Dönmeli miyim bilmiyorum :(

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
Merhaba hanimlar fikirleriniz benim icin önemli. Yaklasik 2 ay sonra dügünüm var ama bircok sorun var. İlkinden baslicak olursam kaynanam nişanda çok farklıydı simdi inanilmaz degisti. Nişanda ben fikrini sorardim ben karismam kizim icine ne siniyosa o derdi.
Simdi tam tersi gelinligimi o secti anne biraz dusunsem olmaz mi pek icime sinmedi dedim neresi sinmedi aa bak suna da gosterdim cok begendi bende cok begendim o olsun dedi diretti ve sonunda artik israrindan öyle bi ruh haline girdimki tamam dedim. Dugunden sonra altinlari alcakmis benden nisanlima milaya söyle alcaz diyomus. Nisanlim olurmu öyle sey falan diyip benim yanimda durmya calisiyo ama malesef zamaninda bizim taktiklarimiz onlar tabiki biz alcaz falan diyomus.
Dügünden ciddi anlamda dönmeyi dusunmeye basladim benim ailem kendinizi sıkıntıya sokmayin gelin nikahtan gidelim dedi onu da kabul etmediler. Aileme gercekten yakistiramiyorum ya cok farkli gorusleri var benim ailem damat bunalmasin diye dusunerek yaparken herseyi onlarin beni insan yerine koymamamsi beni cok üzüyo.
Dönmeyi dusunuyorum su ana kdar sabretmemin tek nedeni annem.. ailemle nisanlimin ailesi önceden tanisiyo yani bi ahbapligimiz var simdi ben bu isi bozarsam butun cevremiz bozulcak annem yalniz kalcak cook üzülcek zaten kizim nisani atsan olan bize olur diyo sen zarar gorursun milletin agzi torba degilki diyo.
Cok kararsizim ya uzatmak istemiyorum anlatmaya kalksam uzar gider. Kaynanama kalsa makyaja bile gitmicem kuaföre kinada dugunde. Ya tamam gidilmeyebilr benim kizdigim bana fikrimi hic sormamasi direkt bu olsun diyo. Durum ne sizce disardan bakan insanlar daha iyi yorumlar diye yazmak istedim simdiden tesekkurler.

Ezdirme kendini. Herseye de tamam diyip tepene cıkarma. Aileylede evlenıyorsun sonucta. İçine sinmiyosa bırak derim. Altınları vermekte sacma yani sonucta sizin gelecegınız. Yarın öbür gün bi iş yaparsınız peşinatınız olur. Annem üzülcek diyede içine sinmiyosa yakma kendini. Annen 1 üzülür sen ömür boyu

Bence içinize sinmiyorsa yol yakınken dönün. Anneniz fazla duygusal yaklaşıyor olaya. O da zamanla kabullenecektir. Eğer devam edecekseniz de sınırlarınızı çizmeyi bilin ve istemediğiniz şeyleri kabul etmeyin. Ama bu da sizin koşullarınızda huzursuz bir evlilik demektir maalesef.

Diyelim karpuz aldın ,kelek çıktı napıcan aldık bir kere diye yemeye sevam mı edeceksin ,
O üzülür bu bunalır ,annen kaç yaşında allatır ,sen 1 çocukla boşanıp gelsen daha mı iyi olur ,sal gitsin ...
Nişanlın seni seviyorsa çeker resti gelir peşinden ailesiyle belkide pazarlıklıdır ne bilicen

Kemal sunalin deyimiyle

Tünelin ucu b.ktan bir yere çıkıyor.
Iyi o zaman annenizin yanına çocukla gidince daha az üzülür. Böyle bir mantık olabilir mi başka arkadaş çevresi edinsin. Içimize sinmiyorsa verin eşyaları gönderin. Ömür boyu pişmanlık çekmeyin
Haklisiniz malesef hic ama hic sinmiyo icime benim babam neler dusunuyo onlar neler dusunuyo. Cok fark var arada. Hic gelin gibi hissetmiyorum kendimi zaten sanki kaynanamin dugunu.

Nisanlinizi Sevmiyorsunuz galiba..

Yani ailesiyle anlasip bana rol mu yapiyodur diyosunuz

Yani ailesiyle anlasip bana rol mu yapiyodur diyosunuz
Bunlarda çok oluyor ,kaç kişinin başına geldi böyle şeyler sanki sizin tarafınızda gibi görünüp ailesiyle plan yapan çok var ,
Ailen çağırsın eve ,oturup hep beraber konuşun ,kimse geline takılan altına dokunmayacak diyin bakalım nolucak
Tanıdıklar ortakmış madem senin ailen bizde o kadar taktık desin ,patlasın bu iş ,o kayınvalideyle bu iş olmaz

Cok seviyodum ama sogudum bu meselelerden degil bazi huylarindan dolayi. Tabi ustune bublar da tuz biber oldu
Tamam asıl sorununuz bu ..Bu konuda yoğunlaşın derim.
Diğer yaşadıklarınızı 3 aşağı 5 yukarı bir çok düğün öncesi yaşanıyor
Sevginiz kalmamış başka bahanelere sığınmayın.

Keske bahane olsa zaten sevmedigim biriyle yapamam ben.

Ayy siz söyleyince simdi dusundum de olabilir. Hersey olabilir. Cunku tek yaptigi sey senin yanindayim demek. Gerci annesiyle konusmus annesi aglamis falan ama. Bilmiyorum ya böyle olmamaliydi hayalimden cok frkli ilerliyo hersey ben altin falan hicnisey istemedim bi gelinlik alincak yani o da dert oldu

Kinada, dugunde kuaföre gidilmeyebilir mi? Boyle mi dusunuyosun gercekten?
Seni nasil bi baskiyla sindirmislerse artik yeter ki sorun cikmasin diyerek her seyi kabullenir olmussun.. Olmayacak seyleri bile sirf susup yakandan dussunler diye kabul edecek hâle gelmissin.. Yalniz şunu bil; sen alttan alip her ama her seyi onlarin gonlunce yapmaya calistikca devami gelecek bunun ve en sonunda "yeter" dediğinde yine suçlu, dikbaşlı, kötü sen olacaksın..

Gercekten mi. Kimi de elin iyisi bulunmaz idare et diyo ama bunlar da fazla galiba dimi
Sizde insallah mutlu olursunuz üzüldüm

Evet malesef tam dediginiz gibi oluyo..artik susmamaya calsiyorum elimden geldigince. Ama artik gecti tabi yuzsuzlugu ele aldilar

Hayat senin ,can senin... annen üzülmesin,yanlız kalmasın diye istemediğin bir hayata girişmi yapacaksın... valla Allah bize öbür tarafta soracak "ben sana bu canı boşa heba et diye mi verdim" diyecek... istemediğin hiç birşey yapma hiç birşeyi kabul etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…