Dönmeli miyim bilmiyorum :(

LÜTFEN boyle duşunuyorsanız evlenmeyın çünkü boşanmak daha zor bır sureç nışan nedır kı? aılenıze bunu anlatın ayrılsak daha iyi olacak çünkü bu farklılıklar nışanlınız da pasifse resmen evlılığınız kabus olur...

Gelinlik disinda ne varmiski? Ben kacirdim orayi demekki..
Nisanlisida izin alirim gideriz senin istedigin olur demis zaten.
Otorite kurmaya calismayan kv mi var herkes bosansin o zaman kocasindan.
Altin konusu agir basmis gibi geldi bana.
[/QUO
bir çok sorun var demiş demekki tek altınlar ve gelinlik değilmiş düğünde kuaföre de gitme diyormuş.Altın konusu da ağır bassın zaten kimse bosanmak için evlenmiyor ama birçok eziyet gören kadın birikimi olmadıgı için bosanamıyor, ilerisinin ne getirecegini bilemeyiz.Evet otorite kurmayan, kuramayan kaynana var.Bu tamamen kocanın ve senin elinde!

Gümbür gümbür kötü evlilik gelirken "en cok zarari sen görürsün, elalemin agzi torba degil ki" diye konusan annem düşüneceğim son kisi olurdur heralde.
Ilk,son ve tek kendini düşün. Bu senin hayatin

Başın cok agriyacak gibi görünüyor. Alametleri cok iyi suzgecten gecir. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Elalem ne diyecek diye bugün istemeyerek evlenen
Yarın elalem ne der diye boşanamazda
İçinden geçen ne ise onu yapın

Hım kv ile evlenmeye hazır mısın?Bence kendine bunu sor eğer kafanda herhangi bir şüphe varsa yakma kendini nişan atmak mı umarim olmaz ama sorunlar çekilmez hale geldigi zaman boşanmak mi sen düşün

Altınlar değil,en önemli sorun ne biliyor musun.annen!! Elalem i şimdiden düşünen annen sonrasında sorun yaşarsan da seni değil, elalem ne der i düşünecek..

Yıllar önce ağlayarak anneme sorduğum sorunun doğru cvb bdndeymis..içinden ne yapmak geliyor sa onu yap.yanlis da olsa arkasında durup hata yaptım diyebilirsin.ama bu hata başkalarının olunca hep kendini suçluyor insan..

Doğruları zaten görüyorsun.insanlar senin fikrin ne diye sormaz.bencillik..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende bu kadar iyi niyetliydim...Ama kaynananı şu yönden takdir ettim neyse o lafı çevirip istediğini elde etmiyor masum numarası yapıp alttan iş yürütmüyor... Ailenin ve senin iyi niyetinin farkındayım hakkında hayırlısı olsun...

ya bak seni seviyomuş ayrılma sonra pişman olursun..

Sen nişanlını sevmiyon anlaşılan. Dönene mücadele etsene kapatsana kaynanan İn agzını. Ezik gibi herşeyin karıştırırsan olca bu ne demek kaynanamın aldıgı ı giymek git ver degişir magzaya. Ayrıca altınlarıneden alıp insan yapmışsa evladına yatırım yapmıştır ne paracaı bir kadın. Niaşnlına aynen öyle de düğünü kendi içini yapıyor senin için i 5 liraya bile dokunmadı benimkinin ailesi düşün. Eline gelen 10 lirayı bile verdi bana. Nasıl anaymış bu.

Nisanlim yogun calistigi icin henüz gidemedik. Izinli oldugu gün gidip konuscak annesiyle mila nisani atarim eger bu konuyu kapatmazsaniz dicek.
Gelinlikle bindalliya da ayni gün gideriz.
Hmm. İnşallah oyalama taktiği değildir.
Anneniz ne diyor?

Bak canim..ben sana benim taktigi soyliyim.eşin zaten senin yanindaynis ohhhh miss..sen once hee diceksin kaynanana sonrada esinke beraber kendi bildiğinizi yapacaksınız.banada kendileri yüzük alip geldiler tabi ben şok.parmagima 2 numara büyük geliyordu.söz gunu dedim daha ben kendi yuzugumu kendim begenirim bunu degistircem dedim.ertesi hafta degistirdim.senin secmen gerekrn seye baskasini bulastirma.sen kadinsin esin yanindaysa herseyi istedigin gbi yaptirabilirsin.kendinizi ezdirmeyin

Sakın kendini ezdirme. Eğer durum anlattığıb gibiyse evlendiğinde ne olacak? Mutsuz bi evlilik olacak. E o zaman da annen boşanma diyecek.

milletin ağzı torba değil ki, nişanı bozsanız bile en fazla nişanı atmış derler geçerler. ama sırf millet konuşmasın, anneniz mutsuz olmasın diye böyle sessiz kalırsanız çok üzülürsünüz, psikolojiniz de bozulur. rest çekin. anneniz de, kendini düşünüyor laf gelmesin diye. kızını düşüneceğine... Annenize de anlatın, ben yarın öbürgün evlendikten sonra mutsuz olsam, boşanmak istesem daha zor olmayacak mı? diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…