dondurulmuş embriyolarla hamile kalanlar...

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
43
arkadaşlar dondurulmuş embriyolarım var ama kararsızım bekleyıp daha sonra tedavıyemı baştan başlasam yoksa şansımı denesemmi dondurulmuşlarla ne dersiniz bu konuyla ilgili bildiklerinizi paylaşmak istiyorum

merhaba arkadaşım sakın öyle bir düşünceye kapılma dene dondurulmuşlarını bak benim iki tane taze denemem 2 tane de dondurulmuş embriyolarla denemem oldu.taze denemelerde genelde çok stresli olduğum için tutunamadı 2 denemem dondurulmuşlarlaydı üçüzüm olacaktı ama düşürdüm.3.deneme tazeydi tutmadı 4.denemem dondurulmuş embriyolarlaydı ve şu anda hamileyim böyle bir şansın varken neden değerlendirmeyesin ki...hem ilaç içme aşaması da çok kolay narkozda almıyorsun kesinlikle dene Allah yar ve yardımcın olsun

bencede dondurulmuşlarını mutlaka dene bende dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür ve bizim gibi bir çok arkadaşımız var dondurulmuşların varken neden sil baştan başlıcaksınki bence gerek yok inşallah bebiş haberini verirsin sende:)

Bende dondurulmuşlarla hamileyim ve kesinlikle dene derim, hem maliyeti daha uygun, hem tutarsa ekstradan ilaç iğne kullanmaktan kurtulmuş olacaksın, hemde o embriyolar dondurulana kadar dışarıda daha uzun süre takip edildikleri için ve daha uzun süre yaşadıkları için genelde kaliteleri daha iyi oluyo

ya bıde arkadaşlar benım haberım yoktu kımse bişey söylememişti doktor negatif sonucum için aradıgında söylemişti 8 tane embriyon var dedi ben şaşırdım dondurdugunuzu bılmıyodum dedım sonra eşim bu durumdan rahatsız oldu güveni kayboldu hastaneye şimdi onuda ikna etmem gerekıyo off zor durumdayım bılmıyorum kalitesizse dıyo eşim para içinmi acaba diyo

sizesormaları gerekirdi şaşırdım hangi merkez sizinki gidip konuşun eşinle birlikte arşivlerine bakın nasıl arşiv tuttuklarına bakın ikna olacaksınızdır kaliteye gelince zaten embriyolarınız kalitesizse eğer çözünürken dejenere olurlar benim 2. donddurlmuşlarda 9 tanesini dondurmuştuk sadece 3ü çözünebildi o konuda şüpheniz olmasınn hayırlısı olsun

Dondurulmuslari kullanmani tavsiye ederim canim..bende ikinci denememde dondurulmuslari kullanicam..hatta doktorum bna dodurulmus embriyolarin digerlerine ragmen daha bi tutma sansi cokmus! O yuzden kesinlikle denemelisin.

Size dondurmadan once danismamalari tuhaf evet ama soylede olabilir..bazi hastaneler dondurulma isleminden para almiyor hastasindan..o yuzdende direk danismiyo olabilirler. Bunu doktoruna kesinlikle konusmalisin size danismamalarinin sebebini canim.

Hadi hayirlisi olsun

esencim merkezi sormuşsun kadiköy şifa hastanesinde yaptırmıştım.doktorum bana transfer günü amelıyathanede dondurulmaya pek sıcak bakmadığını kendi fikrince eğer tutmazsa tedaviye baştan başlarız demişti bende tamam demiştim dondurun demedım sonradan duyunca şaşırdım ve gelişimleri iyimi gittide dondurdunuz dedim evet dedi zonnetje arkadaşımızın dediği gibide olbılır para talep etmedıler çünkü.durum biraz karışık olduğu için sizinde hikayelerinizi merak ettim açıkçası biraz güvenim sarsıldı napıcamı bılemıyorum o yüzden

canım sen onu kafana takma doktorlar o kadar önemsemiyorlar bana da ikinci denememde son 2 embriyomu transfer etmişlerdi sonra bir öğrendim 4 tane daha dondurulmuşum varmış söylememişler hem de alman hastanesinde şimdi onları kullandım ve çok şükür hamileyim arkadaşların dedikleri doğru dondurulmuşlar daha kaliteli ve tutunma olasılığı daha yüksek için rahat olsun:)))

esencim merkezi sormuşsun kadiköy şifa hastanesinde yaptırmıştım.doktorum bana transfer günü amelıyathanede dondurulmaya pek sıcak bakmadığını kendi fikrince eğer tutmazsa tedaviye baştan başlarız demişti bende tamam demiştim dondurun demedım sonradan duyunca şaşırdım ve gelişimleri iyimi gittide dondurdunuz dedim evet dedi zonnetje arkadaşımızın dediği gibide olbılır para talep etmedıler çünkü.durum biraz karışık olduğu için sizinde hikayelerinizi merak ettim açıkçası biraz güvenim sarsıldı napıcamı bılemıyorum o yüzden

