- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
merhaba arkadaşlar yazın foruma giriyordum ancak uzun süre boşlamıştım .. şimdi tekrar döndüm vbe yazmaya karar verdim..
2008 haziran ayında negatif sonuc aldım (eşim azospermialı ve çok sayıda sperm bulundu kullananlar kullanıldı gerisi donduruldu)
24 yumış toplanmıştı
20 işlem gördü
15 döllendi
3 tane transfer edildi 1.kalite ama malesef tutmadı
benim kızlık zarım esnekmiş yumurta toplamada kızlık zarım yırtıldı dikiş atmışlar birde dr lar transferden öncede dikişi söküp tekrar diktiler catılarım darmış falan .
şimdi 2.denemeye başlıcam bir sürü soruvar daha bilinçli olmak istiyorum
mustafa bahceci yapacak gene 2.denememi şubat 18 dr randevum var ama deneme tarihine onlar karar verecek
1- sigara içiyorum 1 ay sonra bırakmayı düşünüyorum (çok gecmi )
2- ekstra rahim kuvveti için neler yemem lazım
3-kendimi stresten nasıl uzaklaştırırım
4- çalışıyorum işim hafif ama evde yatmam lazım transfer döneminde (1.denemede 12 gün yattım banyo dahi olmadım sürekli yattım ama faydası olmadı )
5- sizin bana önerileriniz sizinde uyguladınız ve olumlu sonuclar alan arkadaşlar yardım edin bana
ben yunanistanlıyım orada arı poleni yaptırdım daha doğal olur diye süte karıştırıp içiçekmişim
ve balla çörek otu tozu karıştır dedi biri bunlar için ne diyonuz
erkek için bişi demeyin onun sperm buzdolabındadelikafadulden
çok teşekkür ederim şimdiden
2008 haziran ayında negatif sonuc aldım (eşim azospermialı ve çok sayıda sperm bulundu kullananlar kullanıldı gerisi donduruldu)
24 yumış toplanmıştı
20 işlem gördü
15 döllendi
3 tane transfer edildi 1.kalite ama malesef tutmadı
benim kızlık zarım esnekmiş yumurta toplamada kızlık zarım yırtıldı dikiş atmışlar birde dr lar transferden öncede dikişi söküp tekrar diktiler catılarım darmış falan .
şimdi 2.denemeye başlıcam bir sürü soruvar daha bilinçli olmak istiyorum
mustafa bahceci yapacak gene 2.denememi şubat 18 dr randevum var ama deneme tarihine onlar karar verecek
1- sigara içiyorum 1 ay sonra bırakmayı düşünüyorum (çok gecmi )
2- ekstra rahim kuvveti için neler yemem lazım
3-kendimi stresten nasıl uzaklaştırırım
4- çalışıyorum işim hafif ama evde yatmam lazım transfer döneminde (1.denemede 12 gün yattım banyo dahi olmadım sürekli yattım ama faydası olmadı )
5- sizin bana önerileriniz sizinde uyguladınız ve olumlu sonuclar alan arkadaşlar yardım edin bana
ben yunanistanlıyım orada arı poleni yaptırdım daha doğal olur diye süte karıştırıp içiçekmişim
ve balla çörek otu tozu karıştır dedi biri bunlar için ne diyonuz
erkek için bişi demeyin onun sperm buzdolabındadelikafadulden
çok teşekkür ederim şimdiden