• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönme dolapta cinsel ilişkiye girdiler

işte orda size değildi gülmeyin boşa
laf çarpma amacım yoktu yani genel olarak atıfta bulundum

hani facebooktada sıklıkla gördüğüm

lamelif home keyifli hissediyor varya onun gibi
üzerinize alınmasaydınız iyiydi bizzat size değildi yani ki telefondan ben onu marily yazdı diye gördüm ve yine onada değildi yani tamamen akışa göre yazdım masumum yani bu sefer :KK16:

başka zamanlar laf çarpıyor olabilirim:KK53:

üzerinize alınmasaydınız iyiydi bizzat size değildi yani ki telefondan ben onu marily yazdı diye gördüm ve yine onada değildi yani tamamen akışa göre yazdım masumum yani bu sefer :KK16:

Peki madem :)

Nişanlısının kendisini aldattığı şüphesi ile intikam amaçlı dönme dolapta seks :confused:

Kefaret ödeyerek kurtaran nişanlı da ; '' eee sende şu aldatma mevzusunu kapat , ödeşelim '' demiş olabilir .

Bir de bazı kelimelerin ingilizcesi o kadar kullanım kolaylığı sağlıyor ki farkında olmadan kullanabiliyor insan. O kadar da dert edilecek bir şey değil bence.

Bir de bazı kelimelerin ingilizcesi o kadar kullanım kolaylığı sağlıyor ki farkında olmadan kullanabiliyor insan. O kadar da dert edilecek bir şey değil bence.
Dert etmedim da :KK76:Okey okey:KK53: genel olarak dusuncemi belirttim ancak kisilere takilmasim shot yada marilye tamamen meraktan baslayan biseydi:KK45:Bilmemek dwgil ogrenmemeknayip derler bide:63:Dahada sormam bida bisey:63:

Dert etmedim da :KK76:Okey okey:KK53: genel olarak dusuncemi belirttim ancak kisilere takilmasim shot yada marilye tamamen meraktan baslayan biseydi:KK45:Bilmemek dwgil ogrenmemeknayip derler bide:63:Dahada sormam bida bisey:63:
Yok kişisellikle ilgili bir şey söylemedim. Ben de farkında olmadan söyleyebiliyorum ingilizce okuyunca anlamıyor insan. Kendimi garantiye aldım yani :KK70:neyse konu dışı çok konuştum, kaçtım ben öpücükler :KK54:

Back