• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Spermlerle 2.denemem Ve sorularım (EMBRİYOLAR TRANSFER SÜRECİ YUMURTALAR)

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
merhaba arkadaşlar yazın foruma giriyordum ancak uzun süre boşlamıştım .. şimdi tekrar döndüm vbe yazmaya karar verdim..
2008 haziran ayında negatif sonuc aldım (eşim azospermialı ve çok sayıda sperm bulundu kullananlar kullanıldı gerisi donduruldu)
24 yumış toplanmıştı
20 işlem gördü
15 döllendi
3 tane transfer edildi 1.kalite ama malesef tutmadı
benim kızlık zarım esnekmiş yumurta toplamada kızlık zarım yırtıldı dikiş atmışlar birde dr lar transferden öncede dikişi söküp tekrar diktiler catılarım darmış falan .
şimdi 2.denemeye başlıcam bir sürü soruvar daha bilinçli olmak istiyorum
mustafa bahceci yapacak gene 2.denememi şubat 18 dr randevum var ama deneme tarihine onlar karar verecek
1- sigara içiyorum 1 ay sonra bırakmayı düşünüyorum (çok gecmi )
2- ekstra rahim kuvveti için neler yemem lazım
3-kendimi stresten nasıl uzaklaştırırım
4- çalışıyorum işim hafif ama evde yatmam lazım transfer döneminde (1.denemede 12 gün yattım banyo dahi olmadım sürekli yattım ama faydası olmadı )
5- sizin bana önerileriniz sizinde uyguladınız ve olumlu sonuclar alan arkadaşlar yardım edin bana

ben yunanistanlıyım orada arı poleni yaptırdım daha doğal olur diye süte karıştırıp içiçekmişim
ve balla çörek otu tozu karıştır dedi biri bunlar için ne diyonuz

erkek için bişi demeyin onun sperm buzdolabındadelikafadulden
çok teşekkür ederim şimdiden

Canım sen nerelerdeydin.
Merak ettim vallahi seni.Bende hamiş oldu bizi unuttu kesin dedim :)
İnsallah o günleride görürüz.Bizde MArt ayının sonunda İstanbulda olucaz.
Allah izin verirse eşim umutta ameliyat olucak.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
Bu arada nickimi hatırladınmı bilmiyorum uzun süredir gimiyorsun.
Alman hastanesinde tanısmıstık.

aaa evett hatırladımmm vavelya tanıdık gelmişti ama kendini tanıtınca daha iyi olduu
siz naptınız bakalımm
almanda neden yaptırmıyorsunuz hatırlamıyorum tam olarak konuşmuştuk ama ben kötüydüm psikologamı gelmiştim nee :)

canim simdiden sigarayi birakmayi dene en azindan ondan kurtul bir ay sonra cok gec...ins bu sefer olacak canim.............

aaa evett hatırladımmm vavelya tanıdık gelmişti ama kendini tanıtınca daha iyi olduu
siz naptınız bakalımm
almanda neden yaptırmıyorsunuz hatırlamıyorum tam olarak konuşmuştuk ama ben kötüydüm psikologamı gelmiştim nee :)

Bize de Mart sonunda deniycez sansımızı işte.Alman da 2 milyar fazla söylediler Umuda göre.
E Emre bey ordada yapıyo ameliyatı nasılsa bizde Umutta yapalım dedik.
Evet sen psikloğa gelmiştin sanırım o zaman.
Şimdi iyisin değilmi.Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün insallah

kızlar sigarayı bıraktım ..
vavelya ben diğer forumda yazdıklarını gördüm bişeyler sormak itiyorum ben sana

kızlar sigarayı bıraktım ..
vavelya ben diğer forumda yazdıklarını gördüm bişeyler sormak itiyorum ben sana

Tebrik ederim gülencim.Bence cok büyük bir adım atmıssın sigarayı bırakmakla.