canım kadıköy şifa iyi bir hastanedir..benim bu son denememde dr um tam transferi yaparken bu denemede umutlanma çünkü hem pgt yapıldı hem de dondurulup çözdürüldü embriyolara çok müdahale edildi tutmayabilir demişti ama çok şükür hamileyim..
Allahın dediği olur sen kolay olanı seç hakkında hayırlısı olsun ....
vakti geldiyse olur inşallahhh

margatitha eşinle gidin bu durumu doktorunuzla konuşun canım. o kadar iğneyi, hormonu eşin değil sen alacaksın, konuşun içinize sinmezse (ki bence gereksiz yere endişe ediyorsunuz) baştan başlarsınız ama Türkiye'de maalesef doktorlar, hastaya her bilgiyi vermiyorlar, gerek yok diye düşünüyorlar herhalde.
bu arada ben de dondurulmuşlarla hamile kaldım. dondurulmuş embriyolarınız olması, hem de 8 tane büyük şans, niye bu şansı kullanmayasınız canım...

canım bende bu ay 4 dondurulmuş embriyo transferini yaşayacağım.bu durum beni de endişelendiriyor aynı zamanda dondurulmuşlr çözündükten sonra acaba yaşama devam ederler mi diye düşünüyorum.ama doktorumun dediği çözündükten sonra 4 taneden ikisi yaşama devam etse bize yeter diyor.ama iki embriyodaki şansım da daha düşük olacağı konusunda endişeliyim.yarın doktoruma gidiyorum inşallah içim rahatlamış başlarım bu aşamaya.canım sende doktorunla çok ayrıntılı konuşmalısın.inşallah allah gönlüne göre verir dualarımızı boş çevirmez ...

of ya nıye önemsemezler kı şimdi eşim dıyokı ben bı daha o hastaneyı ıstemıyorum offfff

Canim..esinle enine boyuna bu konuyu guzelce konusmaya calis..anlatmaya calis esine isin onemini..tamam guvensizlik olmus sizin acinizdan fakat belkide doktorununla konusunca cok rahatlicaksiniz ve esinin kafasindaki soruisaretleride cozuluverir bakarsin ha?

Insallah uzlasirsiniz bu konuda canim...biliyosun simdi stresin hic zamani degil senin acindan.

Allah yardimciniz olsun.

bence de eşini bir kere götür hastaneye eminim ikna olacaktır birazda demogoji yap.o kadar iğne yemek kolaymı falan diye ikna olur inşallah..
ama bu şansını kaçırma çünkü dondurulmuş embriyo sayın çok

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.şu an evde hiç bebek konusu bile açmıyoruz daha doğrusu ben açamıyorum.muhakkak doktor arıcak tabı transfer olmaya yakın işlerine geldıgı zaman hemen ararlar.bu konuyu ciddi bı sekılde konusucam belkı sinirleride yatışmış olur eşimin doktora karşı zaman herseyın ilacı.zaten hep sizlerin örneklerını verdım zamanla ikna olucaktır umarım bende ilaç kullanmak ıstemıyorum daha çünkü piskolojimi bozuyo hayırlısı dıyorum.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.şu an evde hiç bebek konusu bile açmıyoruz daha doğrusu ben açamıyorum.muhakkak doktor arıcak tabı transfer olmaya yakın işlerine geldıgı zaman hemen ararlar.bu konuyu ciddi bı sekılde konusucam belkı sinirleride yatışmış olur eşimin doktora karşı zaman herseyın ilacı.zaten hep sizlerin örneklerını verdım zamanla ikna olucaktır umarım bende ilaç kullanmak ıstemıyorum daha çünkü piskolojimi bozuyo hayırlısı dıyorum.

Ah canim stres yapmada sen kendine...esinle bi sekilde uzlasirsiniz bu konuda..dedigin gibi biraz zaman gecsin uzerinden esinde daha mantikli yaklasicaktir bu olaya. Boyle bir durumda eslerin ayni fikirde olmalari cok onemli! Sen yipratma kendini canim fazla, duzelicektir insallah!

bir arkadaşım ilk microenjeksiyon denemesinden olumsuz sonuç almıştı . çok beklemeden ikinci denemesine geçildi ve ikinci denemesinde dondurulmuşları kullanıldı veeee dünya güzeli bir prensesi dünyaya getirdi : ))
Umarım sizin denemeniz de olumlu hayırlı ve sonuçlanır

off ne güzelya allahım inşallah bizlerede verir bırde herkesın sorması yokmu e hadı daha ne kadar beklıceksınız yap bıtane ikinciyi ne zaman yapıcaksın sankı bırını yaptık ıkıncısı kaldı kımseyede bısey söyleyemıyosun of çok zor bı durum bizi bizden baska anlayan yokkı dert yanasın buraya ıyıkı üye olmuşum dertlerımı sizinle paylaşıyorum birtek desteklerınızı görmek çok güzel inanın

X