İşte bunlar hep public bebişimVay anasını, biz evde birini bulup da yapamıyoruz, millet dönme dolapta şey ediyor. Hem fakirim, hem ezik
Ha bi de o var. Ulen nasıl yaptınız o kabin sallanırkenİşte bunlar hep public bebişim
Yalnız ben dönme dolapta zaten tedirgin olurum o kabin sallandıkça, yine iyi yapmışlar valla helal olsun
Yani. Hem küçük kabin hem sallanıyor yüksekte. Ben normal zamanda bile tedirginimHa bi de o var. Ulen nasıl yaptınız o kabin sallanırkenMillet düz yatakta beceremiyor
Yani. Hem küçük kabin hem sallanıyor yüksekte. Ben normal zamanda bile tedirginimKızım işte gavurun public anlayışı bile farklı, bizim millette anca bar tuvaleti
Hahaha hiç fantezik değilsin
O public olayı sakat yalnız. Ben paranoyak kadınım, ay popomu görecekler Necdetttt diye ortalığı ayağa kaldırırım
fakir ve ezik olduğumu söylemiş miydim
herkes sevişmez zaten ama sanırım bu bir rahatsızlık açık yerde yapanları duydum ve maalesef bekarken sahit olduk ailecekdönme dolapta sevişmekten kimseye zarar gelmez canım.keşke herkes sevişse.
ceza ve ahlak anlayışınız batsın.
diknot: beni tanımayanlar mesajı tersinden anlasın : p
Ahaha o bayağı teşhir olmuş, var öyle teşhirden zevk alanlar.herkes sevişmez zaten ama sanırım bu bir rahatsızlık açık yerde yapanları duydum ve maalesef bekarken sahit olduk ailecek
karşımızda bir apartman vardı orada evli bir çıft aynadan görünecek sekilde üstleri yarı giyimli yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?