dondurulmuş yumurtaalarla hamile kalan varmı?????????

Merhaba arkadaşlar.Ben de bu gün dondurulmuş embriyolarım için tedaviye başladım.Hormon testi, muayene, bir de burun spreyi verdiler.İki ay önceki ilk denemem başarısızdı.Yalnız aklıma takılan şey ben adetimin 14. gününde transfer yapılacağını beklerken bana 12 gün sonraya başka ilaçlar vermek için randevu verdiler. Verecekleri ilaçları da 14 gün kullanacakmışım.Yani transferi ancak Şubatın 7 sinde falan yapıyorlar.Verecekleri ilaçlar adet olmamı engelleyecekmiş.İyi ama yumurtalar zaten ilk 14 günde gelişmiyor mu?Yani ben ilaçları kullanmaya başladığımda yumurtam gelişmiş olmayacak mı?Hemşire öyle olmadığını söyledi ama benim mantığım almadı doğrusu.Sizler nasıl uygulamalardan geçiyorsunuz?Normal transferden daha uzun bir sürede rahmin içi hazırlanıyor neredeyse 1 ayda.Ama iğne olmamak güzel.Bir de sık sık hastaneye gitmekten kurtuldum.İnşallah embriyolarda sorun yoktur sağlıklı bir şekilde çözülürler.

Hepinize teşekkür ederim.Tabii ki elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.Benim toplam 6 embriyom oluştu 3ü ilk transferde kullanıldı 3ü donduruldu.Hepsi de çok iyi kalitedeymiş.Ama bildiğim kadarıyla % 30 fire veriliyormuş genelde .Herhalde 2 tanesi falan kullanılır bu sefer.

Kaliteleri bozulmuyor bozulanlar yok sayılıyor zaten.Yani 1. kalitede bir embriyo çözüldüğünde 2. kalite olmuyor.Zaten kalitesi embriyonun kaç hücreye bölündüğüyle alakalı değil mi birazda?

CANIM HAKLISIN DEDİĞİN GİBİ NE ZAMAN KENDİNİ RAHAT HİSSEDERSEN O ZAMAN YAPTIRMALISIN, BEN ŞUBATTA YAPTIRIRSIN DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA a.s BİRDE SENİN PROBLEMİN BENCE O KADAR CİDDİ BİR DURUM DİİL RAHAT OLMALISIN YANİ KENDİNİ SUÇLU HİSSETMEMELİSİN... BİZDE AİLEDEN KİMSEYE SÖYLEMEMİŞTİK SADECE HAMİLEYİM AMA TEHLİKELİ DEMİŞTİK BUNUDA ANNEM BANA BAKICAĞI İÇİN MECBUR KALARAK SÖYLEDİK ONADA ÜZÜLDÜLER AMA MECBURDUK... EN İYİSİ KİMSEYE SÖYLEMEMEK AMA BEN BU SEFER EVİMDE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DİNLENEREK YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İŞ YAPMAM ARTIK

ben alman hastanesinde yaptıracagım transferimi dondurulmuş embriyondan fiyatı 1000 euro istiyorlar

Kizlar Bende önümüzdeki Aya Düşünüyorum, Sorun çikmazsa Benimde 2 Denemelik 12 Adet Dondurulmuşum Var. Merak Ediyorum Acaba Bu Denemede Farkli Ilaçlar Kullaniliyormu Ya Da Değişik Muayenelerden Geçiyormuyuz Yani öncekinin Neden Tutmamiş Olmasini Araştirmalari Gerekiyormu?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kafamçokkarıştı

Kızlar hepinize bol şanslar diliyorum.Yumurtalar soğuk olacak ya kalın giyinin transfer öncesi :))):roflol::roflol:
Neşelenin biraz dedimde :asigim:

Bu sefer elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum.Giyiniyorum yani kalın kalın:)İlk transferimde bayaa ateşliydim grip olmuştum.Büyük olasılıkla ondan tutmadı bence

Gelişme olsa yazacağım da hep aynı sıkıcı süreç.Habire hap yutuyorsun sprey sıkıyorsun Allah'ın izniyle bir hafta kaldı bakalım.İnşallah yumurtalar sağlamdır da 12 sinde transfer gerçekleşir.

inşallah canım benim Allah kolaylık versin.Ne zamandır ilaç kullanıyosun ?Adetinin kaçıncı günü başladın?Çok zaman geçti unuttum.İnşallah sapasağlam uyuyodur bebişlerin.Allahın izniyle bu sefer kavuşacaksın bebişine inşallahhhh.... :teselli:

Adetimin 2. gününden beri kullanıyorum tam bir ay ilaç kullanılıyor.Normalde adet görmem gereken gün transfer yapılacak.Sizlerin de ilaç tedavileri başlamıştır herhalde değil mi?Dondurulmuş yumurtalar için

sanmam başlamamıştır daha var galiba denemeye.Ne diyosun Butterfly's' ?
Yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum?

sanmam başlamamıştır daha var galiba denemeye.Ne diyosun Butterfly's' ?
Yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum?

canım ben daha 2. adeti bekliyorum, o bittikten sonra 3. adeti olucam öyle gidicem dr a.Demek bir ay ilaç kullanılıyor. kafamçokkarıştı Çok fecciiiii :1shok:
desene daha 2 ay var.....senağlama

canım ben daha 2. adeti bekliyorum, o bittikten sonra 3. adeti olucam öyle gidicem dr a.Demek bir ay ilaç kullanılıyor. kafamçokkarıştı Çok fecciiiii :1shok:
desene daha 2 ay var.....senağlama

CANIM BEN SENDEN ÖNDEYDİM AMA 2. ADETİ HALAAAAAAAA OLAMADIM BEN VAZGEÇMEZSEM ŞAYET SANIRIM AYNI DÖNEMDE OLUCAK TRANSFERİMİZ.

ben hala deneme gıbı bı nıyette degılım bı tuaflıkmı var bendebenneyaptımki
siz yapın hele bı bakım olursa belkı fıkrım degısır :smiley-cool:

biz deneme tahtasımıyız söyle bakem.... senin dondurulmuşların varmıydı? bu arada her yerde büyük harfle yazıyorum sadece tüp bebek bölümündemi yasak? aman yakında kk'ya girmeyin yasak diyeceksiniz hee aaaaaa yeter

teşekkür ederim ikrarcım bilgilendirdiğin için ama ben vallahide billahide bağırmak istememiştim.... bu arada at artık üzerinden şu olumsuz halini yeni umutlara yelken aç azcık...

kızlar benimde donduruldu rahim duvarı ince olduğu için transferim yapılmadı ilaç kullanıyorum adet olunca gideceğim bakalım hepimize bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…