dondurulmuş yumurtaalarla hamile kalan varmı?????????

Curly Canim Son Bir Soru Daha, Sen Normal Dondurulmuş Tedavisi Gördün Dimi Yanliş Hatirlamiyorum Yani! Hani şu Erkekten Alinan Kan Kadina Veriliyor 3 Ay Bi Tedavi Filan Yapiliyor Erkek Hücrelerini Kadin Tanisin Die Ne Deniyodu Hatirlamiyorum Ama Içeriği Bu Böyle Birşey Yapilmadi Yani Sana Dimi?

Mutluluğumu paylaştığınız için hepinize teşekkürler.Bahsettiğin tedaviyle benimkinin ilgisi yok.Benim adetimin 3. günü bir ay süren bir ilaç tedavim oldu ama bu tamamen rahmin içini transfere hazır hale getirmek içindi.Ve tedavi gördüğüm ay boyunca yumurtlamamamı sağlamak içindi.Senin bahsettiğin şey gebe kalınamamasının sebebi kadın vücudunun embriyoyu yabancı bir madde gibi görüp atmak istemesi durumunda uygulanan bir tedavi.

Canım dondurulmuşla olacaksa yeterince zamanın olacak iyileşmek için 1 ay ilaç tedavisi olacak çünkü.Değilse iyileşmeyi bekle bence hazır olduğunda yap.Herşey sağlıklı olmakta bitiyor.

Canim Cevabin Için çokkk Teşekkür Ederim.... Allahim Bizlere Daha Güzel Haberler Vermeni Nasip Eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…