dondurulmuş yumurtaalarla hamile kalan varmı?????????

3simay napıyosun canı ne alemdesın görüsemyoruz artık biara yaz canım umarım haberler ıyıdır

ÇOK SEVİNDİM CANIM... 1 TANE OLMASI BENCE ÖNEMLİ DİİL BURADAN ARKADAŞLARDAN GÖRÜYORDUK 1 TANE ÇOK SAĞLIKSIZ EMBRİYOYLA HAMİŞ OLANLARI HAYIRLI HABERLER ALIRIZ İNŞALLAH 25 ŞUBATTA. BİRDE BENCE KENDİNİ ÇOK KASMA 3 GÜN YAT VE SONRA RAHAT RAHAT AĞIR OLMADIĞI SÜRECE İŞLERİNİ YAP...

Teşekkür ederim.Kendimi gayet iyi hissediyorum.Aslında çalışabilirdim çalışmama engel bir durum yok şu anda.Ama doktorum fazla hareket etme dedi.Ben de evde az hareket ederek geçiriyorum günlerimi.Bu kadar hissiz olmak da tuhaf geliyor.Yani hiçbir hareket yok karnımda ,yumurtalıklarımda.İlki baya kasılmalı falan olmuştu.Crinone jel de etkendi sanırım bu kasılmalara ama şimdi de aynı görevi yapan başka bir kapsül kullanıyorum.Sanırım bebeğim sessiz sedasız gelecek:smiley-cool:

Off çok sıkıldım artık beklemekten hala bir belirti yok.Ne olursa mutlu olacağımı da bilmiyorum ki.Sanki bebeğim tutunacağı zaman hissetmem gerekiyor gibi geliyor.Ne bileyim kasılma,ufak bir ağrı falan.Hiç birşey yok.

Bu arada merkeze transfer öncesi 1200YTL para ödedik.Transfer günü ödemeniz eksik sizin diye muhasebeye çağırdılar eşimi.Meğer normal tüp bebek işlemi yaptıracağız sanmışlar.Eşim de bizimki dondurulmuş diyince pardon pek yapılmıyor da yanlışlık olmuş demişler.Söylediklerine göre daha önce gebelik elde etmiş bir merkez dondurulmuşlarla ama artık pek inanamıyorum doğrusu.Doktorumun gözleri ışıl ışıldı embriyonun çok iyi olduğunu ve güvenmem gerektiğini söylerken.Normalde hiç ümit vermeyen bir doktor.Sanırım ilk kez başarıyla çözdüler embriyoyu ve mutlu oldular.Sevinmeli miyim bilemedim valla.

curly merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur
sen hangi merkeze gidiyordun acaba ben irenbe de tüp bebek yaptım ama 5 şubata maalesef sonuç negatif çıktı halen daha o hayal kırıklığını atlatamadım kader işte
allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın

curly merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur
sen hangi merkeze gidiyordun acaba ben irenbe de tüp bebek yaptım ama 5 şubata maalesef sonuç negatif çıktı halen daha o hayal kırıklığını atlatamadım kader işte
allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın

Teşekkür ederim.Şifa'da yaptırdım ikisini de.Erol Tavmergen doktorum.Zor oluyor tabii atlatmak ama yeni bir şans yeni bir umut demek.Umutsuz da yaşayamaz insan.Kendine şans tanı bence bu kadar ümitsiz olma.Dondurulmuş embriyon var mıydı?

Arkadaşlar bir konuda endişem var.İlk transferde Crinone jel kullandım günde bir tane.Bir tanesi 90 mg progesteron içeriyor.Bu kez verdiği kapsülün bir tanesi 100 mg progesteron içeriyor ve dahası günde 4 kez ikişer tane kullanıyorum yani 8 tane yani tam 800 mg.Aradaki farka bakar mısınız?Sizce de bir anormallik yok mu?

Teşekkür ederim.Şifa'da yaptırdım ikisini de.Erol Tavmergen doktorum.Zor oluyor tabii atlatmak ama yeni bir şans yeni bir umut demek.Umutsuz da yaşayamaz insan.Kendine şans tanı bence bu kadar ümitsiz olma.Dondurulmuş embriyon var mıydı?
benim dondurulmuş 7 tane embriyom var ama ben hiç dondurulmuş embriyolarla tekrar denemeyi düşünmüyorum çünkü dr uma sordum şansım dondurulmuş embriyolarla dahamı çok diye hayır dedi şansın %15 azalıyor dr um öyle diyince bende istemedim
allahın izni ile nisanda tekrar taze yumurtalarla deniyecem:roflol:

Arkadaşlar bir konuda endişem var.İlk transferde Crinone jel kullandım günde bir tane.Bir tanesi 90 mg progesteron içeriyor.Bu kez verdiği kapsülün bir tanesi 100 mg progesteron içeriyor ve dahası günde 4 kez ikişer tane kullanıyorum yani 8 tane yani tam 800 mg.Aradaki farka bakar mısınız?Sizce de bir anormallik yok mu?

