzi torba degilki diyo.
Cok kararsizim ya uzatmak istemiyorum anlatmaya kalksam uzar gider. Kaynanama kalsa makyaja bile gitmicem kuaföre kinada dugunde. Ya tamam gidilmeyebilr benim kizdigim bana fikrimi hic sormamasi direkt bu olsun diyo. Durum ne sizce disardan bakan insanlar daha iyi yorumlar diye yazmak istedim simdiden tesekkurler.
Aileniz niye altinlar yeni evli ciftindir, almayacaksiniz diye konusmuyor? Ben buna da karsiyim, iki yetiskin insan kendileri halledebilir ama sizin durumunuzda babaniz mudahil olup karsi tarafa simdiden boyle bir sey olmayacagini bildirmeli. Bir de sizin kendiniz istemediginiz seylerde agirliginizi koymaniz lazim. Ne demek istemedigim gelinlige tamam dedim. Burada suc sizde. O istedigi kadar diretsin, bildiginizi okumaliydiniz.Merhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.
Simdi tam tersi gelinligimi o secti anne biraz dusunsem olmaz mi pek icime sinmedi dedim neresi sinmedi aa bak suna da gosterdim cok begendi bende cok begendim o olsun dedi diretti ve sonunda artik israrindan öyle bi ruh haline girdimki tamam dedim. Dugunden sonra altinlari alcakmis benden nisanlima milaya söyle alcaz diyomus. Nisanlim olurmu öyle sey falan diyip benim yanimda durmya calisiyo ama malesef zamaninda bizim taktiklarimiz onlar tabiki biz alcaz falan diyomus.
Dügünden ciddi anlamda dönmeyi dusunmeye basladim benim ailem kendinizi sıkıntıya sokmayin gelin nikahtan gidelim dedi onu da kabul etmediler. Aileme gercekten yakistiramiyorum ya cok farkli gorusleri var benim ailem damat bunalmasin diye dusunerek yaparken herseyi onlarin beni insan yerine koymamamsi beni cok üzüyo.
Dönmeyi dusunuyorum su ana kdar sabretmemin tek nedeni annem.. ailemle nisanlimin ailesi önceden tanisiyo yani bi ahbapligimiz var simdi ben bu isi bozarsam butun cevremiz bozulcak annem yalniz kalcak cook üzülcek zaten kizim nisani atsan olan bize olur diyo sen zarar gorursun milletin agzi torba degilki diyo.
Cok kararsizim ya uzatmak istemiyorum anlatmaya kalksam uzar gider. Kaynanama kalsa makyaja bile gitmicem kuaföre kinada dugunde. Ya tamam gidilmeyebilr benim kizdigim bana fikrimi hic sormamasi direkt bu olsun diyo. Durum ne sizce disardan bakan insanlar daha iyi yorumlar diye yazmak istedim simdiden tesekkurler.
Daha önce de konustum hatta kavga ettik ben istemiyorum o zaman bitsin dedim. Sonra iste mesaj atti seni seviyorum bizim aramizda bi sorun yokki niye baskalari yuzunden bizim iliskimiz bitsin diye baristikbence buluş nişanlınla ciddi bir şekilde ilk ve son defa.sözümü kesmeden beni dinle de.bunlar bunlar var ve ben artık daha fazla devam etmeden bitirmeyi düşünüyorum de.şimdi topla kafanı düşün, ya benim şartlarımı kabul edersin ya da biter bu iş de.ama asla taviz verme bu konuşma sırasında.
Seviyo annesine karsi da savunuyo görunüyo. Gelinligi begenmediysen degistiririz diyo da ama sadece diyo.nişanlının sana karı davranışları nasıl? seni seviyo mu?
Başkaları dediği annesi yalnız.Daha önce de konustum hatta kavga ettik ben istemiyorum o zaman bitsin dedim. Sonra iste mesaj atti seni seviyorum bizim aramizda bi sorun yokki niye baskalari yuzunden bizim iliskimiz bitsin diye baristik
Seviyo annesine karsi da savunuyo görunüyo. Gelinligi begenmediysen degistiririz diyo da ama sadece diyo.
