Sağolasın canım.
Ben 35, eşim 37 yaşında. 12 senelik evliyim ve doğal yoldan hiç gebelik yaşamadım. Evliliğimin 4. Yılında direk tüp bebek denemeye başladık özelde ve 1 er sene arayla 3 kere denedik. Bu 3 denemede de hiç olgun yumurtam olmadı, pcos hastasıyım ve reglim düzensizdi. Bu 3 denemenin ardından uzunca bir süre hiç deneme yapmadık. Ve direk bir profla görüşmeye karar verdim, Sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde bir profa başladım. Filmler, tahliller derken dr benim öncelikle psikolojik tedaviye yönlendirdi ve herşey o zaman değişti. 12 seans terapi gördükten sonra regl düzenim kendiliğinden oluştu ve yumurta gelişimi başladı. 1 sene normal deneyelim diye karar verdik, baktık olmuyor iyi bir dr arayışına girdik ve Kocaeli üniversitesi hastanesinin profunu bulduk. Dr un özel muayenehanesinin hastasıyım, mart ayı adetimle başladık ve dr rapor hakkımla yapalım dedi ve öyle yaptık. İlk tedavimde 2 yumurtam oluştu fakat 4. gün gelişimi durdu. Temmuz ayında tekrar başladık ve 11 yumurta toplandı 5. Güne 3 embriyo geldi, ikisi transfer edildi ve kimyasal gebelik oldu, kalan embriyo 6. gün donduruldu. Ekim ayı reglim ile dondurulmuş hazırlığı yapıldı ve 27 Ekimde transfer gerçekleşti. 6 Kasım test tarihim.