Dondurulmus embriyo.

söylediğin şey çok ilginç Allah'ın yüceliği böyle dönemlerde öylesine güzel tecelli ediyor ki beş kuruş yoktu diyosun Allah yardımcımız olsun her daim inşallah çünkü çok zor dönemler kimsenin seni anlamasını beklemek saçma ben zorluklarını yaşadım Allah kimseyi dermansız bırakmasın bebişlerinle mutlu ol inşallah gerçi belli değil dimi daha Allah söyletti belki de ikiz olur :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıyımda daha ne isterim..evet canım kimseden kimseye fayda yok..tek rabbine sığın allah kimseyi yarı yolda bırakmıyor

inşallah canıım dualarımdasınız..ertelenmesindede bi hayır vardır mutlaka.biz tedaviye başlarken 5 kuruş yoktu nasip işte bulduk..kendiliğnden denicekken kendimi dondurulmuşların içinde buldum..herşeyde bi hayır var anlıcan sabret canım

haklısın canım.nasip

Benimde yumurta toplama işlemi sonrası transfer ertelendi emriyolar donduruldu. 21 haziran da adet oldum. Adet başlangıcı ara randevu al adet bitimi gel başlayalım dedi. Seni adetinin 2. Günü çağırmış. Benim transferi kontrol edip yine erteleyecek mi bilmiyorum. Yarin doktora gideceğim. Herşey yarın belli olacak.

Inşallah herşey yolunda gider ve transferin yapılır güzel haberlerini mutlaka bekliyorum merak ettim şimdi hiç sıkma canını mutlaka vardır bir hayır

Slm hanimlar bnde yeni katildim araniza bnmde 2.transferim olucak insallah haftaya bi sorun cikmaz ise tabi insallah hayirli haberler yeni umutlarimiz olur hepimizin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
cnm hayirlisi olsun inss hepsi kaliteli embiriyolar olsun guzel haberlerini okuruz inss:KK49:

kızlar kan sonucumu aldım 13.gün değeri 101.70 sanırım hamileyimm
gözün aydın canımm Rabbim kucağında sewdirsin
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)

canım ne güzel haber çok sevindim güzel haberlerini hep yaz bize dualarımızdasınnn

Benimde yumurta toplama işlemi sonrası transfer ertelendi emriyolar donduruldu. 21 haziran da adet oldum. Adet başlangıcı ara randevu al adet bitimi gel başlayalım dedi. Seni adetinin 2. Günü çağırmış. Benim transferi kontrol edip yine erteleyecek mi bilmiyorum. Yarin doktora gideceğim. Herşey yarın belli olacak.

Inşallah herşey yolunda gider ve transferin yapılır güzel haberlerini mutlaka bekliyorum merak ettim şimdi hiç sıkma canını mutlaka vardır bir hayır

Inşallah herşey yolunda gider. Hayırlısı demekten başka çare yok.
Transfer ertelenince çok üzüldüm. Ama bugun biraz rahatladım

Bugün doktor muayene etti. Şimdilik ilaç vermiyorum kan testine bakacagiz Salı gel sonuçlara göre haftaya cuma yada ondan sonraki haftanın başında dondurulmuşlardan transfer yapariz dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün doktor muayene etti. Şimdilik ilaç vermiyorum kan testine bakacagiz Salı gel sonuçlara göre haftaya cuma yada ondan sonraki haftanın başında dondurulmuşlardan transfer yapariz dedi.

Inşallah sevindim canım Rabbim herşeyinin yolunda gitmesini nasip etsin inşallah peki neden ilaç vermedi anlamadım sonuçta gün neredeyse belli gibi yani rahim zarını kalınlaştırmak için ilaç veriliyor ya bana öyle demişti doktorum bende yarın gidiyorum doktora

Inşallah sevindim canım Rabbim herşeyinin yolunda gitmesini nasip etsin inşallah peki neden ilaç vermedi anlamadım sonuçta gün neredeyse belli gibi yani rahim zarını kalınlaştırmak için ilaç veriliyor ya bana öyle demişti doktorum bende yarın gidiyorum doktora

Bende ilaç vereceğini saniyordum. Anlamadım. Bakalım neler olacak belki salı günü ilaç verir

dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)

Kizlar 7.ggunde kasik agrisi yasiyomuydunuz benim 3.gunden beri kasik agrim var ara ara geliyo sizce iyi bisey mi

Kizlar 7.ggunde kasik agrisi yasiyomuydunuz benim 3.gunden beri kasik agrim var ara ara geliyo sizce iyi bisey mi

Ara ara olmasi normal çok ayakta kalmamaya özen göster. .adet olcak gibi belirtiler olabiliyormuş tutunma esnasında. .inş güzel haberler verirsin

Bu benim 2.denemem bu seferki don çoz daha gec belli olur dediler ilk transferimde 9.gunde falan idrarda silik cikmisti bu sefer cesaret edemiyorum

Bu benim 2.denemem bu seferki don çoz daha gec belli olur dediler ilk transferimde 9.gunde falan idrarda silik cikmisti bu sefer cesaret edemiyorum

Bende ilaç vereceğini saniyordum. Anlamadım. Bakalım neler olacak belki salı günü ilaç verir

tamam inşallah düşündüğü başka bir şey vardır ama doktorun neden sana açıklama yapmıyor sonuçta bu çok hassa bir konu bana haber ver olur mu inşallah başka bir planı vardır diyelim doktorunun ben işteyim birazdan çıkıcam doktora gidiyorum heyecanlıyım kendimi iyi hissetmek için dün alışveriş yaptım giyindim süslendim tavsiye ederim çok iyi geliyor :)))) biraz da olsa kafası dağılıyor insanın

X