Tabiki bana istediğini sorabilirsin canım.İstersen erkek infertilitesi bölümünde eşi azosperm olanlar burda dertleşelim kısmına gel.
Orda bir sürü arkadas var.
Sen hepimize moral olursun.Eşinde sperm bulunmus cünkü.
Ama istersen msn adresimide verebilirim özelden.

nerde o dedin sayfa canım
ben diğer forumda eşinin değelerini gördüm , testesteron 533 çıkmış emre beyin haberi varmı sizin başka ilac kullandınızdan ben bunun zararlı ve kesinlikle olmaması gereken bi değer oldunu biliyorum 533 çok felaket yüksek bi rakam ayrıca fsh yükselmiş , ilaclar size zarar veriyo gibi geldi bana

nerde o dedin sayfa canım
ben diğer forumda eşinin değelerini gördüm , testesteron 533 çıkmış emre beyin haberi varmı sizin başka ilac kullandınızdan ben bunun zararlı ve kesinlikle olmaması gereken bi değer oldunu biliyorum 533 çok felaket yüksek bi rakam ayrıca fsh yükselmiş , ilaclar size zarar veriyo gibi geldi bana

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...esi-azospermi-olanlar-burada-dertleselim.html

Canım sen çider e mi yazdıklarımı okudun.
Ben hiç 533 yazmadım ki.Maksimum 11 cıktı testesteron.Bİr yerlere yanlıs mı yazmısım acaba ?
O değere de testojel kullanınca cıktı testesteron.Emre bey duydu kesinlikle kullanmayın dedi ilacı.Zaten bir ay kullanıp bıraktık.
Şimdi düştü değerler.Su an testesteron 2.51 .
Simdi sadece bitkisel seyler kullanıyoruz.İlaç almıyor yani.

Son düzenleme:
ayy ben başka biriyle karıştırmışım yaaa benim okudum yazıda 3 aydır devam eden biri vardı özür dilerim canım çünkü hormonlarla oynamak iyi değil eşiminde testesteronu ameliyata girerken normal referansta idi ama dr sağlıklı erkekte olması gerektiği gibi değil demişti

merhaba arkadaşlar yazın foruma giriyordum ancak uzun süre boşlamıştım .. şimdi tekrar döndüm vbe yazmaya karar verdim..
2008 haziran ayında negatif sonuc aldım (eşim azospermialı ve çok sayıda sperm bulundu kullananlar kullanıldı gerisi donduruldu)
24 yumış toplanmıştı
20 işlem gördü
15 döllendi
3 tane transfer edildi 1.kalite ama malesef tutmadı
benim kızlık zarım esnekmiş yumurta toplamada kızlık zarım yırtıldı dikiş atmışlar birde dr lar transferden öncede dikişi söküp tekrar diktiler catılarım darmış falan .
şimdi 2.denemeye başlıcam bir sürü soruvar daha bilinçli olmak istiyorum
mustafa bahceci yapacak gene 2.denememi şubat 18 dr randevum var ama deneme tarihine onlar karar verecek
1- sigara içiyorum 1 ay sonra bırakmayı düşünüyorum (çok gecmi )
2- ekstra rahim kuvveti için neler yemem lazım
3-kendimi stresten nasıl uzaklaştırırım
4- çalışıyorum işim hafif ama evde yatmam lazım transfer döneminde (1.denemede 12 gün yattım banyo dahi olmadım sürekli yattım ama faydası olmadı )
5- sizin bana önerileriniz sizinde uyguladınız ve olumlu sonuclar alan arkadaşlar yardım edin bana

ben yunanistanlıyım orada arı poleni yaptırdım daha doğal olur diye süte karıştırıp içiçekmişim
ve balla çörek otu tozu karıştır dedi biri bunlar için ne diyonuz

erkek için bişi demeyin onun sperm buzdolabındadelikafadulden
çok teşekkür ederim şimdiden

slm

canım bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım.7 -8-8 hücreli trsnfer edildi 2 tanesi tuttu. şu anda ikizlerim var 7 aylık oldular çok yaramazlar teyzesi RABBİM sanada nasip eyler İNŞALLAH.gerçekten ikiz annesi olmak zorr ama çok güzel........

canım ben trsnferden sonra aşırı stresliydim benim çin 14 günlük bekleme süreci bir bunalımdı ne yediğime ne içtiğime dikkat ettim dondurulmuş olduğu için umudum çok fazla yoktu..çok şükür ki Rabbime ikzlerim geldiler.

rahat ol arkadaşım
herşey nasip kısmet İNŞALLAH OLACAK

Back