- Emoji Skoru
- 10.077
- Puanlar
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben buna cevap veremeyeceğim. veren varmıPuplik ne demek
İngilizcesi kamuya açık aleni alan..Puplik ne demek
Onlarınki kamuya değil ilişkiye açık alan olmuşİngilizcesi kamuya açık aleni alan..
Puplik sormuş arkadaş, ama puplic ne bilmiyorumOnlarınki kamuya değil ilişkiye açık alan olmuş
Halka açık yerlerde seks yapmak değil mi yoksa daha mı ayıplıben buna cevap veremeyeceğim. veren varmı
ben başka şey anlamışım. neyse çaktırma:)Halka açık yerlerde seks yapmak değil mi yoksa daha mı ayıplı
Paylaşmak güzeldir özelden yaz bari haha :)ben başka şey anlamışım. neyse çaktırma:)
yazdım özele. anladığım şeyi buraya yazamam utanırım:)Paylaşmak güzeldir özelden yaz bari haha :)
Sen aradan L harfinimi çıkardın yoksa Okyben başka şey anlamışım. neyse çaktırma:)
evet onu çıkarmıştım:)))Sen aradan L harfinimi çıkardın yoksa Oky
ben buna cevap veremeyeceğim. veren varmı
İngilizcesi kamuya açık aleni alan..
ben başka şey anlamışım. neyse çaktırma:)
l yi çıkar o kelimeden. kalana bak. işte onu anladım:)niye yahu ayıp bişey değilmişki aşağıda yazmış bi üye bak ,o sırada telefndaydım bakamadım ondan sordumdu
sen böyle diyince utandım
teşekkür ederim ,telefondan bakamadım ,mis gibi Türkçemiz dururken neden ingilizce kulanılıyorsa
ne anladın bende pek fesatlandım kötü bişey sandımdı ama değilmiş
gördüm sonradan :) yok ben lyi çıkarmadım başka anlamı var sandıml yi çıkar o kelimeden. kalana bak. işte onu anladım:)
Puplik ne demek
ya ALLAH aşkına laf çarpmadım ciddi sordum -o sırada telefondaydım bakamadım anlamınaPublic, cinsel fantezi anlamında kullanıldığında halka açık yerde/açık havada girilen ilişki.
Bazen bazı şeylerin tam net Türkçe karşılığı ya olmuyor ya da çok uzun oluyor.
Keşke bana laf çarparken bana hitaben yazsanız, ne hoş olur değil mi :)
ya ALLAH aşkına laf çarpmadım ciddi sordum -o sırada telefondaydım bakamadım anlamına
teşekkür ederim ,telefondan bakamadım ,mis gibi Türkçemiz dururken neden ingilizce kulanılıyorsa