Dondurulmuş embriyo transferi öncesi

Bence en az bi ay ara verilmeli ben oyle yaparim. ama bi ay belkide 2015 te falan baslarim. vucudun dinlenmesi daha iyi olur bizim icin. bnm de 5 gun embriyosu ve 2 tane birinci kaliteydi. 25 ekim test gunum du.13 ekimde transfer oldum.
Sanirim bendr ara vericem bi dahaki iznimiz temmuzda..temmuza kadar ara veririz belki kendiligindrn olur

Sirnaktamisin? Neresinde esinin gorevi ne ?
Bugun hemsireyi aradim. kimyasal gebelik degilmis benmki. degerlerim dusuk baslamisti o zamn embriyon rahme tutunmaya calisiyormus. degerler tkrr dusuncede embriyon dusmus ddi. yani dusuk yapiyorum. rabbim bu mubarek ay hurmetine bizide anne yapar insllah.

Kimyasal gebelik ne oluyo peki benim de ilk gun 15 di sonra kaca dustu bilmiyorum hemsire degerimiz dustu sonucumu negatif dedi sadece..

Kimyasal gebelik ne oluyo peki benim de ilk gun 15 di sonra kaca dustu bilmiyorum hemsire degerimiz dustu sonucumu negatif dedi sadece..
Seninkine kimyasal deniliyor iste. once var cikiyor degerin, sonra degerin sifirlaniyor. buna deniliyo iste

Bende simdi doktorumu aradim ben dosyani onceleyip bir iki gun icinde donucem bilgi vericem benden haber bekleyin dedi..
İyi seni bi arasinda neler soylecek artik. ben bide dondurulmslari sordum. hemsire bana, bu adet dinlenmen lazim ikinci adette gelirsin muayene olursun eger istersen ve uygunsan ikinci denemene dondurulmslarla baslariz ddi.

İyi seni bi arasinda neler soylecek artik. ben bide dondurulmslari sordum. hemsire bana, bu adet dinlenmen lazim ikinci adette gelirsin muayene olursun eger istersen ve uygunsan ikinci denemene dondurulmslarla baslariz ddi.
Hadi insallah bizimde nasibimizde evlat sahibi olmak vardir..

Hadi insallah bizimde nasibimizde evlat sahibi olmak vardir..
Canim bn burdan bi doktora gorundum. bana on gun ici de adet olursun. belkide lekelenmen olacak sadece ddi. ben sokturucu bi igne yada bi ilac falan vermeycekmsnz ddm. yok ddi sen zaten coraspini kullaniyorsun ddi. hic bi sey anlamadim. sen en iyisi doktorunu ara sor ben ne zamn adet olurum de. bakalim o sana ne diyecek. ben mubarek doktoruma pek ulasamiyorum.

Sorma ben doktora msj attim artik simdide hemsire aradi cok mu ilgisizler yoksa yogunluktan mi bilmiyorum doktorla dogru durust konusamadim.bu arada adet oldum ben bi saat once

Sorma ben doktora msj attim artik simdide hemsire aradi cok mu ilgisizler yoksa yogunluktan mi bilmiyorum doktorla dogru durust konusamadim.bu arada adet oldum ben bi saat once
Gecmis olsun darisi basima. Esinin yanina ne zamn donuyorsun?bide doktorun seni arayip bilgilendirdimi dondurulmus hakkinda

slm kızlar.bende 2.tüp bebek transferini yaptırmayı düşünüyorum bu ay..sen.diyarbakırda kime yaptırdın canım?
hayirli olsun cnm. veni vidi tup bebek merkezinde. sende orda mi oturuon.dondurulmuslarinla mi basliyacan ikinci transfere ins

hayirli olsun cnm. veni vidi tup bebek merkezinde. sende orda mi oturuon.dondurulmuslarinla mi basliyacan ikinci transfere ins
evet canım ben diyarbakırda oturuyorum,eşimin görevi sebebiyle burdayız.ama ben ankara tıp fakültesinde yaptırıyorum,evet 2.transfer için gidicem bu ay inş.ayrıca ben burda 2 aşılama yaptırdım doktorum ugur beydi,belki duymuşsundur.ama tüp bebek için burda kimseye güvenemedim,o yüzden ankaraya gittim..senin ilk mi?

Oyle mi cnm hayirli olur ins. bnde bi asilama yaptirdim. sonrasinda eylulun sonunda tup bebege basladik. malesef negatif yani gec tutundu ve dustu. dondurulmuslarim var2 tane blast ama iki adet donemi dinlenmeyi dusunuyorum

Dusuk degerlele pozitif gorduk. ilk hafta katlandi iki gunde bir ama malesf ikinci haftasini goremedik degerim durdu ve dustu yavas yvas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…