Merhaba arkadaşlar 2 kez tüpbebek tedavisi gördüm 1.transferde 10 gün 2.transferde 11 gün sonra regl oldum 2.denememde 13 tane embriyo oluştu 10 tanesi donduruldu şuan dondurulmuşlarla denemek istiyorum size sormak istediğim ben bu ay denedim ne kadar süre beklemem gerekli ve hangi testleri isteyecekler normal tedavi gibimi yoksa süreci daha mı farklı
Dondurulmuş embriyo transferinde adetının ıkıncı gunu gıdıyorsun vajınal ultrosounda la muayene oluyorsun bana doktorum bant verdı suanda onları kullanıyorum 2 adet te vıtamın bu ayın 16 sında kontrolum var ...Ben ıkıncı cocuk ıcın basvurdum ılk tup bebek ılk denememde tuttu cok sukur medıcana bahcelıevlerde yapıldı suha sonmez tarafında sımdı yıne oradayım...Bakalım kontrolden sonrakı asamada neler olcaka onları da yazacagım...
Dondurulmuş embriyo transferinde adetının ıkıncı gunu gıdıyorsun vajınal ultrosounda la muayene oluyorsun bana doktorum bant verdı suanda onları kullanıyorum 2 adet te vıtamın bu ayın 16 sında kontrolum var ...Ben ıkıncı cocuk ıcın basvurdum ılk tup bebek ılk denememde tuttu cok sukur medıcana bahcelıevlerde yapıldı suha sonmez tarafında sımdı yıne oradayım...Bakalım kontrolden sonrakı asamada neler olcaka onları da yazacagım...
selam semracım
bende 2 ay önce süha hocaya ilk tüp tedavimi oldum
pozitif sonuç aldık ama boş gebelik olduğu için geçen hafta önce ilaçla düşük yaşadım sonrasında parça kaldığı için kürtaj oldum
benimde dondurulmuş embriyolarım var
ama sanırım 4-5 ay tedaviye geçmek istemiyorum
hayal kırıklığı olunca insan biraz uzak kalmak istiyor sanırım...
seninde umarım bu tedavinde olumlu sonuçlanır ve ikinci meleğine kavuşursun
sizde sorun neydi bu arada ne kadar zaman sonra tüp bebek denediniz
sevgiler....
merhabalar...sperm azlığı yavas hareketlılık soz konusuydu. 1,5 yılldan sonra tup bebek olmasına karar verdı doktorumuz..suanda 22 aylık bır oglum var.ona kardeş ıstıyoruz 23 unde transfer gunum bakalım inşallah bundan da olumlu sonuc alırız.Once Allaha sonra suha hocama guvenıyorum.Allah hepımızın Yardımcısı olsun....İyi dıleklerın için teşekkürler.Allah senınde yuzunu guldursun inşallah
Kizlar ben ilk tup bebem denememi yasadim surec cok iyi ilerledi dr.dedigine gore 2 embiryo transferi yapildi ve 5a (en kaliteli) embiryo transferi oldugu soylendi cok hevesliydik 12 gun nasil gecti anlatamam sonunda beklenen gun geldi sonuc 15 sinirda bi degermis bugun tekrar gittim degerim dusmus negatif sonuc aldim 4 tane dondurulmus embiryom kaldi adettimi bekliyorum sehir disindan geldim sizce 2.yi deneyip mi donmeliyim
Bnde ayni senin gibiyim cnm. bnm degerlerim 14 cikti sonra katlandi uc kere. 4. testte sonuc katlanmadi, aradan uc gun daha gecti test yaptim bi daha yani dun yaptirdim degerlerim dusmus 26 ya. sanirim kimyasal gebelik. bnm de iki dondurulmsm var. doktorum bisey demedi daha bana. bi hafta sonra konusuruz ddi. hala coraspin kullaniyorum. benim merkezde sehirdisi burdan 4 saat uzakta. bakalim napacazKizlar ben ilk tup bebem denememi yasadim surec cok iyi ilerledi dr.dedigine gore 2 embiryo transferi yapildi ve 5a (en kaliteli) embiryo transferi oldugu soylendi cok hevesliydik 12 gun nasil gecti anlatamam sonunda beklenen gun geldi sonuc 15 sinirda bi degermis bugun tekrar gittim degerim dusmus negatif sonuc aldim 4 tane dondurulmus embiryom kaldi adettimi bekliyorum sehir disindan geldim sizce 2.yi deneyip mi donmeliyim
Bizde esimin gorevi sebebiyle sirnaktayiz suan ailemin yaninda kaliyorum esim taransferde fln yanimda olamadiBnde ayni senin gibiyim cnm. bnm degerlerim 14 cikti sonra katlandi uc kere. 4. testte sonuc katlanmadi, aradan uc gun daha gecti test yaptim bi daha yani dun yaptirdim degerlerim dusmus 26 ya. sanirim kimyasal gebelik. bnm de iki dondurulmsm var. doktorum bisey demedi daha bana. bi hafta sonra konusuruz ddi. hala coraspin kullaniyorum. benim merkezde sehirdisi burdan 4 saat uzakta. bakalim napacaz
Oylemi peki nerde yaptirdin tup bebegiBizde esimin gorevi sebebiyle sirnaktayiz suan ailemin yaninda kaliyorum esim taransferde fln yanimda olamadinegatif sonucu soylemek cok zordu suan gitmeden dondurulmuslarida koysam mi cok kararsizim ara vermek daha mi iyi olur bilmiyorum
Bence en az bi ay ara verilmeli ben oyle yaparim. ama bi ay belkide 2015 te falan baslarim. vucudun dinlenmesi daha iyi olur bizim icin. bnm de 5 gun embriyosu ve 2 tane birinci kaliteydi. 25 ekim test gunum du.13 ekimde transfer oldum.Bizde esimin gorevi sebebiyle sirnaktayiz suan ailemin yaninda kaliyorum esim taransferde fln yanimda olamadinegatif sonucu soylemek cok zordu suan gitmeden dondurulmuslarida koysam mi cok kararsizim ara vermek daha mi iyi olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?