Niye ağlıyormuş annesi altinlari vermeyeceksiniz diye mi? Bu evlilik olacaksa eger ve altinlari verirseniz bari kendi tarafinizin taktiği altınları vermek gibi bir hata yapmayin !Ayy siz söyleyince simdi dusundum de olabilir. Hersey olabilir. Cunku tek yaptigi sey senin yanindayim demek. Gerci annesiyle konusmus annesi aglamis falan ama. Bilmiyorum ya böyle olmamaliydi hayalimden cok frkli ilerliyo hersey ben altin falan hicnisey istemedim bi gelinlik alincak yani o da dert oldu
Cok seviyodum ama sogudum bu meselelerden degil bazi huylarindan dolayi. Tabi ustune bublar da tuz biber oldu
Annem agladi diyen erkek asla karisinin yaninda durmaz ,boyle baslar boyle gider ,bence bahane bunlar ezilen hep siz olursunuz .Ayy siz söyleyince simdi dusundum de olabilir. Hersey olabilir. Cunku tek yaptigi sey senin yanindayim demek. Gerci annesiyle konusmus annesi aglamis falan ama. Bilmiyorum ya böyle olmamaliydi hayalimden cok frkli ilerliyo hersey ben altin falan hicnisey istemedim bi gelinlik alincak yani o da dert oldu
Annem agladi diyen erkek asla karisinin yaninda durmaz ,boyle baslar boyle gider ,bence bahane bunlar ezilen hep siz olursunuz .Ayy siz söyleyince simdi dusundum de olabilir. Hersey olabilir. Cunku tek yaptigi sey senin yanindayim demek. Gerci annesiyle konusmus annesi aglamis falan ama. Bilmiyorum ya böyle olmamaliydi hayalimden cok frkli ilerliyo hersey ben altin falan hicnisey istemedim bi gelinlik alincak yani o da dert oldu
Başkaları dediği annesi yalnız.
Ayrıca altınlar kızındır, mihirdir.
Asla vermem deyin. Zaten nişanı bozdurur o kv.
Yarın gelinliği değiştirmeye gidin mutlaka. Bakalım nişanlınız ne kadar ciddi?
Niye ağlıyormuş annesi altinlari vermeyeceksiniz diye mi? Bu evlilik olacaksa eger ve altinlari verirseniz bari kendi tarafinizin taktiği altınları vermek gibi bir hata yapmayin !
Ayrica niye nişanlinizin annesinin dedigi gelinligi alıyorsunuz böyle şey olur mu? O beğendiğini söylesin siz tamam diyip kendi istediginizi alsaydiniz.
Hanimlar nisanlimla gorustum tekrar sordum altin meselesini. Benim ailem bana resmen kazik atti önce dugun yapalim diye direttiler simdi de altinlari aliriz diyolar bu cok kotu bisey benim acimdan da dedi memur oldugumdan beri maddi destek oldum o paralardan bile insan kenara koyardi oglumun dugunu olcak diye dusunup dedi..bu benim icin inada gurur meselesine döndü gerekirse o altinlari alir denize dökerim asla onlara vermem sen acisan hallerine askim parasi yokverelim desen ben vermem o derece kendi ailemden sogudum dedi. Senin annen baban keske bemim ailem olsaydi cok ince dusunceliler adam kizina saygisindan yapabilcek en iyi makul seyleri yapti dedi. Biraz yine ikna oldum yanlismi yaptm bilmiyorumAnnem agladi diyen erkek asla karisinin yaninda durmaz ,boyle baslar boyle gider ,bence bahane bunlar ezilen hep siz olursunuz .
Sizin agladinizi umursayan yok ....
Yarın gelinliği değiştirmeyi kabul ederse ve değiştirirseniz biraz daha güven sağlar size.Hanimlar nisanlimla gorustum tekrar sordum altin meselesini. Benim ailem bana resmen kazik atti önce dugun yapalim diye direttiler simdi de altinlari aliriz diyolar bu cok kotu bisey benim acimdan da dedi memur oldugumdan beri maddi destek oldum o paralardan bile insan kenara koyardi oglumun dugunu olcak diye dusunup dedi..bu benim icin inada gurur meselesine döndü gerekirse o altinlari alir denize dökerim asla onlara vermem sen acisan hallerine askim parasi yokverelim desen ben vermem o derece kendi ailemden sogudum dedi. Senin annen baban keske bemim ailem olsaydi cok ince dusunceliler adam kizina saygisindan yapabilcek en iyi makul seyleri yapti dedi. Biraz yine ikna oldum yanlismi yaptm bilmiyorum
Evet onu da söyledim ben sana hep icine sinmezse kesinlikle reddet dedim zaten begenmediysen izin alirim gideriz bakariz baska gelinlikciden dedi. Ya vicdan yapiyorim böyle olunca iste aslinda onun gercekten sucu yok ailesinin sorumsuzlugu tamamen.Yarın gelinliği değiştirmeyi kabul ederse ve değiştirirseniz biraz daha güven sağlar size.
Mutlaka yapın bunu. Düğün kv nin değil sizin düğününüz. Dış çekim, kuaför vs her şeyi konuşun ve ayarlayın hepsini.
Bakalım nişanlınız dik duracak mı?
Hayır vicdan yapılacak bir şey yok o gelinlikle evlenirseniz hayat boyu içinize dert olur mutlaka değiştirin.Evet onu da söyledim ben sana hep icine sinmezse kesinlikle reddet dedim zaten begenmediysen izin alirim gideriz bakariz baska gelinlikciden dedi. Ya vicdan yapiyorim böyle olunca iste aslinda onun gercekten sucu yok ailesinin sorumsuzlugu tamamen.