Fazla gibi görünüyo walla burdan bakınca baya hemde sanki.
Ama tecrübeli arkadaşlar vardır belki bu konuda.Ben günde 2 tane kullanmıştım aşılamada bi ara sanırım.
Rahim içi kalınlık kaç ölçüldü hatırlıyormusun?
18 mmden incemiydi?

curly selam bende tüp bebek yaptırdım şu an bekleme süresindeyim sanırım sende allahım inşallah hakkımızda hayırlısını versin.inan ne yazacağımı bilemiyorum bende çok heycanlıyım

Nisana daha çok var.Bence bir kerecik deneseydin dondurulmuşlarla.Hiç iğne ye gerek yok Sadece iki kez dr görüyor o kadar yani tüm hazırlığını evde yapıyorsun üstelik kullandığın ilaçlar çok ucuz.Bir de transfere geliyorsun.Yumurta sayın da az değil.Denemeye değer bence.Ben de kendimi bu kez daha sağlıklı hissediyorum.Yumurta toplama işlemi falan olmadığı için gayet sağlıklıyım,dinç hissediyorum.Bence bu da şansı artırıyor.Hem normalin 3/1 i kadar ödeyeceksin transfere de yazık değil mi sen onları dondurmak için de para verdin

Sevgili Darkinlife inan hiç bilmiyorum kaçtı ama doktor herşeyin ideal olduğunu söylemişti

curly selam bende tüp bebek yaptırdım şu an bekleme süresindeyim sanırım sende allahım inşallah hakkımızda hayırlısını versin.inan ne yazacağımı bilemiyorum bende çok heycanlıyım

Hayırlısı olsun Cimcimecim.Kaçıncı günü transferin?Benim5. gün bugün.

Bu doktoru da ara ki bulasın.O kadar meşgulki adam yerinde durmuyor.Rica minnet hemşirelerine soracaksın herşeyi.Hiç arayıp sorasım yok yani.Bu site ve sizler de olmasanız insan kafayı yer valla

Bende progestan kapsülü fitil şeklinde günde üç kez üçer tane kullanıyodum, tahriş ettiği için son iki gün crinone jel'e geçtim günde iki kez kullandım aradaki mg farkı benimde çok tuhafıma gitmişti, bi anlam veremememiştim ama belki daha yüksek progesterona ihtiyacın vardır, aman gerçi hepsi boş Allah verirse olur inşallah hayırlısıyla

Nisana daha çok var.Bence bir kerecik deneseydin dondurulmuşlarla.Hiç iğne ye gerek yok Sadece iki kez dr görüyor o kadar yani tüm hazırlığını evde yapıyorsun üstelik kullandığın ilaçlar çok ucuz.Bir de transfere geliyorsun.Yumurta sayın da az değil.Denemeye değer bence.Ben de kendimi bu kez daha sağlıklı hissediyorum.Yumurta toplama işlemi falan olmadığı için gayet sağlıklıyım,dinç hissediyorum.Bence bu da şansı artırıyor.Hem normalin 3/1 i kadar ödeyeceksin transfere de yazık değil mi sen onları dondurmak için de para verdin
canım zaten dondurulmuş embriyolar için nisanda çağırdılar ama benim hiç içime sinmiyor dondurulmuş embriyolarla ya olmazsa bu sefer kafayı yiyecem eşimde aksine istiyor zaten ben istememe me rağmen dondurdu
inan benim bu çocuk özlemi psikolojimi bozdu artık sağlıklı düşüünemiyorum hiç bir şeyi
içimden bir his 2. denememde olacak diyor ama dondurulmuşlarla deil

canım zaten dondurulmuş embriyolar için nisanda çağırdılar ama benim hiç içime sinmiyor dondurulmuş embriyolarla ya olmazsa bu sefer kafayı yiyecem eşimde aksine istiyor zaten ben istememe me rağmen dondurdu
inan benim bu çocuk özlemi psikolojimi bozdu artık sağlıklı düşüünemiyorum hiç bir şeyi
içimden bir his 2. denememde olacak diyor ama dondurulmuşlarla deil

Bence düşün sadece %15 bir şansın azlıyorsa.
Sonuçta tüp bebkte şansın %45 civarı olacak.Yarı yarıya.
Ve ilaç yüklemesi yaşamayacaksın.Yumurta toplaması olmayacak.Yükün hafif olacak.Şans da o kadar azalmıyormuş yani.
Bizim taş çatlasın aşılamada şansımız %20 oluyo.Baksana biz bile hala umutluyuz.Senin daha umutlu olman lazım.
Herşeyi dene bence.Yine de iyi düşün tabi ki karar verecek olan sensin.
Biz uzaktan bilemeyiz.

Bende progestan kapsülü fitil şeklinde günde üç kez üçer tane kullanıyodum, tahriş ettiği için son iki gün crinone jel'e geçtim günde iki kez kullandım aradaki mg farkı benimde çok tuhafıma gitmişti, bi anlam veremememiştim ama belki daha yüksek progesterona ihtiyacın vardır, aman gerçi hepsi boş Allah verirse olur inşallah hayırlısıyla

Teşekkürler Kuzi.Ben de yanlışlık mı var bu işte diye telaşlandım.Demekki etkisi daha az ya da sana da verdiklerine göre var bişey.Çok haklısın herşey boş.Olacaksa oluyor,olmayacaksa kucaklar boş başka sefere kalıyor

X