canım zaten dondurulmuş embriyolar için nisanda çağırdılar ama benim hiç içime sinmiyor dondurulmuş embriyolarla ya olmazsa bu sefer kafayı yiyecem eşimde aksine istiyor zaten ben istememe me rağmen dondurdu inan benim bu çocuk özlemi psikolojimi bozdu artık sağlıklı düşüünemiyorum hiç bir şeyi içimden bir his 2. denememde olacak diyor ama dondurulmuşlarla deil
Arkadaşlar ben bekleyemeyeceğim galiba Cuma günü falan bir yerlerde kan testi yaptırmayı düşünüyorum 10. günü oluyor.zaten aşağı yukarı bir bilgi verir herhalde.Psikolojik olarak resmen korkuyorum kendi doktorumdan sonucu duymaya sanki hep olmadı diyecek gibi geliyor.
Kederli niye nisanda çağırdılarki dondurulmuşlar için aramı vermek gerekiyomuş, bende dondurulmuşları denemeyi düşünüyorumda bu ayki tüp denemem tutmadı benimde, önümüzdeki ay doktor rahim durumu uygunsa yaparız gibi konuştu telefonda bende ara verip ikinci denemeyi bekleyeceğime dondurulmuşları kullanayım diye düşündüm, benim 1 tanesi iyi durumda olan 2 adet dondurulmuşum var şansım çok az yani, senin yumurta sayın oldukça iyi içlerinden en iyisini seçme gibi bi şansın var bence bunu bi değerlendir en azından sonra aklında kalacağına zaten beklemiyodum der geçersin tutmazsa, hem maliyeti az hem okadar ilaç yükünün altına girmeyeceksin tekrar bence denemeye değer bişey kaybetmezsin
Kuzi benim doktorum da dondurulmuşlar için iki adet geçmesini bekletti.Ama bir ay süren ilaç tedavisiyle 3 ayı buldu toplam bekleme süresi.Bu arada geçmiş olsun sana da inşallah dondurulmuşlarla kavuşursun bebeğine.
Harika bir düşünce curly.cim haklısın o kadar donduktan sonra sağlam çözülüyosa, süper bir bebek neden olmasın.Kederli inan senin kadar fazla sayıda embriyom olsa hiç düşünmezdim.Bak ben bir tanecik için bile ümitliyim.Gerçi hala bir belirti yok normal bir gün gibi.Bu da yumurta toplama işleminin etkisi ortadan kalktığı için oluyor.Sanırım sana çözülen embriyolar tazeler kadar sağlıklı değil gibi geliyor.Zaten öyle olduğunda embriyoyu kullanmıyorlar.Bir de şöyle düşün -196 derecede dondurulup çözülen ve hala hayatını sürdürebilen bir embriyo bence tazesinden daha dayanıklıdır.
darkinlife ve curly gerçekten beni umutlandırdınız
dediğim gibi sağlıklı düşünemiyorum artık negatif sonuçtan sonra olumlu düşünemiyorum
şimdi nisan ayını iple çekiyorum ozaman gidip bakacaz ne kadar sağlıklıymış bu embriyolar
allah bu yolda emek harcıyan hiç kimseni emeğini boşa çıkarmasın kimseyi evlatsız bırakmasın amin
BU sıralar dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlıcak olan kimse varmı?
Kederli niye nisanda çağırdılarki dondurulmuşlar için aramı vermek gerekiyomuş, bende dondurulmuşları denemeyi düşünüyorumda bu ayki tüp denemem tutmadı benimde, önümüzdeki ay doktor rahim durumu uygunsa yaparız gibi konuştu telefonda bende ara verip ikinci denemeyi bekleyeceğime dondurulmuşları kullanayım diye düşündüm, benim 1 tanesi iyi durumda olan 2 adet dondurulmuşum var şansım çok az yani, senin yumurta sayın oldukça iyi içlerinden en iyisini seçme gibi bi şansın var bence bunu bi değerlendir en azından sonra aklında kalacağına zaten beklemiyodum der geçersin tutmazsa, hem maliyeti az hem okadar ilaç yükünün altına girmeyeceksin tekrar bence denemeye değer bişey kaybetmezsin
canım mesajını şimdi okudum evet dr 2 ay sonra gel dedi bilmiyorum her dr başka konuşuyor mesela benim dr um dondurulmuş embriyolarla şansımın%15 azalacağını söyledi başka bir dr dondurulmuşlarla şans daha yüksek diyor benim dr 2 ay ara veriyor senin dr hemen gel diyor bizde neye inanancağımızı şaşırdık valla allah yardımcımız olsun canım ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın
kızlar hamileyiiimmmm.yeni geldim daha eve ancak yazabiliyorum
kızlar hamileyiiimmmm.yeni geldim daha eve ancak yazabiliyorum