dondurulmuş yumurtaalarla hamile kalan varmı?????????

Kederli inan senin kadar fazla sayıda embriyom olsa hiç düşünmezdim.Bak ben bir tanecik için bile ümitliyim.Gerçi hala bir belirti yok normal bir gün gibi.Bu da yumurta toplama işleminin etkisi ortadan kalktığı için oluyor.Sanırım sana çözülen embriyolar tazeler kadar sağlıklı değil gibi geliyor.Zaten öyle olduğunda embriyoyu kullanmıyorlar.Bir de şöyle düşün -196 derecede dondurulup çözülen ve hala hayatını sürdürebilen bir embriyo bence tazesinden daha dayanıklıdır.

darkinlife ve curly gerçekten beni umutlandırdınız
dediğim gibi sağlıklı düşünemiyorum artık negatif sonuçtan sonra olumlu düşünemiyorum
şimdi nisan ayını iple çekiyorum ozaman gidip bakacaz ne kadar sağlıklıymış bu embriyolar
allah bu yolda emek harcıyan hiç kimseni emeğini boşa çıkarmasın kimseyi evlatsız bırakmasın amin

Arkadaşlar ben bekleyemeyeceğim galiba Cuma günü falan bir yerlerde kan testi yaptırmayı düşünüyorum 10. günü oluyor.zaten aşağı yukarı bir bilgi verir herhalde.Psikolojik olarak resmen korkuyorum kendi doktorumdan sonucu duymaya sanki hep olmadı diyecek gibi geliyor.

Kederli niye nisanda çağırdılarki dondurulmuşlar için aramı vermek gerekiyomuş, bende dondurulmuşları denemeyi düşünüyorumda bu ayki tüp denemem tutmadı benimde, önümüzdeki ay doktor rahim durumu uygunsa yaparız gibi konuştu telefonda bende ara verip ikinci denemeyi bekleyeceğime dondurulmuşları kullanayım diye düşündüm, benim 1 tanesi iyi durumda olan 2 adet dondurulmuşum var şansım çok az yani, senin yumurta sayın oldukça iyi içlerinden en iyisini seçme gibi bi şansın var bence bunu bi değerlendir en azından sonra aklında kalacağına zaten beklemiyodum der geçersin tutmazsa, hem maliyeti az hem okadar ilaç yükünün altına girmeyeceksin tekrar bence denemeye değer bişey kaybetmezsin

Bence sabırlı ol iki gün daha bekle derim, bellimi olur tuttuğu halde yeni olduğu için düşük çıkar sonuç moralin bozulur bu kadar sabrettin iki gün daha bekle bence, inşallah tutar hayırlısıyla inşallah

Kuzi benim doktorum da dondurulmuşlar için iki adet geçmesini bekletti.Ama bir ay süren ilaç tedavisiyle 3 ayı buldu toplam bekleme süresi.Bu arada geçmiş olsun sana da inşallah dondurulmuşlarla kavuşursun bebeğine.

Haydaaa benide mi bekletecek acaba ozaman,çok iyi olmayan iki yumurta için okadar zaman kaybetmeye değermi ki kafam karıştı şimdi, neyse 10 gün sonra falan gidicem muayeneye iyice bi konuşayım eniyisi, sağol canım benim en hayırlı şekilde kavuşuruz inşallah hepimiz

Harika bir düşünce curly.cim haklısın o kadar donduktan sonra sağlam çözülüyosa, süper bir bebek neden olmasın.

Canım negatif sonuçtan sonra böyle kararsız olman çok doğal.

Ama az öncede yazdım bunu başka bi sayfaya.
Milli piyango bileti almadan ikramiye çıkmasını bekleyemeyiz.
Sen elinden geleni yap,denedim dersin olmazsa bile.
Ama denemezsen hep aklında soru işareti kalır,tutarmıydı acaba,diye.

Sen biletini al da bakarsın ikramiye çıkar.Zengin olursun )

Curly. Bencede bekleme hemen yaptır.Heyecanlandım birden.
Ah bende test yaptırcağım güne bi gelebilsem.
Daha 3. aşılamamı olamadım gitti..

curly sonucun bugün belli olmalıydı galiba inşallah pozitiftir canım yaaaaaa çok merak ediyorum.

canım mesajını şimdi okudum evet dr 2 ay sonra gel dedi bilmiyorum her dr başka konuşuyor mesela benim dr um dondurulmuş embriyolarla şansımın%15 azalacağını söyledi başka bir dr dondurulmuşlarla şans daha yüksek diyor benim dr 2 ay ara veriyor senin dr hemen gel diyor bizde neye inanancağımızı şaşırdık valla allah yardımcımız olsun canım ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Amin canım inşallah hayırlısı olur, benim doktorumda dondurulmuşların şansı daha yüksek diyo ama inşallah öyledir, cumartesi gidicem muayeneye bakalım hemen yapılıyomuymuş offf of

hayırı olsun canım inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın moralimizi yüksek tutalım moral çok önemli çünki
birgün hepimiz anne olacaz inşallah buna inanıyorum
rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

kızlar hamileyiiimmmm.yeni geldim daha eve ancak yazabiliyorum

Hadi canım çok sevindim .Harika bir haber.Biliyorsun bende cuma günü bebeğimi düşürdüm.Dondurulmuşları denicez.Sen dondurulmuş embriyonu kullandın dimi 1 tanemiydi.Bana da harika moral oldu.Nasıl öğrendin.İdrar testindemi kan tahlilindemi.Anlatsana canım.Tedavine nasıl başlamıştın bu tutana doktor ne kadar ara verdi sana.Adetinin kaçıncı günü başlandı.Kaç adet geçmesi lazımÇok sordum dimi.Anlarsın beni umarım bende yaşıcam için merak ediyorum.

Canım bilmiyordum Allah sabır versin.Ama dondurulmuşlarına daha çok güven.Çünkü daha sağlıklıyken transfer ediliyorlar. 2 adet geçmesi gerekiyor.Bir de 1 ay kadar ilaç tedavisiyle rahmin içini hazırlıyorlar sonra da transfer .İlki kadar sıkıcı ve zorlu bir süreç değil yani. 3.adetin 3. günü başlıyor tedavi

curly canım çok tebrik ederim seni bana çok moral oldu inan senin bu haberin inşallah bende dondurulmuş embriyolarla hamile kalırım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerinde başına

kızlar hamileyiiimmmm.yeni geldim daha eve ancak yazabiliyorum

YA AĞLIYCAM ŞİMDİ SEVİNÇTEN, GÜNLERDİR MERAKTAN ÇATLIYORDUM SÜPER YA ALLAHIM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.... BENİMDE MART'IN 10 GİBİ ADET OLURSAM TEDAVİ BAŞLAYABİLİR AMA BEN KENDİMİ HAZIR HİSSETMİYORUM, BİRDE BU ARA ÇOK HASTALANDIM ANTİBİYOTİK İLAÇLAR FİLAN Kİ HALADA HASTAYIM VÜCUDUM HAZIR DİİL GİBİ GELİYOR. DOĞRUMU DÜŞÜNÜYORUM KISSLAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…